Детски рожден ден - ВАРНА -10

• 108 380
  • 756
  •   1
Отговори
# 660
И аз миналата година бях на конна тематика, но се отказах накрая. На конната база в Кичево правят също рождени дни.
http://horseclubvarna.com/%D0%BE%D1%84%D0%B5%D1%80%D1%82%D0%B8

# 661
в амичи не пускат деца под 2 години без придружител вътре

# 662
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
в амичи не пускат деца под 2 години без придружител вътре
Нормално,на другите места под 4 год искат придружител.

# 663
  • Варна
Под 3 е по закон.

# 664
Под 4 е навсякъде  Thinking

# 665
Някой празнувал ли е на Фратели ( Чайка)?

# 666
Направиха го под 4 години след случая в Гранд Мола.

# 667
  • Варна
Явно където ходим ние не са.
Скрит текст:
Какъв е точно случая в  Гранда?

# 668
Явно където ходим ние не са.
Скрит текст:
Какъв е точно случая в  Гранда?
Скрит текст:
Имаше едно детенце почти на четири години,родителите бяха излъгали,че е над четири.Оставили го и малкия да вземе да се измъкне,отишъл до ескалатора и от там беше паднал.Трудно ми е да си го представя ама доста беше пострадало детенцето,но се оправи.И от тогава затегнаха доста нещата в детските кътове.Много гърмяха тогава по новините,не е възможно да не сте чули.

# 669
Но не беше паднал от ескалатора, а в дупка отстрани на ескалатора и през атриума няколко етажа надолу беше летял. Имаше и дълга тема във форума.

# 670
  • Варна
Знам го случая, но не съм разбрала, че е излязло дете от ДК. В случая едва ли значението е дали е на 3,11м или 4г. Оставяш си детето не просто да играе, а и с хора, които да го гледат специално там. Недопустимо е да излезе без да го видят ако ще и на 7 да е.

# 671
Здравейте!Предстои ни рожден ден в края на месеца.Искам да попитам знаете ли във Варна кой аниматор мога да наема за парти със сапунени балони?Виждали сме миналата година в морската и на децата много им хареса-едни огромни балони правят и е много ефектно, но незнам кой ги прави.

# 672
Вчера видях РД на около 5- годишно дете в кафенето на понеделничния пазар. Бяха събрали няколко маси съвсем до детската площадка, децата играеха хем на тревата в градинката, хем на площадката, после дойде и клоун. И това е вариант. На открито, има площадка, която там често е пуста, има фонтан, има градинка... никак не беше зле.

# 673
  • Varna
А някой знае ли какви са условията в Дядовата къща?

# 674
Открит детски кът  нямат,но ако детето ти е примерно на 7-8 и си го знаеш,че е разумно има детска площадка.Преминава се паркинга и затова не е супер безопасно според мен,а и площадката не е оградена.Но примерно юни месец има един огромен батут и бънджи и това пак е някаква алтернатива за по-малките да играят на открито,но всичко пак си е относително.

За 4г.деца става въпрос!А,за кое Амичи-ВЪзраждане или в Левски?

Общи условия

Активация на акаунт