Домакини 51 / Плаж, коктейли и море

• 60 540
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
  • при късмета
Привет и ние се прибрахме!
Марче, добре си си дошла! Много хубави снимки.
Люси, имаме вече едно повтарящо. Имам да взимам пратени през седмицата и като видя какво е положението ще ти пиша. И на тях не мога да запомня имената, голям зор ще е  ooooh!
Вио  Hug
Тити, ще се нагодите. И като пуснат нета по-редовно, че бебето порасна, ние не знаем какво става
Сефтосахме палатката, даже снощи дъжд ни валя. Така ни е яд, че времето не задържа още малко, смятахме и днес да останем, развали ни рахатлъка. Добре, че снощи късно заваля. Даже и малко рибки хванаха. Малки бяха за ядене, но поне си начешаха крастата и децата много се радваха. на мъжа ми рибите всичките шефа ги извади и голяма радост.
Сега докато оправя целия катун свят ще ми се завие. Едната пералня вече е пусната.
До после, че вкъщи бомба е паднала и сега докато я обезвредя

# 526
Привет  Hug
Оф да свършват вече тия празници, нещо в повече ми дойдоха  Tired Сума ти глупости се струпаха наведнъж, разбира се не е от празниците, ама от събота сутринта като тръгна, та не е спирало  Close Както и да е, и това ще мине! На всичкото отгоре мм най - накрая ми набра черен бъз, та от снощи насам та до днес след обяд с това се занимавах. Не че е толкова много като количество, ами все се намира някой да ме прекъсне - или са гладни, или се обличаме, или пък памперси сменяме....И се омацах с пустия черен бъз до ушите, и си изрязах маникюра съответно, и къщата и нея омацах, та чистих после сума ти време. Абе красота от всякъде.
Мушкат, на Ванко още съм му сърдита   Naughty Много взе да ме ядосва магарето, хем без мен не може, хем ми трови нервичките по цял ден.
Смърфи, разказвай  Hug Като си отпочинеш от почивката, разбира се.
Ма ко, видях ви палатката, много е хубава  Peace Кофти е това с времето, можехте да останете още една нощ, но...съдба. Щом на децата им е харесало, другото лято май ви се очертава интересно, а  Wink Днес ти звънях по едно време, но нямаше обхват. Щях нещо да ти говоря за тоя бъз, ама не беше спешно, оправих се.  Hug

# 527
Добър ден и от мен ,

Марче, добре дошла !! Много готини снимки и настроение   bouquet
Чакаме по подробен разказ.  Hug

Тите , и ти се загуби ,но добре че сте добре и децата растат и са здрави  Hug

Вио, пиши ,не се тормози . И аз обичам сдобряванията  Blush

Смърфи, ти не се спря направо  Heart Eyes Чакаме снимки и от теб ,ей  bowuu

Лусси, обясни му на П. ,че хората /децата се променят и нови приятели може да си  намери и няма нищо страшно . Много ти се  насъбрало , но ти благодаря за ведрите картинки всеки ден  Hug Hug

ма ко, почини си и ти с тези перални. Няма свършване домашната работа .
А палатката е чудна   bouquet

Лейди , победата е в участието е Олимпийският принцип . Другият път ще са победители.  Hug

Ние сме вече 5 месеца в ремонт и почна лекичко да ми писва.

Преместихме се горе на етажа ,но започнахме и долният етаж .3 дни разбиваме бетони, правят се нови по-големи прозорци и се реже бетона на стените , кал и камъни изнасям , падат бушони от машини, стеле се пелена от прах и чудничко.

То прахът у нас е постоянен- то не бяха шпкловъчен прах , разбиване на стени прах, дърводелски стърготини прах, бетонен прах,6 степенно  шкурене на паркет прах, бояджийски шкурен прах , рязане на плочки и камък прах , стъргане на камък прах, рязане на плотове и кухня прах, коминен прах от камината, покривно покритие прах , гредоред прах, падане на стени прах  и още много прах .Всеки ден от 2-3 месеца чистя някакъв прах. Докато се правеше гаража навън 2 месеца нямаше поне прах у дома .

Иначе през седмицата  докато детето бе на у-ще , а баща й на работа си надувах музиката и  качвах кашони, дрехи, някои неща в стаята й ,чистих гардероби от праха, стени, мих прозорци и свалях и мих мрежи и щори и имам още .
Разбих се от работа ,тези 5 дни ,имам мускулна треска от катерене по стълби за чистенето на 12 прозореца , но ми е леко и ни е голям кеф ,че вече заприличва.

Минавам всякакви инспекции за детската градина , ще правим нов под, прозорци, стени и трети изход от къщата при случай на пожар и съм затрупана с документални бумаги , лицензи , направа на менюта, програма за месеците, книга на родителя, бизнес сметки,картички и застраховки , дизайн спрямо стандарта и куп други неща. Очаквам да отворя вратите на ДГ след НГ с това темпо  ooooh!

И при нас дойде есента с жълти падащи листа, около 0лата Т вечерите и слънчеви 18-19 градусови дни .И парното пускаме цяла седмица вечерите .И ми е едно есенно , слънчево и домашно.

Пека по един кейк на всеки два дни за закуска и следобедна закуска .Става чуден .И е много лесен ;яйца, кокосово масло и мляко; овесени ядки, семена и ядки и сушени плодове,канела ,ябълка и боровинки / моркови и мед . Обичам да си стоя в къщи .Много  Heart Eyes Blush

Лек ден момичета   bouquet

# 528
  • при късмета
Проснах втората пералня, прибрахме повечето неща, остана малко но и утре е ден, уморихме се.
Контеска, може да е много прашно в момента у вас, но ти ми звучиш много ентусиазирано и щастливо. Много ви се радвам, пожелавам успех на градината ти
Калинче, ще се ентусиазират футболистите още с първата победа. Да биете другия мач
Вио, шефа още на отиване казваше "нали цяла седмица ще стоим?"  ooooh! Бащичко, аз не издържам толкова време. На почивка на палатка с пистолет не мож ма закара. За уикенд, няколко пъти в годината, да. Много весело си изкарваме и макар, че тичането по децата обличане, хранене, миене (за него кога ни чули, кога не) си е повече, някак по-не се усеща. Накрая ги оставиш да се направят на прасета и това е. Обикновенно ходим с едни и същи приятели, обзавеждаме се все повече. Подвижни душове, шатри, маси, столове, всичко. Даже и надуваема моторна лодка имат. Обмисляме и покупка на химическа тоалетна. Не знам как събираме вече този багаж в 2 коли, пълним се все повече. Не ремаркета, а не знам какво вече ни трябва  hahaha И всичкия катун обикновенно за по 1 преспиване, 2-3 пъти в годината. Тази ни беше първия язовир на нас, че нещо все се разминавахме. И времето да ни спъне  #Cussing out Първоначално по прогноза бяха казали, че чак днес вечерта щяло да вали, а в събота я сменили. Ще се разсърдя на синоптиците  #Cussing out
Смърфи и ти с багажите
Деборана, честита придобивка, дълго да те слуша
Вале и на теб. Нямаш стигане с това готвене, изкушаваш ни непрекъснато
Ста ди, различно е в градина и в у-ще, ще се напаснете с децата
Светли, Писе, Мими, МушкатоваHug
Ставам, че шефа вече си е починал и пак ме строява. Голям кеф е като сме някъде, защото обсебва баща си и мен хич не ме търси. Нали по-малко се виждат.

# 529
Привет ,момичета  Embarassed от много време не съм се появявала.
Но честно не бях никак добра компания последния месец.
Смених работата, не знам къде съм честно, през последните дни, за толкова кратко време имам да свърша толкова много важни неща, като прибавим факта че са минали 15 г откакто съм завършила и почти не съм работила  ми е ......
Последната една седмица почти не съм готвила караме на аламинути и скари.
Големия няма да е на занималня и с него ще се занимаваме следобед.
Като капак и малкия е болен от 15 изобщо прекрасно начало.
Ставам да чета ( децата минават  край спалнята и шушукат тихо че мама чете  Crazy )

# 530
Привет,как сте?Аз днес цял ден съм много изнервена с ММ само се джавкаме заради едно талонче от тези където се търкат с монета.По принцип не купуваме такива,но онзи ден аз бях взела едно понеже бях на пазар и ми останаха три лева ресто и реших да си пробвам късмета,но го бях забравила в колата и днес ММ го намерил.Звани по тел.да ме пита какво е и аз следователно му обяснявам,а той ;мрън-мрън-мрън.Прибра се и ми го дава да си го изтъркам и хоп 50 лева Money,после пък мрънкане може ли да съм такъв заплес и да го забравя в колата,пък в него имало печалба,та още не му говоря.JMM дано да ти се наредят нещата  bouquet.Лека нощ мацки и сладки сънища smile3524.

# 531
Добра вечер   bouquet
Джейми всичко ще се нареди  Heart Eyes
Ма ко апетита идва с яденето  Joy като се оборудвате и имате добра компания - ще ти се иска и за по-дълго!
Светли нормални неща са!
Контеса   bouquet
Лус лошо е това с храната... Какво стана на изложението?
Вио и аз се изпокарах с малкия и ми е криво, обаче поведението, което ми демонстрира в последно време няма да толерирам и съм го спряла от футбола.....Криво ми е и на мен - ама няма да му се размине!
Смърфи  wavey
Тити да сте много щастливи в новата квартира! Как е беборана?
При мен нови неща - явно малкия го тряска вече хормона - вятър го вее на бял кон, нито едно от задълженията си не прави, отговаря - абе държи се отвратително и си мисли, че накрая с едно "извинявай" нещата се оправят и пак може да си прави каквото си поиска...да ама не е случил на майка - сега хем ми е криво, че го ограничавам, хем пък няма как да оставя придобивките както са си били... Те такива глупости ме тормозят...
Спокойна вечер ви желая  Heart Eyes

# 532
Здравейте, дами! Какво им става нс тив деца?! Лейди, зетя в пубертета влизал? Ми снахите нивгаш не са излезли от него. Днес са наказани и двете без забавления, че последните два дни бяха просто невъзможни. Много ги обичам като са наказани, едни кротки, мили не се отлепят една от друга, каката обслужва дребната, сякаш мен ме няма. :DD  Чувам ги в просъница: " Тихо, Емка, мама спи, да не я притесняваме." Но защо трябва да е така?
Контес, много ме радваш като те чета.
Вио, много са четири почивни дни, да. Joy
Джей, много сили и спокойствие ти желая!
Светли, не се карайте за глупости!
Мако, страхотна палатка! Повече да не ви вали!
Смърф, добре дошла! Почини си от почивката Joy
На всички неспоменати - гуш и целувки. Отивам да си оправя къщата, че стадо слонове са минали през нея.

# 533
Ма ко и всички, които ме поздравиха за печката, мерси много. Дребна придобивка, но като я гледаш всеки ден, следва да е приятно. Не мога да свикна кое на каква програма се пече, но ще свикна.

Разглобих се от работа, днес - последен напън и дано успея до довечера, че утре отрано съм на работа.
За палатката - честито и много положителни емоции с нея!
Смърфи, добре дошла, досадно това оправяне след път, но е неизбежно Simple Smile.

Вио,
Това, че никоя работа не може да се започне и завърши без да ме прекъснат поне 5 човека поне по веднъж всеки,  е факт, но здраве да е. Казвам си, че това е цената и тя не е и много голяма Simple Smile, плащаме си я.

Контеска,
Успех в начинанието, вижда му се края, мобилизация до успешен финал !
Докато не пуснеш рецептата с пропорциите на кейка, ще те преследвам ... Laughing

Лейди,
Животът е шарен, днес- провал, утре-успех, да ти е жив и здрав!

На всички - лек и спорен ден и  bouquet

# 534
  • при късмета
Добър ден!
Почти се оправих с лудницата. Успях и да сготвя.
Светли, мъжа ти защо мрънка като печелиш? Честита печалба, сега си я изхарчи без него, та да се научи за другия път  Laughing
Калинче, по това, което описваш, шефа е в перманентен пубертет  hahaha Само дето не отговаря толкова (засега  Rolling Eyes), ама другото си му е характер. За всичките си уж задължения, подсеща мен -свърши ли това или онова  ooooh!, широко му е около врата и като си навие нещо на пръста може само него да натяква с дни  ooooh! Не знам какво ще правя нататък, знае си неговата и това е.
Ставам, че шефа(т.е. ние) ще сменя водата на рибите
Контеска, вие рибки завъдихте ли си?
ДжейHug успех на новата работа
Мушкатова, трябва да се въдворява ред и дисциплина, че иначе на главите ни се качват

# 535
Добро утро  Flutter

Деборана ,честита печка. Само хубави гозби да излизат от нея .  bouquet
КЕЙКЪТ Е КАВОТО ИМАШ ГО БУХВАШ в тавата и печеш Wink    chef
Всичко на око .

2-3 яйца , чаша за кафе захар или мед , малко кокосово мляко и масло около чаша и половина двете ; ядки и семена около чаша-аз слагам чия и тиквено семена, сушени плодове около шепа; 1 с. л. бакпулвер , 2 настъргани ябълки-около 2 чаши  и 1 морков (или шепа две боровинки ), щипка канела  и овесени ядки колкото поеме за да стане кексово тесто.
Пека на ниска Т, около 45 минути или до готовност .
Става чуден .

Скрит текст:
На външен вид е нищо особено ,но на вкус е разкошен за следобедна закуска след у-ще или за закуска сутрин с топло мляко или чай Simple Smile

Този освен с морков и ябълки сложих и малко черен шоколад :

А този е с ябълки и боровинки и сушени плодове :

ма ко, мерси   bouquet Не сме купували рибки повече. Изчистих аквариума и засега го оставям така . Sad
Иначе ела да ме видиш днес колко добре ще ти звуча след като трябва да изчистя след премахването на една врата , да измия цимент от бетона ,да зария дупката и да изнеса 2 камари камъни Направо ще пея от кеф .Вече 1 час се подмотавам за да не започна  Embarassed

Джейми, честита нова работа !
Да се оправи детето и спорни занимания с баткото следобедите .Поне ще имаш време да се занимаваш с него също. Hug

Светли, на теб сигурно не ти е смешно ,но ме разсмя с тези талончета. То който си мрънка все ще си намери за какво .Познаваш си мъжа ,не се връзвай на неприятната емоция  Hug

Лейди, растат децата и косата ми се изправя .Ние девойка имаме , та не знам .Предпочитам да не мисля .Иначе и ние наказваме и то сериозно ,но малки деца -малки грижи .Занапред ще му мислим.
Дано се вразуми шефа и бързо д разбере ,че е по-добре да не е наказан  Hug

Хортензия, и ти ли Вуте ? Здрави нерви ти пожелавам и на теб  Hug

Нашето момиче си загубило билетите от несесера и не са могли да я глобят един билет за говорене на англ. вчера. Започнаха годината с 10 билета .

Всеки път когато говорят на англ . помежду си губят по един билет.
От днес освен учителя и децата могат да се глобяват един друг .
Но нашата девойка имала уж 3 останали билета и вчера казала нещо на англ. на приятелката си ,извън междучасието , друго дете й поискало билет и тя не му дала нищо ,защото не били започнали да се глобяват и децата едно друго ,а след това не ги и намерила .

Търсили са с госпожата ,но ги нямало .Много е тъжна ,но когато я питах защо не обясни на детето ,което те е чуло да говориш с друго дете на англ . ,че не сте започнали глобите от деца ..тя ми отговори ,че не знаела как да му го обясни .Сега в рапорт картата и за срока ще има минуси заради липсата на билетите.
Та така .
Ще трябва да наблегнем на френския .Мисля и аз да се записвам да го уча ,че май няма да стане без помощ в къщи както обясняваха.

Лек ден ,аз заминавам да чистя прахуляци  ooooh!

# 536
Деборана,честита печка  chef.Контеса много вкусно изглежада,а и не си жалила снимки,като ги гледам ми се прияде.Аз на ММ не му се впрягам много на мрънкането,той си е такъв,иначе е много ме слуша голям добряк е.С паричките купихме писта на Светли,че от три дни за писта реве,а и с тези реклами по дисни канала,ще фалираме,на всяла реклама вика,"тати купим това".И след малко забравя какво е искал,но с тази писта на Макуин не се отказа.На мен днес ми изгоря единият котлон на печката,гаранцята и е изтекла миналия месец,как ги правят не знам,а не е от най-евтините среден клас е,и фурната не пече равномерно вече.Хайде лека вечер,и целувки на всички Ви.

# 537
# 538
  • София
Добро утро, момичета!
Днес имам малко работа сутринта и мъжът ми заведе Бубка, а аз- Мими. Раницата на Мими тежи близо 9кг! Rolling Eyes А самото дете тежи 34кг....сами смятайте. Остави, ми не дава да и я нося.
  Люска, оправи ли се Петьо?

Лейди, как е моят приятел? Ядосва ли те още?
И Мими вчера се държа по подобен начин...после плака, че съжалява, трудна работа с тия деца.

Хубав ден на всички!

# 539
Добро утро мацки.Пускам един линк за тези които събират стикита мисля,че Ви е по-изгодно да си ги закупите,а не да хвърляте луди пари в Лидъл,и да не знаете какви ще Ви се паднат.http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m5 … keez&_sacat=0

Общи условия

Активация на акаунт