Детски рожден ден - ВАРНА -10

• 108 369
  • 756
  •   2
Отговори
# 720
Някой да има скорошни впечатления от Бейби рок в Аспарухово? Има ли все още такова и на плажа?
iv.elina, есента бяхме на РД с ваучери в Гранд мола и не останахме особено очаровани. ДОста занемарено ми се стори, много хаотично беше всичко, масата ни беше навътре и нямахме никакъв поглед към детския кът, освен ако не отидем специално да видим какво правят децата. На старото място по ми харесваше. Всъщност и аз съм сложила един ваучер в кошницата си, но като се сетя и ми се отщява. Освен това много ме дразни това, че за да си внесеш ти торта ти искат 20 лв сервиз. Е малко е прекалено вече. Та за сега го отхвърлям като вариант, мисля си и за Пфое мол, но и там от години не са правили ремонт май. Така ме е яд, че затвориха детския кът в Двете кули.

# 721
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Ради,Бейби рока на плажа изгоря преди три години.Дано да имаме късмет с аниматорката в Гранда,то сервиза за тортата да е проблема.Аз не открих особенна разлика от миналата година и сега,все си е същото.

# 722
  • Варна
Здравейте,интересувам се от летен рожден ден за 3г дете,като желанието ми е да има отворена лятна част,но и с възможност да се скрием при евентуален летен дъжд.
Днес обикалях до Бонели,което се оказа затворено - пишеше РЕМОНТ.
След това отидох до ОЛД Сити и то се оказа от 1-2 месеца затоворено. И направо се побърках.Днес навсякъде ударих на камък.
Заведеният в Морската градина като Максим и Хоризонт не ми допадат по ред причини.
Някой ако може да даде други идеи ще съм благодарна.

# 723
  • Varna
Когато дъщеря ми беше на 3 и на 4 години правихме РД на Тримата мускетари. Единият път валя, но вътре пак си имаше забавления за тях. Много й харесваше там, но вече ми омръзна... Друго място където има и вътре и вън си е Панамера.

# 724
  • Варна
мерси за бързия отговор hana1
В Панамерата всяка година празнуваме по някакъв повод и ми се иска някъде другаде.Пък и отношението на гледачките там е ужасно.
Ще трябва да ги видя тези Тримата мускетари.

# 725
  • Варна
Моя позната скоро отпразнува рождения ден на сина си в Тримата мускетари и беше много разочарована.
Нула внимание от сервитьорката към гостите й и какво искат да поръчат.
Няколко пъти ходила да я издирва.
Тортата била объркана. За тази грешка си прехвърлили вината пицарията и Дъга.
На мен вътре ми е мизерно.
Моят син празнува в техния въжен парк и уточняването и плащането на Тортата го направихме в пицарията.
Видях хора, които пушеха вътре, където е детския кът, на входа му.   

Последна редакция: пт, 03 юни 2016, 21:11 от missNoir

# 726
Само да вметна относно Тримата Мускетари до затвора,миналата неделя ходихме и я нямаше голямата пързалка.А по-предната седмица беше там.Има къщичка за скачане,но е малка,цената е 3 лева.Имайте го в предвид.Относно идеята да се празнува летен РД на открито и да има алтернатива за закрито,почти няма във Варна.Мое мнение.Олд Ситито отвън не работи от есента,а гледам и че нямат намерение явно да отварят.Не са извадени пързалката и катерушката.

# 727
Днес ще ходя да видя Тримата мускетари в Звездица. Евентуално може да хвърля едно око и на Фратели.
Но за Звездица все се притеснявам за този мост. От новините, които чета разбирам, че трябва да приключат до 15-ти юни. Означава ли това, че през юли моста няма да се ремонтира?

# 728
  • Варна
Относно РД на открито ,сещам се, че миналото лято бяхме на един такъв в Морската градина.

Ето този :http://www.detskikat.com/.Децата хапнаха в едно заведение ,което е точно до езерцето,а после с един пират се разхождаха из атракционите,беше им много весело . Grinning
Не знам как се избираха кои точно атракциони да позлват децата ,предполагам беше уговорено преди ,но бяха съобразени с възрастта на децата (5 г).

Последна редакция: сб, 04 юни 2016, 09:20 от Velina_p

# 729
За съжаление във Варна местата за празнуване на рожден ден са ограничени, поне за по малките, които все още искат детски кът. В повечето заведения от години не е правен ремонт, инвентара е занемарен или направо липсва....А цената за куверт на дете, която искат е много висока за качеството и количеството на услугата, която предлагат. Така не се прави бизнес, не и по моите разбирания и предпочитания, но като няма избор и хората се примиряват, а не трябва да е така.

# 730
  • Варна
Днес ще ходя да видя Тримата мускетари в Звездица. Евентуално може да хвърля едно око и на Фратели.
Но за Звездица все се притеснявам за този мост. От новините, които чета разбирам, че трябва да приключат до 15-ти юни. Означава ли това, че през юли моста няма да се ремонтира?
Не се притеснявай за моста.
Аз писах по нагоре, че синът ми празнува там миналия месец.
Беше в неделя на обяд.
На отиване движението е нормално.
На връщане струпването е в края на моста, но нищо страшно и фрапантно.
Бързо се минава, няма висене безкрайно много.
През цялото време карай в дясната лента, както трябва да е.
В края на моста където е струпването, ще те пропусне някоя кола.
Ние също много се притеснявахме, което се оказа неоснователно.

# 731
missNoir , ние ходихме днес и наистина нямаше проблем с моста, но става въпрос за почивен ден. А рд още не сме решили кога ще празнуваме, но най-вероятно ще е в понеделник вечерта. Ако мостът е в ремонт много се съмнявам, че ще е безпроблемно минаването Sad Да не говорим, че част от гостите ще трябва да идват от другия край на града и като нищо може да отиде един час пътуване.
Иначе ходихме, видяхме го. Като цяло не е зле. Нищо особено и храната не ми хареса много, но за рд не знам какво предлагат. Поне е просторно, има поляни и много място за игра, което ми харесва.
Минхаме и през Фратели в Чайка. Храната ми се стори много по-добре там, но е малко и сгъчкано. Детския кът е малък. Има поляни, но на тях не може да се играе, та са само за фон в общи линии.
Детето предпочете Мускетарите, аз не знам, ще мисля.

# 732
  • Варна
Моят син е много доволен.
Разпитах и гостите му, също много бяха доволни момчетата. За мен това беше важното. Рожденикът да е доволен и гостите му.
Той искаше заради въжения парк и всички го минаха по два пъти. Имахме време, защото беше неделя и ни оставиха да стоим колкото искаме и отидоха към 4 часа.
Времето беше супер и всички гости останаха много дълго.
За децата само пици е предложението, които останаха почти всичките.
За възрастните също поръчах пици и те в общи линии се изядоха.
Аз пица ям изключително рядко, колкото да я опитам и не мога да им оценява качеството на техните пици.
Честно казано казано за празнуване там след работа/училище, за около 2 часа, на мен ми се струва излишно разхождане и риск не всички гости да се навият да дойдат.
Ние от тази гледна точка го оставихме за почивен ден.

# 733
Честно казано казано за празнуване там след работа/училище, за около 2 часа, на мен ми се струва излишно разхождане и риск не всички гости да се навият да дойдат.
И аз така мисля и точно затова много се колебая дали да сме там  Sad

# 734
Моят син е много доволен.
Разпитах и гостите му, също много бяха доволни момчетата. За мен това беше важното. Рожденикът да е доволен и гостите му.
Той искаше заради въжения парк и всички го минаха по два пъти. Имахме време, защото беше неделя и ни оставиха да стоим колкото искаме и отидоха към 4 часа.
Времето беше супер и всички гости останаха много дълго.
За децата само пици е предложението, които останаха почти всичките.
За възрастните също поръчах пици и те в общи линии се изядоха.
Аз пица ям изключително рядко, колкото да я опитам и не мога да им оценява качеството на техните пици.
На колко години е рожденника?Интересуваме относно цената на въжения парк или той беше включен в куверта за децата?Ако искаш сподели тук или на лични?Благодаря.Относно празнуването на РД в Детския кът в Морската градина има афиш на централната алея до поничките,че правят отстъпка от 50лв. за всички записали се до края на 2016г.

Общи условия

Активация на акаунт