Детски рожден ден - ВАРНА -10

• 108 417
  • 756
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте! Събирам мнения за Сити център в Аспарухово. Дъщеря ми ще стане на 7 годинки и не мога да реша къде да го празнуваме. Иска тематично парти на Уинкс, но на 2-3 места ми предложиха само Феи. Ще ми препоръчате ли подходящо място за 7-годишни?

# 571
Три пъти са ни канили на РД в Аспарухово на 7 и 8 годишни. Децата си изкараха много добре, забавляваха се и бяха доволни. Ние родителите бяхме на свободна консумация и единия път с пици. Добре си беше, даже много добре в сравнение с други места. За цени обаче не съм питала и нищо не мога да кажа.

# 572
  • Варна
Предстои ни 8 г. рожден ден и аз съм в чуденка вече къде да празнуваме. Две години подред бяхме в Пфое мол, но тази година искам на различно място. Ходих в Амичи, но нещо хич не ме очарова обстановката, където предлагат РД за по-големи деца, а нямаме много време. Някой да сподели отзиви за Амичи /Възраждане/ или ако може да ми предложи нещо друго за момиченце?!?

# 573
Предстои ни 8 г. рожден ден и аз съм в чуденка вече къде да празнуваме. Две години подред бяхме в Пфое мол, но тази година искам на различно място. Ходих в Амичи, но нещо хич не ме очарова обстановката, където предлагат РД за по-големи деца, а нямаме много време. Някой да сподели отзиви за Амичи /Възраждане/ или ако може да ми предложи нещо друго за момиченце?!?

Златният лъв или Аромат.
Но на двете места сме били гости, не зная какви са условията.Хубаво е, има игри и музика, децата се забавляват.

# 574
  • Варна

Златният лъв или Аромат.
Но на двете места сме били гости, не зная какви са условията.Хубаво е, има игри и музика, децата се забавляват.

Кое беше Аромат?!?

# 575
Аромат- под кукления театър

# 576
Три пъти са ни канили на РД в Аспарухово на 7 и 8 годишни. Децата си изкараха много добре, забавляваха се и бяха доволни. Ние родителите бяхме на свободна консумация и единия път с пици. Добре си беше, даже много добре в сравнение с други места. За цени обаче не съм питала и нищо не мога да кажа.

И други майки ме посъветваха да пробваме там. Ще отида на място за повече информация. Иначе се чудя и за Рая, но не знам дали не е за по-малки деца...

# 577
  • Варна
Рая определено не става за деца над 4-5г по мое мнение. В детския кът в Пфое мола(тук предлагат и костюми, но дали са на ти с Уинкс, трябва да се провери, за аниматор се доплаща по спомен 20лв), Капелата, Сити център Аспарухово са далеч по-подходящи. Дори Веселите крачета, макар и доста по-голям от Рая, Амичи, Невеляшка го водят за деца до 7г.

# 578
Да, Рая е за по-малки деца.

# 579
Благодаря! Ще избираме между Capela Play в Мол Варна и Happy Land в Аспарухово. Разликата в цената между двете май ще се окаже решаваща...

# 580
Скоро бяхме в Хепи Ленд на РД. На мен много ми хареса и бих празнувала там РД на децата.
В Капела Плей - само ако детето много, много настоява. Писала съм скоро защо. Вие вече сте на такава възраст, че предполагам и детето ви има някакви предпочитания...

# 581
Скоро бяхме в Хепи Ленд на РД. На мен много ми хареса и бих празнувала там РД на децата.
В Капела Плей - само ако детето много, много настоява. Писала съм скоро защо. Вие вече сте на такава възраст, че предполагам и детето ви има някакви предпочитания...
Решихме да е в Аспарухово - по-просторно е и за децата, и за нас родителите. Ще напиша отзив, като мине рождения ден. Wink

# 582
Миналата година бяхме там за РД на детето. Бяхме много хора,20 деца и толкова възрастни и всичко мина по ноти. Нямаше нито едно дете да дойде да реве,или да дърпа майка си за нещо а децата бяха от 4,5 до 6 год. Много добре прекарахме,анимацията беше добра...абе доволни останахме много.

# 583
  • Там където има любов
Мина и нашето парти за 7-ми РД. Бяхме в сладкарница Додо. Много съм доволна от избора. Затвориха заведението само за нас и аниматорките се раздадоха на макс. Не ги оставиха за миг. Общо бяха 12 деца и всички бяха много доволни. Единственото е, че не събира много деца. Но за мен това беше плюс.

# 584
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
ДОДО е изключително малко заведение,4 маси на кръст,то ако не го затворят ще е срамота.

Общи условия

Активация на акаунт