Домакини 51 / Плаж, коктейли и море

• 60 557
  • 736
  •   2
Отговори
# 495
Добро утро   bouquet
Вчера цял ден бях с ниско кръвно и се носех като фея  Joy Имах много ходения...всичко мина като в сън. Едва изчаках вечерта да си легна...Сега съм си супер - явно моментно е било и ще набедя атмосферното налягане, дъжда, магнитните бури и куп други атмосферни явления  Joy
Спорен ден ви желая  Heart Eyes

# 496
  • Великобритания
Добро утро дами Simple Smile
Лейди от времето ще да е било , и мен ме боля цял ден главата ..днеска обаче съм пушка  #2gunfire

# 497
Добър ден.  bouquetТъкмо приспах Светли,голям зор докато заспи.От една седмица не иска да спи на обяд,но днес не отстъпих и се предаде Laughing.Аз цяла сутрин подреждам дрехи не ,че след два дни в гардероба няма де пак лудница,ама карай да се намирам в работа.Днес си мерих есенните дрехи и са ми тесни,но те от стоене в гардероба са се свили Joyаз нямам вина Joy.ММ само ме майтапи,че не гардероба е виновен,а хладилника Laughing.Лек ден Ви желая и много Hug Hug Hug.

# 498
  • при късмета
Добро утро!

Едно усмихнато кафе за началото на почивните дни
Ние се готвим за детски рожден ден в парка и от утре изчезваме, да използваме последните хубави дни. А и това ще ни е чак до Коледа.
Светли, много ти благодаря  Hug

Приятни почивни дни на всички  Hug

# 499
Добро утро.
Ние започнахме почивните дни с фалстарт  Tired Скарахме се с мм рано тази сутрин, мразя да става така!  Crossing Arms
Ма ко, весело изкарване на палатката (нали на палатка отивате?). Чакаме снимки  Hug

# 500
Добро утро   bouquet
Грабвам кафето и хуквам към стадиона!
Усмихнат ден ви желая  Heart Eyes

# 501
Хубави почивни дни момичета,дано да си прекарате добре.Ние няма да ходим никаде,ще си.почиваме у дома.

# 502
Здравейте. Не съм писала скоро, но нямам грам време. Досега чистих и готвих. Сега почивам, а после продължавам с домакинстването. Иначе сме добре, ние с ММ на работа, Гого на ясла. И така ден след ден Simple Smile

# 503
  • Великобритания
Добро утро дами .. такова слънце е изпекло , че чакам ММ с нетърпение да си изпие кафето и да излезем на разходка ..
хубав ден на всички   bouquet

# 504
  • София
Добър вечер , мили дами!  Wink
Аз днес се прибрах след дълго отсъствие. Не съм ви чела и нямам и намерение да се връщам назад да чета. Каквото било, било.
Малко поздрав морски от мен. Не мога да вкарвам снимка така добре както го прави Смърфи, затова ще ги гледате една по една. За съжаление имам още и в телефона си, но не зная как става, вероятно ми трябва някакъв кабел, а аз си нямам. До момента направих купища правописни грешки, почти на всяка дума по два броя отвикнала съм да пиша.. Joy
1.
Скрит текст:
- там се виода някаксъв удавник дето се палцика, ама той е далеч, иначе е съвсем самотно
2.
Скрит текст:
силно развълнувано море... Joy
3.
Скрит текст:
самотен плаж с едни приятели
4.
Скрит текст:
чистота, има и едни малки рибки но са сиви на цвят е за съжаление не се забелязват, но определено ме похапват по краката.. Joy
5.
Скрит текст:
чистота  Simple Smile

I have a small gifts for two friends, Валчето и Людмила ама ми дайте малко време да си оправя багажа, ще ги пратя по Еконт, че все едно съм с два тира, вярно с двете коли дойдохме и съм донесла и това което изобщо не ми трябва, например съм си купила и църковни свещи, ама пък  знаете ли какви свещи са, няма такива тук при нас и още и още, като че ли никога няма да ходя там.. запасявам се ,... мда .. Joy Joy
Много мога да ви разказва, много, цял роман мога да напиша, ама и не беше малко времето , около два месеца ме няма, но сега нямам време, защото започвам за събирам багаж отново и тръгвам за там където тръгва Марчев, октомври трябва да е на работа. Там ще бъда около месец и пак ще си дойда и така ще я карам, ту тук, ту там, но не съм и затворила къщата там де, така че ще падне пътуване, ама ми е добре, много добре.
Днес се прибирам, защото във вторник ще е една малка лудница на границата, тъй като днес към границата беше един малък ад от коли към Гърция. Половен България беше тръгнала да се изнася, почиват си хората , а и има защо.. мда.
Смърфи, ще ти пиша. благодаря ти за  вниманието, ще се коментира с теб. Разбрах, че варианти има и на други места и ще споделя на ЛС.
Поздрав! Марето
 wavey

# 505
Марче  newsm51 Лелееее ка се зарадвах да те "видя"   bouquet Страхотни снимки!!! Много се радвам, че се "изгуби" из тези прелести! Стягай багажа и да не ти пука - "човека е Човек, когато е на път!"
Ха наздраве по случай случката

# 506
  • София
Наздраве, душа камбана!
Дай да треснем по едно Узо, щото съм още на тази вълна...

не че много го обичам, ама на , научих се... Joy поемам го с отвращение, ама не го връщам обратно, да не си помислиш нищо лошо, ..ох, не мога да пиша правилна Hug

# 507
Марче с удоволствие се телепортирам към твоите ширини за по узо, че по моите хич не върви тази напитка  ooooh! То за узо се иска слънце, море, сиртаки...и добра компачния! Наздраве!

# 508
Момичета,

Не-ве-ро-ят-ни сте !

Обичам ви.

Марчева, срази ме от първата минута с влизането си : Хем удавник, хем се плацика Simple SmileSimple SmileSimple Smile, много жив тоз удавник, бе. Снимките са чисти и прекрасни.

Днес се разглобих. Всичко изчиситих, монтираха ми новата печка, пак чистих, имам една раница документи да редактирам в почивните дни, един чувал за кърпене и 3 перални за гледане. Сега си нося душата в шепичка, но това с удавника, който не е удавник, ме ободри и върна в състезанието.

На спортиста на Лейди - успехи !
Ста-ди, Само ти ми вдъхна кураж, че не съм единствената, която в това хубаво време домакинства, а не излезе с децата навън.
Вио, тези почивни дни също са своего рода изпитание за нервите на човека.
Смърфи - лек път ако не си се върнала!

На всички - леки и незабравими почивни дни !

# 509
  • София
Марче с удоволствие се телепортирам към твоите ширини за по узо, че по моите хич не върви тази напитка  ooooh! То за узо се иска слънце, море, сиртаки...и добра компачния! Наздраве!
Да си знаеш, че то си е жив мързел и нищо повече, тази година удари 45 градуса,....  мда. Жега си беше и на плаж не се ходеше, а и аз почти не съм ходила. Програмата ми беше следната, много спортна: сутрен се става и се ходи 45 мин по бреговата ивица, това около 9 часа, после влизам за една дължина плуване, щото така казаха рехабилитаторите у нас, глупости на търкалета, после се прибирам за един душ и едно ледено фрапе на люлката. Ако гъркинята е там, веднага ми маха с ръце, тя говори английски език с ръце... hahaha hahaha ама си се разбирахме и идваше с по едно кафе Еленико, то за нас си е турското кафе, но ако кажеш че е турско много ще се обидят. Винаги го носи на една сребърна табличка и  силно сладко + някое и друга баница с крем, така наречената Богаца, тя я приготвяше, после се научи, че го обичам горчивко, кафето и после мина на купешки сладкиши които по нищо не отстъпват на домашните дори и са по хубави, ухаещи на какао, масло, орехи и ванилия и още нещо и имаше едни тригуни пълни с крем.....а.....аааа......жестоко!!  Simple Smile Идилия, просто ми липсва вече.  Няма да стоя дълго тук, не става, знай, не става, но не искам много да говоря, че като зная какви родолюбителки има из темата ни..... ще вляза в конфликт. Нали написах, че роман, роман мога да напиша с всички неща които забелязвах, наблюдавах, смеех се, любувах се, любопитствах и най-важното нищо, ама нищо не ме е подразнило, а може и да си забелязала, че аз съм си каприз.

Деберона, ама тоз дето се палцика си е жив удавник...плува, плува пък провери дали има дъно....то това плуване ли се нарича  hahaha hahaha Мокрене.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт