Детски рожден ден - ВАРНА -10

• 108 375
  • 756
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Съжалявам, объркала съм темата!
Ох, да! И ние сега в неделя не можем да измислим къде да ходим както го дават да вали. И усешам как ще е пак massa kitchen и редуване някой да бяга с детето по количките или в Мама и аз. До тук с офертите. Ами то едно закрито заведение няма с детски кът и то за малки деца, където родителите да седнат, да си оставят парите и всички да са доволни.

# 646
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Има още едно заведение,където можеш да оставиш детето в дет. кът и да хапнеш спокойно или да пиеш кафе,не веднъж съм го споменавала-Амичи Възраждане.

# 647
  • Варна
Дете под 3г? И има ли пряк зрителен контакт с ДК?

# 648
Пряк зрителски контакт имаш,когато си горе където е детския кът,защото има и долу зала и отвън .На дъщеря ми и е любимо,а тя е почти на пет и вече се има за голяма и ходи в тийн клуба,когато има възможност. Joy

# 649
  • Варна
Има още едно заведение,където можеш да оставиш детето в дет. кът и да хапнеш спокойно или да пиеш кафе,не веднъж съм го споменавала-Амичи Възраждане.
Така е, много го споменават, но е във Възраждане. Все пак редно е и на центъра да има нещо такова, и ние сме хора тука..... ooooh!

# 650
  • Варна
Сме сме... и предвид плащайки най-високите данъци имаме най-малко места в ДГ, ДЯ, площадки и места подходящи за дете, но все е пълно на центъра. Другите идват, ние бягаме.
В момента сме в ЕКО парка на барбекюто до мостчето. Децата не спират да дивеят. Има и детски рождет ден тук. Голяма забава се чува и от там. Да расте вече и моя мъник да ги пускам лятото на воля да празнуват.

# 651
Здравейте на всички.
Имам нужда от конкретни места за деца над 8 години.
Ще се радвам да споделите мнения от личен опит   Peace

Майчета,моля ви помагайте,вече е спешно  bouquet

Препоръчвам Влъхви, многократно сме ги обсъждали тук.
С две ръце, разбира сЕ!  Peace Hug Simple Smile но... който не разбира, няма да го разбере!

# 652
  • До морето
Здравейте на всички. Търся отзиви за Red Hot Beach. Средата на юли дъщеря ми става на 1г.и ще правим и кръщене. Става въпрос за около 25 възрастни и 6 деца на по 6-7 години. Другия ми вариант е Панамера, но за там има много различни мнения, та за това обмислям и други варианти. Ще се радвам ако някой има впечатления от това заведение, като храна, обслужване, цени и т. н.

Синът ми е роден Август и миналата година искахме да правим РД там. Бяхме 20 деца и долу горе толкова възрастни.  Идеята ми беше да затворя целият детски кът за нас като си доплатя. Една годпожица от персонала се обърна и ми каза - Ама то няма как да платите за целият капацитет на ДК. На въпроса ми колко е капацитетът на ДК, отговорът беше 70 деца  Shocked Shocked Shocked Честно опитах се да си представя 70 деца на тези заградени 15 квадрата, но не успях.

# 653
Здравейте на всички. Търся отзиви за Red Hot Beach. Средата на юли дъщеря ми става на 1г.и ще правим и кръщене. Става въпрос за около 25 възрастни и 6 деца на по 6-7 години. Другия ми вариант е Панамера, но за там има много различни мнения, та за това обмислям и други варианти. Ще се радвам ако някой има впечатления от това заведение, като храна, обслужване, цени и т. н.

Синът ми е роден Август и миналата година искахме да правим РД там. Бяхме 20 деца и долу горе толкова възрастни.  Идеята ми беше да затворя целият детски кът за нас като си доплатя. Една годпожица от персонала се обърна и ми каза - Ама то няма как да платите за целият капацитет на ДК. На въпроса ми колко е капацитетът на ДК, отговорът беше 70 деца  Shocked Shocked Shocked Честно опитах се да си представя 70 деца на тези заградени 15 квадрата, но не успях.
Joy Joy Joy
Права си,трудно може да си го представи човек.
Така е, много го споменават, но е във Възраждане. Все пак редно е и на центъра да има нещо такова, и ние сме хора тука..... ooooh!
И ние живеем в централната част ама,когато ни  се наложи ходим.нямаме голям избор.То не,че и в кварталите е богатство на заведения с детски кът.

# 654
Пицария"Амичи",имат ли лятна градина,т.е детски кът на открито? Rolling Eyes

# 655
Открит детски кът  нямат,но ако детето ти е примерно на 7-8 и си го знаеш,че е разумно има детска площадка.Преминава се паркинга и затова не е супер безопасно според мен,а и площадката не е оградена.Но примерно юни месец има един огромен батут и бънджи и това пак е някаква алтернатива за по-малките да играят на открито,но всичко пак си е относително.

# 656
  • Varna
Здравейте, обмислям два варианта за РД на момиче, което става на 9, но не съм сигурна като места къде и какво е подходящо.
Вариант 1 - Голяма къща или малък хотел с басейн и място за играи кетъринг в околностите до Варна. Без Бризовете, защото вече 2 години правим там Рд - не че не съм доволна, но не искам трета година да е пак там. Ако някой има идея за такъв тип къща или хотел в който може да се направи ще съм много благодарна.
Вариант 2: Караоке - обаче не искам просто да си седят по масите и да има микрофон - искам сцена с 2-3 микрофона. Ходих на скоро в такова заведение и знам че децата ще откачат от щастие, обаче в това което ходих се пуши и е доста смрадливо за деца...
Има и още един вариант, за който също нямам конкретна идея, но дъщеря ми иска РД да е с кончета и да язди....

Ако някой има съвети или идея към който и да е от изброените варианти, моля ви помагайте...

# 657
  • Там където има любов
Караоке- Златният лъв, има програма и е забавно.
Кончета вероятно конната база в Доброглед да организират нещо или Калимански хан.

# 658
Здравейте, обмислям два варианта за РД на момиче, което става на 9, но не съм сигурна като места къде и какво е подходящо.

За  езда: Синът ми е бил там по време на Зелено училище, вярно ,за един ден, но много му хареса.

http://www.konnabaza.com/

За караоке- Аромат и Златният лъв- харесва се на децата, весело е. Но е под час, малко е неприятно с това препиране да си тръгват децата.

Къща с басейн и двор- на мен много ми хареса тази идея. Но синът ми е роден през есента, точно когато се разваля времето и застудява рязко и трайно.Независимо от това, разглеждах разни къщи за гости около яз. Цонево, хубави идеи има.

# 659
За басейн се сещам Корал,там празнуват РД,ние не сме ходили,но го хвалят.А за Калимански хан е страхотна обстановката.

Общи условия

Активация на акаунт