Марче, добре си си дошла! Много хубави снимки.
Люси, имаме вече едно повтарящо. Имам да взимам пратени през седмицата и като видя какво е положението ще ти пиша. И на тях не мога да запомня имената, голям зор ще е

Вио

Тити, ще се нагодите. И като пуснат нета по-редовно, че бебето порасна, ние не знаем какво става
Сефтосахме палатката, даже снощи дъжд ни валя. Така ни е яд, че времето не задържа още малко, смятахме и днес да останем, развали ни рахатлъка. Добре, че снощи късно заваля. Даже и малко рибки хванаха. Малки бяха за ядене, но поне си начешаха крастата и децата много се радваха. на мъжа ми рибите всичките шефа ги извади и голяма радост.
Сега докато оправя целия катун свят ще ми се завие. Едната пералня вече е пусната.
До после, че вкъщи бомба е паднала и сега докато я обезвредя
Сума ти глупости се струпаха наведнъж, разбира се не е от празниците, ама от събота сутринта като тръгна, та не е спирало
Както и да е, и това ще мине! На всичкото отгоре мм най - накрая ми набра черен бъз, та от снощи насам та до днес след обяд с това се занимавах. Не че е толкова много като количество, ами все се намира някой да ме прекъсне - или са гладни, или се обличаме, или пък памперси сменяме....И се омацах с пустия черен бъз до ушите, и си изрязах маникюра съответно, и къщата и нея омацах, та чистих после сума ти време. Абе красота от всякъде.
Много взе да ме ядосва магарето, хем без мен не може, хем ми трови нервичките по цял ден.
Кофти е това с времето, можехте да останете още една нощ, но...съдба. Щом на децата им е харесало, другото лято май ви се очертава интересно, а
Днес ти звънях по едно време, но нямаше обхват. Щях нещо да ти говоря за тоя бъз, ама не беше спешно, оправих се. 

Чакаме снимки и от теб ,ей 
И всичкия катун обикновенно за по 1 преспиване, 2-3 пъти в годината. Тази ни беше първия язовир на нас, че нещо все се разминавахме. И времето да ни спъне
Първоначално по прогноза бяха казали, че чак днес вечерта щяло да вали, а в събота я сменили. Ще се разсърдя на синоптиците
)
,после пък мрънкане може ли да съм такъв заплес и да го забравя в колата,пък в него имало печалба,та още не му говоря.JMM дано да ти се наредят нещата
.
като се оборудвате и имате добра компания - ще ти се иска и за по-дълго!
.