Детски рожден ден - ВАРНА -10

• 108 343
  • 756
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
На 10.5, но май се падаше работен ден - значи почивните дни.
Беше около 20 градуса, мисля и повече, особено на слънце.

Ние заехме маса под доста дървета. Май къта се казваше "Липите"
и на сянка не беше да стоиш по къс ръкав.

Юли наистина трябва да сте под дебела сянка. Мисля, че този кът става.
Спомням си, че имаше още един кът, който искахме, но беше зает.
Там сянката също беше дебела. Намира се в най-отдалечения край, спрямо входа,
но не му помня името. До него има голяма поляна, хубава, но изцяло на слънце.

Масите към едното барбекю също си спомням, че бяха на плътна сянка.

Да ви кажа, най-добре е да отидете на място.
Да го обиколите целия парк и да прецените,
за да не ви подведа с нещо, защото аз не търсех възможно най-дебела сянка
и в същото време децата са големи и нямат нужда от непосредствен контрол
и постоянно да са пред очите ти и на една ръка разстояние.

Може да си изберете полянка с дървета, която ще ви свърши работа
и да си резервирате пластмасовите столове и маси
и да празнувате там.

Има много компании, които празнуват така рождените дни.

# 631
missNoir, благодаря! Аз питам ей така, да се ориентирам, иначе ще тидем на място и то като наближи, защото и слънцето под друг ъгъл пече в различните месеци и трябва да се види при конкретните условия. Дано да се получи!

# 632
  • Варна
ако някой е ползвал клоунски услуги на открити партита, моля нека сподели впечатления,цени и препоръки.Благодаря!

# 633
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Имайте в предвид,че доста по-рано трябва да направите резервацията,не става две седмици по-рано.Аз също го харесвам,като вариант,ние сме юли месец,но как да предвидя дали тогава ще вали?А толкова гости къде да ги настаня при евентуален провал и със торта на ръце на търча,просто ми е немислимо.

# 634
  • Варна
В Еко парка не сме ходили на рд, но бяхме миналата година на фотосесия и оставах много очарована. След 1-2 години и ние ще празнувме там! Много място за игра, приятно за родителите, природа... страхотно! Като неудобство виждам, че трябва всичко да си носиш, но не е болка за умиране. Със сигурност се получават страхотни партита. Сега се сещам за една огромна поляна точно след мостчето, която за много деца ще е идеална.
Аз пък търся място за втори рд. Май ще ходя Панамера да огледам. Още няма да са за полянки...
Казаха ми за много приятно заведение до Хоризонт с детски кът. Било точно срещу входа на зимната дискотека. Не се сещам кое е. Някой да го знае? Име и отзиви?

# 635
Екопарка е любимо място и на нашето семейство. Често ходим с малчуганите там през лятото. Виждали сме да се празнуват детски рождени дни. Според мен е много готино Simple Smile
За Панамера - миналото лято бяхме на РД там и беше супер. Децата не се спряха да тичат, много се забавляваха. Храната и обслужването бяха на ниво. Ние самите сме празнували кръщене там, но беше есента и честно казано вътрешния детски кът беше занемарен. Но за лятото определено си заслужава да го проверите  Peace

# 636
Днес ходих на място до Гранд мола да видя на място как стоят нещата с exitrooma.
Казаха ми обаче, че за 10 годишни тези стаи не били подходящи, нямало да се оправят и ми препоръчаха да взема 1 час криеница в лабиринта, децата щели да се забавляват.Аз обаче се чудя дали ще им е забавно наистина.
После следващия час можело да се забавляват самостоятелно и има и интерактивни игри.
Chokolina, ти имаш ли някакви впечатления от тази криеница?
При вас с родителите ли беше рождения ден, тъй като ми казаха, че ако искам можело да постаявят и маса за родители отстрани до масата на децата.

# 637
  • Варна
salina, нямам впечатление от криеницата, даже не знаех, че има такава опция, сега, като писа, погледнах в сайта им. Забавно ми се струна, стига да не ги е страх от тъмното. Peace

При нас беше без родители, но и на мен ми предложиха маса за тях, ако ще каним. Само ние с мъжа ми и една приятелка бяхме, но седяхме в кафето на детския кът с двамата по-малки, докато рожденичката и приятилети й бяха в стаите. После аз отидох при тях, като излязоха, за да ги снимам и да видя дали всичко е наред.

# 638
Здравейте на всички Simple Smile
И аз чета с надеждата да са открили някое ново заведение в града с външна и вътрешна част за игри. Миналата година дъщеря ми празнуваше 1г. и празникът беше в Панамера, правихме и бебешки рд и кръщене там. Много съм доволна. Родена е на 2ри юни, та времето е променливо в началото на лятото. Беше слънчето за кръсщенето, но за бебешкия рд преваляваше и играха повече вътре.
Много съм доволна от всичко, вътре е малко тъмно (черни мокети) и леко занемарено, но се преживява. Като цени, аз съм доволна, всичко е написано в менюто, в зависимост от настроението на персонала зависи дали ще може да се внесе личен или не.
Тази година явно пак ще сме там, т.к. няма друго такова заведение или поне аз не съм чувала.. Ще се радвам да споделите мнение за заведение с детски кът външен и вътрешен, подходящ за 2г. деца.

# 639
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
В събота бяхме на РД във Явор на осем годишно дете.Изобщо не съм очарована,майката на рожденничката също,а бяха само 8 дечица.Много суховато беше,един час боулинг и един час дискотека.

# 640
Здравейте на всички.
Имам нужда от конкретни места за деца над 8 години.
Ще се радвам да споделите мнения от личен опит   Peace

Майчета,моля ви помагайте,вече е спешно  bouquet

# 641
  • Варна
Здравейте на всички.
Имам нужда от конкретни места за деца над 8 години.
Ще се радвам да споделите мнения от личен опит   Peace

Майчета,моля ви помагайте,вече е спешно  bouquet

Препоръчвам Влъхви, многократно сме ги обсъждали тук.

# 642
  • Варна
Здравейте на всички. Търся отзиви за Red Hot Beach. Средата на юли дъщеря ми става на 1г.и ще правим и кръщене. Става въпрос за около 25 възрастни и 6 деца на по 6-7 години. Другия ми вариант е Панамера, но за там има много различни мнения, та за това обмислям и други варианти. Ще се радвам ако някой има впечатления от това заведение, като храна, обслужване, цени и т. н.

# 643
  • Варна
Съвсем скоро се обсъждаха пак Панамера и Ред хот.
Като цяло за ред хот беше 50:50. Имаше доволни, но и разочаровани от храната и ДК.
Аз да си призная сме приятели с единия собственик и жена му, но не ходим там...

# 644
  • Варна
Red Hot го обсъждахме да, но в друга тема. В темата На пазар във Варна, аз попитах дали работи в момента или е сезонно и тогава ми отговори една недоволна от обслужването дама.  Thinking Така и не го посетих де, да видя за какво иде реч. Много бедна Варна откъм заведения като цяло, камоли подходящи за деца.....  ooooh! Close

Общи условия

Активация на акаунт