Отговори
# 165
при нас идваха май месец, че имаше съседи, които ги бяха нападнали, и решиха да пръскат целия блок (така трябва де) Прочетох доста в нета, понеже само аз бях на разположение, нямаше кой друг да остане. Бях разтворила целия апартамент и си мислех като напръскат да изляза на разходка за 2-3 часа, ама не съм излизала. Вероятно наистина зависи от препарата, нищо не миришеше. И мен ме беше страх, ама видях, че момчето напълни вода от чешмата и сложи много малко капки нещо си. Работя в училище и редовно пръскат, когато сме с децата по стаите. Не вярвам да са толкова безотговорни фирмите...

Аз пък мислех, че задължително казват да се излезе поне за малко  Rolling Eyes
А имаше ли ефект след пръскането?

# 166
Калина, по-добре сега, я си представи както ходят навсякъде, да ги срещаш по нещата на бебо, ужас. При нас са се появявали спорадично, 1-2 на месец. Ще има ефект, не съм виждала оттогава, но момчето ми каза профилактично на 6 мес да се пръска. Разбира се като се появи Беб няма да позволя, докато сме там. Ще се изнасяме при баба и дядо и така. Но сега мисля, че няма проблем. Важното е, ако не ти кажат, да знаеш, да не чистиш с моп 4-5 дни.
Ние сме в нов блок (ММ е взел жилището преди 5 год),  и сега започват да се появяват. Преди живеех в Манастирски ливади 10 год, нямала съм нито една. А като студентка в Люлин беше ужас, няма спасение. Не знам откъде идват в София...и са ужасно гадни

# 167
Ние пръскахме на два пъти в старата квартира, от Пест кеър. Пръскаха с Айкон. Не било проблем след няколко часа да се влезе и да се спи. Имаше ефект, но все пак си останаха малко гадини, че не успяхме да убедим всички съседи да се включат.

# 168
  • В къщурката на хълма на феите
в блока на свекито /панелен, строен най-късно 1980г./ имат голям проблем с тия гадини, та тя си купи едно, дето го рекламирали по телевизията - с ултразвук - признавам си, че я помислих, за чисто луда да си дава парите за такова нещо, обаче да ви кажа има ефект .. вече една година, че май и повече го ползва .. случва се да се появи някоя гадина от време на време, ама то тва е абсолютно преживяемо ..

# 169
Ами при нас е доста зле положението, аз живея от 3 години тук, но съседи казват, че винаги е било така, от години. Във входа е пръскано в мазите, ама ефект няма, а пък няма как да се съгласят всички да се напръска в апартаментите, живеят си с хлебарките  ooooh!

Иначе с Айкън съм пръскала веднъж, кой знае какъв ефект нямаше.
 А, mecani и такова като на свекърва ти бяхме взели с ултразвук, май имаше някакъв ефект (наистина странно), но работи около 3 седмици и се развали  #Crazy в чудо съм се видяла, но и аз искам да оправя нещата преди появата на бебо, че после не ми се мисли, става по - сложно.

# 170
  • В къщурката на хълма на феите
гаранция нямаше ли?! да ти го оправят или да го сменят направо?!

# 171
гаранция нямаше ли?! да ти го оправят или да го сменят направо?!

Нямаше. Но аз го намерих в някакъв сайт, а не е това от телешоп, те може и да имат, не знам, нашето може да е било фалшиво някакво  Mr. Green въпреки, че изглеждаше по същия начин. Интересното беше, че докато работеше като че ли наистина имаше ефект, а аз не вярвах, поръчах го ей така, за пробата, да опитаме и това.

# 172
Добро утро  , стискам палци а всички,който днес са на консултации само хубави новини да има . Бебка я усещам различно , понякога е много активна ,понякога е по-кротка . Момичета Вие какво мислите до кога е безопасно да се прави секс ?

# 173
Момичета Вие какво мислите до кога е безопасно да се прави секс ?
Докато ви е хубаво  Joy luvbed
ММ нещо ми се дърпа, но и аз не изгарям от сексуални желания. Него всеха да го обземат бащини чувства  Blush Blush Откакто взе да шава бебето и му било тъпо...Абе ние си го правим, но доста рядко. Ако имате желание и нямаш проблеми, според мен не пречи  Heart

# 174
И аз съм от прецаканите с помощта за майки-студентки. За съжаление, проектът е приет и на второ четене Sad Промяната касае само тези, които работят на трудов договор. Няма да имаме право на помощта  Sad Cry
Само за безработните студентки, редовно обучение остава в сила... Не ми се коментира, имах огромното желание да запиша втора бакалавърска програма, но явно няма да ми се получи. Таксите в НБУ са достатъчно високи и няма да мога да си позволя да уча. Децата са на първо място и ученето ще почака... #Cussing out
Абе момичета, то хубаво приет, ама не влиза ли в сила от догодина? Нас касае ли ни това?

# 175
И аз точно щях да пиша - докато ви харесва или не ти забрани АГ. Ако нямаш оплаквания нямаш и проблеми да си правиш каквото искаш докогато искаш Simple Smile

# 176
Калина, и ние го мислихме това с ултразвука. Но прочетох някъде, че било вредно, заради това което излъчва. Ако не се напръска целия блок, няма да има ефект. Добре, че при нас всички се съгласиха, макар че са към 60 апартамента. Преди където живеех бяхме само 15 апартамента и все някой нещо не искаше.  #2gunfire

# 177
Здравейте, мамчета! Отдавна не съм писала, но ви чета. Аз и моето момче сме добре. Усещам движенията му под пъпа, над пъпа, знам, кога спи е кога е буден. Броя дните, които остават докато изляза в майчинство, за да не ми се налага да пътувам за работа. Уморявам се много бързо. Най- после и килограмите mi тръгнаха нагоре, след като първите 5 месеца отслабнах с 5 кг, сега съм ги наваксала и още два отгоре Laughing Имаме си вече детска количка, maxi cosy за колата, легълце, дрешки. Мъжа ми вика да съм си стягала багажа за болницата, че вече съм в 29 седмица. На мен ми се струва прекалено рано, нека си седи при мен малкия, да расте и да се появи около термин здрав и бодър Heart Eyes. На всички желая лек последен триместър. Малко остана!       

# 178
Момичета Вие какво мислите до кога е безопасно да се прави секс ?
Докато ви е хубаво  Joy luvbed
ММ нещо ми се дърпа, но и аз не изгарям от сексуални желания. Него всеха да го обземат бащини чувства  Blush Blush Откакто взе да шава бебето и му било тъпо...

И моя ММ вика така, че откакто е почнало да си мърда бебето му е по-странно и го е страх да не го притесняваме... Като цяло правим, но определено по-рядко от преди  Crossing Arms

# 179
Здравейте, момичета!
Ние секс правим почти всеки ден. С първата бременност беше така до 9 месец. То след това все не можех да се наместя и се отказахме. Ако не се чувствам добре ще спрем. Ама така или иначе след секциото поне 1 месец няма да има, та да не става голяма пауза.
От днес вече съм в 29 г.с.

Общи условия

Активация на акаунт