Детски рожден ден - ВАРНА -10

• 109 433
  • 756
  •   1
Отговори
# 375
  • До морето
Аз пък не знаех, че заведението и детският кът са заедно. Мисля, че са си отделно и възмущенитео ти трябва да е насочено само към аниматорките. Ние онзи ден ходихме, имаше само едно момиче, което стоеше на входа.

# 376
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Да,именно към тях им е,но веднъж като съм им казала,смятам,че е излишно да се повтарям.На всичкото отгоре и скъпо,на какво отгоре.Аз за 5лв. игра цял час е отида на по-отговорно място.Безумно е това.

# 377
Попрегледах темата, но понеже досега не съм имала опит с детски рд, да попитам някой дали ще може да каже в кои заведения искат сертификат за внесена торта?
Чух, че някъде се подписва и някаква декларация за консумиране на своя отговорност?! Не съм наясно , а искам да разбера Simple Smile

# 378
  • До морето
В повечето искат. Няма как да ти направим списък. Просто отиваш в заведението, което си харесала и питаш.

# 379
  • Варна
Има ли някой скорошни впечатления от обновения детски кът в Гранд мол,че след месец имам рожденик на 6г?

# 380
  • До морето
Единствените ми впечатления са, че персоналът са изключително невъзпитани, държат се недопустимо с родителите и най- важното не си вършат работата. Онзи ден бяхме там точно 15 мин. е лично аз спрях едно 3-4 годишно, което беше тръгнало да излиза. След като ми писна и си тръгнахме, вкъщи установихме, че пищящата гривна е още на ръката на сина ми. Въпросната гривна не е сигнализирала нито като излязахме от детския кът, нито на алармите на магазините в мола.

# 381
Ние бяхме на рожден ден в Гранд-а преди месец на 6 годишно дете. Всичко беше много спокойно, аниматорката доста се постара да забавлява децата,въпреки че те бяха като разпасана команда.Обслужването беше добро и бързо,въобще получи се един прекрасен и спокоен за родителите рожден ден.Никакви проблеми нямаше ,като искам да отбележа че празника беше с ваучер.

# 382
  • Варна
Благодаря,че споделихте!Ще поразпитам за цени и условия.Все се надявам на хубаво време и рожден ден на открито....

# 383
Някой може ли да сподели скорошни впечатления от Влъхвите? До колкото разбирам организират в ЕКО парка... как е анимацията, храната...?

# 384
  • гр.Варна
Момичета,снощи ходихме до заведението срещу входа на Хоризонт,батута го няма.Да изкажа своето възмущение от заведението Салтаната,срещу Зоопарка.На всичкото отгоре там правят и РД.Пуснах малката и попитах гарантират ли ми,че няма да напусне детския кът без да я видят и двете единодушно ми казаха,че не е възможно.Ок,оставих,я като ние седнахме в заведението.Да ама след десетина минути малката излезе най-обезпокоявано,като премина през двете момичета,които си гукаха сладко на столовете и дойде при нас.След десет минути престой при нас отидох със малката и се опитах да си сдържа нервите и най-учтиво я попитах как допусна детето да излезе и че от 10 мин е при нас.Тя взе да ми мига на парцали и да ми казва,че било възможно да излезе и да дойде при нас,да ама като я попитах каква е гаранцията,че идва при нас и никоя от аниматорките не я проследи къде отива,взе да ми се извинява.Влезе вътре дъщеря ми и след пет минути ме извика,че иска да излиза.Излезе си детето,обу се и пак никой не я видя.Нямам думи.Стояхме повече от час и за това време изобщо не забелязаха,че не е вътре.Аз реших,че не заслужават да им платя половин часовия престой,та те не поемат отговорност за децата,а са отишли там на лафче.
Извинявай, но никой не може да поеме отговорност за детето ти, докато ти си хапваш ... Това е просто добре обезопасен детски атракцион, но никъде не пише, че е забавачница и осигуряват и гарантират персонална грижа... Още по-малко за 3 лв...  Или наблюдаваш детето си, или наемаш баба или бавачка ( срещу сума, а не срещу 3 лева...)  да го наблюдава, ако ти решиш да хапнеш и да пийнеш...Но няма как друг да носи отговорност за детето ти, ако ти самата си решила,че плащайки 3лв някой ти е длъжен....

# 385
В повечето искат. Няма как да ти направим списък. Просто отиваш в заведението, което си харесала и питаш.
Благодаря Simple Smile
А в какво се изразява този сертификат. Интересно ми е просто - касов бон, бележка със съставки, печат на фирма?

# 386
Момичета,снощи ходихме до заведението срещу входа на Хоризонт,батута го няма.Да изкажа своето възмущение от заведението Салтаната,срещу Зоопарка.На всичкото отгоре там правят и РД.Пуснах малката и попитах гарантират ли ми,че няма да напусне детския кът без да я видят и двете единодушно ми казаха,че не е възможно.Ок,оставих,я като ние седнахме в заведението.Да ама след десетина минути малката излезе най-обезпокоявано,като премина през двете момичета,които си гукаха сладко на столовете и дойде при нас.След десет минути престой при нас отидох със малката и се опитах да си сдържа нервите и най-учтиво я попитах как допусна детето да излезе и че от 10 мин е при нас.Тя взе да ми мига на парцали и да ми казва,че било възможно да излезе и да дойде при нас,да ама като я попитах каква е гаранцията,че идва при нас и никоя от аниматорките не я проследи къде отива,взе да ми се извинява.Влезе вътре дъщеря ми и след пет минути ме извика,че иска да излиза.Излезе си детето,обу се и пак никой не я видя.Нямам думи.Стояхме повече от час и за това време изобщо не забелязаха,че не е вътре.Аз реших,че не заслужават да им платя половин часовия престой,та те не поемат отговорност за децата,а са отишли там на лафче.
Извинявай, но никой не може да поеме отговорност за детето ти, докато ти си хапваш ... Това е просто добре обезопасен детски атракцион, но никъде не пише, че е забавачница и осигуряват и гарантират персонална грижа... Още по-малко за 3 лв...  Или наблюдаваш детето си, или наемаш баба или бавачка ( срещу сума, а не срещу 3 лева...)  да го наблюдава, ако ти решиш да хапнеш и да пийнеш...Но няма как друг да носи отговорност за детето ти, ако ти самата си решила,че плащайки 3лв някой ти е длъжен....
Нещо си във грешка,навсякъде носят отговорност след,като си им поверил детето си.Аз не искам от тях да го забавляват,а просто да не напуска детския кът само.Дай ми пример къде тук във Варна може да си оставиш детето в детски кът и после да го пуснат най-обезпокоявано навън без ти да знаеш????

# 387
  • Варна
Благодаря Simple Smile
А в какво се изразява този сертификат. Интересно ми е просто - касов бон, бележка със съставки, печат на фирма?

Бележка написана от производителя, с описание на продукта и  датата на производство. С подпис и печат.

# 388
  • гр.Варна
iv.elina , ти бъркаш . Във всички детски кътове има опасност детето ти да излезе... Дори съм виждала майки, които си пийват кафенце и детето им моли за тоалетна, а те казват -влизай,влизай че минутите ти текат... Дори в старата Капела Плей имаше две цени- за деца 5лв, за придружител 3 лв. на час. Ако оставиш детето и му сложат на дрешката чип - т.е. те носят отговорност за него е 12лв. на час.... А ти искаш да си платила 3лв и някой да се грижи за детето ти, докато ти вечеряш  Naughty ... А да ти напомня ли случая с Гранд Мол. ... И какво според теб- ако се случи нещо с детето ти , ще кажеш те са виновни и какво от това.... Хайде ,моля те с тази нагласа,че някой някому е длъжен.... Дано никога не ти се налага да се убедиш,че съм права... Колко съм пълзяла в детските кътове , докато детето ми не се научи да ме пита мога ли да отида тук,там,да направя това и т.н. Докато се убедя,че е безопасно и удобно за детето ми... И на колко майки съм се нагледала , които не могат да излязат от границата на комфорта си и да наблюдават децата си...
Но темата е за детски рожден ден, няма смисъл от навлизане в дълбоки води...

# 389
В момента ти навлизаш в дълбоки води.Точно в Гранд мола няма опция да ти пуснат детето да излезе само и за твое сведение не се заплаща допълнително.

Общи условия

Активация на акаунт