Отговори
# 300
В началото и аз подлагах пеленка или само калъфка. След ядене много често връщаше по малко и така е по-удобно. Откакто стана на 1г и нещо му взех една възглавничка от мемори пяна. Кога беше на нея и кога не само той си знае. От горе долу 1г и половина започна да иска да спи на моята възглавница, та в неговото легло сложих 2 възглавници като за голям човек, но доста тънки. Задължително заспива на възгравницата и после веднага се завърта и спи из цялото легло без възглавниця. Ако се събуди нощем пак си ляга на възглавницата докато заспи. Та вече сам казва какво иска.

# 301
  • София
Добро утро!
За възглавничката- до годинка не съм слагала, само пеленка. След това май нямаше смисъл, вече на 6г. спи върху тънка възглавница, има си негова и си я носи навсякъде.
За шишетата- аз ползвах стъклени на НУК. Много съм доволна, стерилизирах ги в ел. стерилизатор. Ако пак не успея да кърмя, пак така ще процедирам.
Аз спя сравнително добре. На 4-5 дни ме лови безсънието, но се търпи. С първата бременност от 6-тия месец не заспивах след 03:00ч. Но стана ли до тоалетна, после следва будуване поне 2-3 часа.
Приятна отпуска и почивка на всички.

# 302
Еййййй, да не ви умори жегата?!

# 303
Добро утро! Много благодаря на всички, които се включиха по моя проблем. Днес съм по-добре, имам апетит даже, дано вирусът е отшумял. И да ви посъветвам да се пазите защото съм сигурна, че знаете колко е гадно, особено в нашето положение.
Тинмон, слагах стъклените шишетата в тенджера с вряща вода на котлона, а понякога и в професионален стерилизатор, тъй като мама е зъбарка и имаме два Simple Smile
Възглавница и аз не съм ползвала, чак към 2 годинки и купихме защото вече започна да иска нашите.
Лек ден и най-вече прохладен на всички Simple Smile

# 304
  • София
Добро утро, с беба сме на прохладно на тераската и закусваме пъпеш:) тия дни исвен плодове и кисело мляко нищо друго ме съм яла, ама не ми се и яде. Вече спрях да се тормозя, че ме ям месо а предимно плодове и зеленчуци.
Аз също не мисля да ползвам възглавница, ще подлагам калъфка или пелена, в случай че се олигави много положението:)
Третата ФМ от 29 седмица ли се прави? Или от 30-та? Аз на 30ти съм на преглед и мисля да го помоля направо за ФМ, но тогава ще съм в 28+6 дни, и мезнам дали няма да е твърде рано.
И аз ви пожелава прохладен и приятен уикенд:)

# 305
Добро утро   bouquet
Чак сега ставам ама съм заспала към 5ч,на където и да се обърна бебите ритат явно и на тях не им е удобно вече  Crossing Arms Както при вас  Mr. Green не знам на къде да легна  Joy
По гръб ме боли кръста,на една страна ритат  Crossing Arms Ужас как ще издържа не знам  Blush
ЕosАз ще си правя 3 ФМ в 30 седмица така ми каза доки  newsm78
За възглавниците чувала съм от мои приятелки че не е хубаво,но някои от тях слагали сгънато чаршафче  Flutter
За шишетата не съм купувала още,но ще взема стъклени харесала съм ето този комплект http://www.pakostnik.com/bg/podarachen-komplekt-za-momiche-4-chasti
Иначе ще взема и две от тези http://www.pakostnik.com/bg/st-kleno-shishe-antikolik-easy-start … ends-120ml-canpol
За комплекта не съм сигурна дали да взема  newsm78 Но шишета ще поръчам  Peace
Такива бибки ще поръчам http://www.pakostnik.com/bg/ortodonticni-zalugalki-night-0-6m-tommee-tippee
В този сайт има много хубави неща  Peace
NianaАко искаш разгледай има за близнаци много изгодни неща  Heart Eyes

# 306
Вени, аз не бих дала 30 лв за този комплект. Лигавничета можеш да си купиш обикновени, а не на Томи Типи и струват стотинки. А клипс за залъгалка ще ти трябва след 6-8 месеца и въобще не се знае дали тогава бебите ще ползват биберони.

# 307
Eos на моя лист от 2-та ФМ пише, че 3-тата е между 28 и 32 г.с. Simple Smile

# 308
Вени, аз не бих дала 30 лв за този комплект. Лигавничета можеш да си купиш обикновени, а не на Томи Типи и струват стотинки. А клипс за залъгалка ще ти трябва след 6-8 месеца и въобще не се знае дали тогава бебите ще ползват биберони.
В такъм случай щом ще ми е нужна след 6+ месеца,комплекта не ми е нужен  Hug
Ще си поръчам отделно шешета,а лигавничета ще си взема от тука обикновени  Heart Eyes

# 309
Вени Мерси ще разгледам задължително Simple Smile
Иначе за шишета аз мисля да си взема 1 комплект от тези :
http://www.bambolino.bg/productbg/5218
Мисля , че ще ми влязат в употреба , а и цената ми се струва добре.

# 310
Вени Мерси ще разгледам задължително Simple Smile
Иначе за шишета аз мисля да си взема 1 комплект от тези :
http://www.bambolino.bg/productbg/5218
Мисля , че ще ми влязат в употреба , а и цената ми се струва добре.
Изглеждат качествени нещата,а и цената според мен е добра  Heart Eyes
Пък  и всичко е х2 това ми хареса  Hug

# 311
Именно , като за първо време мисля , че са идеални Simple Smile

# 312
А някъде чета за лъжички за изплакване на устата  newsm78 Това кога и как се прави...? Боже, толкова съм боса в тази тема  Whistling

# 313
А някъде чета за лъжички за изплакване на устата  newsm78 Това кога и как се прави...? Боже, толкова съм боса в тази тема  Whistling

Не съм ползвала такива лъжички с баткото, докато беше изключително на кърма и вода не съм давала Wink

# 314
На мен педиатърката ми беше казала да давам вода с лъжичка след хранене. Идеята е да не се образуват гъбички по езичето, мисля че млечница им викаха. На мен ми се видя много сложно и давах от шише. Въпреки това пак един път му беше побелял езика от млякото. А идеята да е с лъжичка, а не от шише е, за да не свиква с шише и да отказва после на гърда. По същата логика казват да не се дава биберон залъгалка.
А сега се сещам, че лъжичка ще трябва за капки разни като се дават (напр.за колики).

Общи условия

Активация на акаунт