Отговори
# 390
  • В къщурката на хълма на феите
вчера открих, че и в нашия град били открили Вис Виталис .. въх ма много скъп тоз магазин .. направо щях да припадна като им видях цените Shocked Shocked

# 391
Добро утро   bouquet

В тия жеги, ужасна работа.... Sick Уж на климатик и в къщи, и в колата, ама на мен все ми е топло  Sad Вчера и аз си купих възглавница за бременни, много съм доволна - тази нощ си спах перфектно  Peace

Иначе за покупките, уикенда покрай намалението в Малечко, взехме количка - Mamas & Papas Sola2. Дойде ми и една поръчка от Mothercare - та от там първите придобивки за бебо - бодита с къс ръкав, цели бодита, чорапки и обувчици  Blush Харесала съм и легълце и гардеробче, за другите неща съм набелязала, имам си списък . Като се завърнем от Гърция ще отмятам по списъка  Peace

За ФМ е от 28-32 седмица, като най-оптимално било в 30та   Peace Аз ходих в 29та.

# 392
  • Пловдив
вчера открих, че и в нашия град били открили Вис Виталис .. въх ма много скъп тоз магазин .. направо щях да припадна като им видях цените Shocked Shocked

В Пловдив Вис Виталис е един от евтините магазини дори....Вчера попаднах в един , където количка под 850 лева нямаше, камо ли боди за под 15-20.

# 393
Ох като ви чета за покупките - доста сте напреднали, аз още списък не съм направила  Embarassed
Някои от основните неща ще получа от роднини, но все пак...за сега разглеждам и май ще оставя пазаруването за септември, имам още 3 месеца (дано са поне 2  Praynig ) и много рано ми се вижда.
При нас положението с жегата е АД, не смея да спя на климатик и две - три нощи е направо кошмар и така ще продължава  Close

# 394
Калина аз имам списък, който уж ще ми помогне да изясня какво имам и какво нямам, за да знам какво ще ми е необходимо да набавя, ако искаш да ти шерна, да си имаш и ти Mr. Green Mr. Green

Дианка то и моя град не е евтин /тия тецове направо ни е*ават м*мата на стандарта/, но може би, защото знам къде какво да търся и обикалям, за да си го набавя на най-приемливата цена за мен .. единственото по-евтино нещо евентуално, което видях, бяха едни тънки гащеризончета по 10лв и някакви стотинки, но понеже никога не съм купувала от там, не знам какво е качеството и дали си заслужава ..

я в този ред на мисли да попитам - какво ви е мнението за слинг шаловете .. аз този път съм се замислила сериозно да си купя такъв и да пробвам .. казват, че в периода на коликите, много помагали .. предния път не бях чувала за тия неща, че съществуват и много късно една приятелка ми сподели, та сега още от този момент съм почнала да го мисля ..

# 395
Добро утро и от мен Simple Smile Дааа доста сте напред с покупките Simple Smile Ние нищо не сме копували още Simple Smile Но от другия месец лека по лека ще се подготвяме Simple Smile Прохладен ден Ви желая Simple Smile

# 396
  • Пловдив

Като качество не е нещо особено. Целият магазин е с различни марки, има и тяхна на Вис Виталис, но са ми малко груби материите- а уж са памук, на Сали ( също българска фирма) са по- мекички.  На Angel Baby дрехите са на подобни цени и са в пъти по- качествени- само чакам да пуснат намаление в Пловдив и директно съм обрала магазина.

Последна редакция: пн, 20 юли 2015, 09:39 от diana87

# 397
mecani, ще съм ти благодарна за списъка, аз така или иначе все се каня тези дни да си потърся някакъв.

# 398
Добро Утро мили мами Simple Smile

Аз също нищо не съм пазарувала, все още сме на вълна ремонт ... и все имаме големи харчове, днес ще ни докарат кухнята, в сряда уж ще я монтират, вчера се къртеше у нас, и всичко беше в прах, та се преуморих да разчиствам и бърша.  Може ли някой да сподели списъче с най-необходимите покупки  моля Simple Smile поне за това д ане мисля. Аз обмислям да работя до края на този месец и от август да съм отпуска, и мисля да се оддам тогава на покупките, но бюджета ми е малко или много ограничен, че мисля да заделим някоя пара и за самото раждане. Аз съм се насочила към Майчин Дом, но не познавам нито един лекар - ако има и други за там, нека ми пишат на лични, при кои лекари са, за да мога да се ориентирам към екип.

Много се чудя за количките, чета ви редовно, не знам и до колко парички да заделя за тази покупка, хем искам да е лека, и практична, хем да е на поносима цена.

по въпроса за слинговете да споделя, миналата година купих за подарък на сестра ми The Baba Sling - който тогава струваше около 90лв. Ами тя ми е споделяла, че не го е ползвала повече от няколко пъти, нещо хич не й бил удобен. Казвам каквото съм чула от нея Simple Smile

Прохладен ден от мен Simple Smile

# 399
я в този ред на мисли да попитам - какво ви е мнението за слинг шаловете .. аз този път съм се замислила сериозно да си купя такъв и да пробвам .. казват, че в периода на коликите, много помагали .. предния път не бях чувала за тия неща, че съществуват и много късно една приятелка ми сподели, та сега още от този момент съм почнала да го мисля ..

Това ли имаш предвид?
http://www.aliexpress.com/item/diapers-Swaddleme-summer-organic- … g/1841204226.html

На мен ми го похвалиха и се чудя дали да поръчам  newsm78 Май и като цена е добре от този сайт... Било памучно и без мириз, въпреки че е от китайски сайт. Все пак повече от половината дрехи на пазара са правени в Китай.

# 400
Шикерче не - за слинг шал питам ..

за ей такова:

иначе тези дето си ги показала и аз разбрах за тях, обаче нямам никаква представа каква работа ще вършат ..

Лейди ДжиДжи баба-слинговете са по-различни, доколкото знам ..

# 401
Такива не съм виждала, ще ми бъде интересно да разбера дали има полза от тях.

# 402
Добро утро!

Ох ..... няма спане .... ужас - направо не се живее!

Относно слинговете - за мен е излишна покупка, аз лично хич не ги харесвам, смятам да си караме с количката, евентуално може колежки да ми подарят кенгуру, но то ще е най вероятно, когато ми се наложи да ида до магазина с бебо.

Относно покупките - да ви кажа аз започнах от много отдавна да пазарувам, всички ми казваха, че било рано, да чакам да родя и да дам списък да ми напазаруват родата и разни такива, но аз реших, че няма да ги слушам. Огромно удоволствие ми доставя пазаруването за бебето и смятам, че то усеща тези мои чувства и разбира, че го обичам и му се радвам по този начин!

С количката обаче не бързам, че първо да съберем пари за раждането, пък после ще я мислим нея.

Аз пък да ви питам относно термометрите особено вече мамите - не мога да преценя какъв да взема
( май най-добре живачен, но се притеснявам да не го счупим, въпреки, че ние с  такива сме отгледани )? newsm78

Последна редакция: пн, 20 юли 2015, 10:27 от sunnyyyyyy

# 403
Здравейте и от нас  Hug
Тази пак не спах  #Crazy Нещо ужасно е отначало не пуснах климатика,но то не се живее и станах пуснах го ама пак не можах да заспя  ooooh!
Слинг и аз няма да вземам,също не  съм им фенка  Thinking Изглежда ми много неудобно за бебето така сгърчено  Whistling пък за две да е гоовря  Whistling А и най-вероятно тежи и на самата майка  Thinking Количка не бързам още също да вземаме,гледам но мисля от сайт да поръчам.Нещо такова искам...

Харесва ми струва ми се и маневрена  Peace
Дрешки също не съм вземала,но постоянно ми подарят приятелки,хем  им казвам да не купуват  Joy
Искам да поръчам наведнъж всичко от сайт,за новородено ще поръчам само няколко неща другите ще ги поръчам +1 или +2 масеца  Crazy Струва ми се по удачно за да ги поносят поне 1-2 месеца  Thinking
Тази завивка много ми хареса,че са и по 2 в пакет http://www.pakostnik.com/bg/tenzuhena-zavivka-120-h-120-sm-rozov … vezdi-bambino-mio  Rolling Eyes Според вас струва ли си ?  newsm78
NianaКаква количка сте харесали  Rolling Eyes

# 404

Аз пък да ви питам относно термометрите особено вече мамите - не мога да преценя какъв да взема
( май най-добре живачен, но се притеснявам да не го счупим, въпреки, че ние с  такива сме отгледани )? newsm78

[/quote]
Да и аз сьм за живачен термометьр,с пьрвото ми детенце само с такьв следихме температурата а и нямам доверие на електронните Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт