Отговори
# 270
venelina setrakqn Я покажи комплектчетата  ,че и аз съм на тази вълна Simple Smile Ако може направо пусни сайта от който си ги поръчала.

# 271
venelina setrakqn Я покажи комплектчетата  ,че и аз съм на тази вълна Simple Smile Ако може направо пусни сайта от който си ги поръчала.

http://crazy-kids.bg/bebe-boys-crazy/bbc-komplekti-za-izpisvane/ … ne-crazy?pcol=001
Ето такъв поръчах аз  Peace

# 272
Много е хубав  Heart Eyes

# 273
Обаче не пише какво съдържа комплектът. Пише само, че е от 5 части. Като го получиш пиши.
Аз съм харесала един от 8 части за 35 лв, ама все пак съм с 1 бебе. Дрешката беше клинче с рокличка, отделно има боди, шапка, ръкавички, лигавник, възглавничка (някаква съвсем тънка като подложка) и памучно тънко одеалце.

# 274
Денис, не се дразни за глупости, на родата и съседите все някой им е крив. Тегли им една и си гледай живота. Ако не си надута, те по-лесно ли ще живеят?? Уфффффф
Относно седм. да ви кажа на мен вече ми писна да не знам или всеки да ми казва различна седмица. Затва моят си начин, на 29 юли влизам в 8ми, щото на 29 септ ми е терминът. Говоря си с Беб до 1ви септ да стиска , а после, когато реши.

# 275
Аууууу, Ниана, ама как на хладилника. Аз както забравям откак съм бременна, само пред хладилника ще вися. Но няма да забравя да го отварям, ще взема да настина  hahaha
А сега се сещам, че ти с 2 бебочета си ОК с кг. Браво!

# 276
До колкото виждам на снимката съдържа-боди,панталон,подобие на ръкавички,и май елече   и шапка Rolling Eyes нещо такова мисля,че е  Rolling Eyes
Ще пиша като го получа,но ми хареса на снимката пък и е 21 лв после мога да си ги използвам и поотделно нещата  Flutter
Niana Heart Eyes Как мислиш да раждаш,ако си казвала съжалявам не си спомням  Heart Eyes

# 277
Вени аз ще съм секцио 100% понеже съм ин витро и нама да ме оставят да раждам нормално. 
Ти нормално ли смяташ да раждаш? Принципно и аз искам но като питах ми казаха че не може...

# 278
Вени аз ще съм секцио 100% понеже съм ин витро и нама да ме оставят да раждам нормално. 
Ти нормално ли смяташ да раждаш? Принципно и аз искам но като питах ми казаха че не може...
Да аз съм нормално,но не  съм ин витро   Heart Eyes За секцио до сега не е ставало дума,аз искам да е родя нормално доки каза,че няма проблеми за сега  Hug
А какво като си ин витро,аз имам приятелка роди нормално след ин витро но беше с едно бебче  newsm78 Може би,защото си с две не ти разрешават  newsm78 newsm78

# 279
  • В къщурката на хълма на феите
Принципно и аз искам но като питах ми казаха че не може...
що?!?! тва е само някаква идиотска българска практика жените ин-витро да не могат да раждат по естествен път, а задължително секцио .. ако жената няма кръвно, диоптър, гъбички и/или някакви други предпоставки за секцио, що така правят тия доктори изобщо не ми е ясно ..

п.с. ох, аз вече официално две седмици съм в отпуска .. ако не друго поне служебните простотии няма да са ми на главата .. баси кефа Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 280
И аз не мога да ви отговоря защо момичета.... Така ми казват лекарите , това ви казвам и на вас Simple Smile Няма особено значение за мен , все пак най важно е бебетата да се родят живи и здрави. А дали ще съм нормално или секцио и без значение Simple Smile

ПП: Другото което знам е , че близнаците които са ин витро започват да ги издраждат след 34г.с ако всичко е наред Simple Smile

# 281
Е и аз съм инвитро... То какво общо има??? Нещо друго да ги притеснява ок, ама факта, че си инвитро сам по себе си не може да бъде причина. Почудих се.... Да крайният резултат е важният!

# 282
  • Italia
Тук има една темичка " Забременели след инвитро" и там чета,че 99% от момичетата раждат секцио. Непонятно и за мен, особенно ако е едно бебче. Аз пък ще си настоявам за естествено, това,че съм забременяла от инвитро не означава,че ще родя извънземно,нали?

# 283
  • В къщурката на хълма на феите
това,че съм забременяла от инвитро не означава,че ще родя извънземно,нали?
досега не сме чули за такЪви случаи Joy Joy Joy Joy Joy

# 284
Аз даже нямах опция планувано секцио при първото раждане. Няма причина за секцио, всичко е ок. За две бебета да кажем, приемам секцио ама.едно защо , ако няма никаква здравословна причина, само заради "думата" инвитро? Що така тези доктори??  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт