Детски рожден ден - ВАРНА -10

• 108 353
  • 756
  •   1
Отговори
# 705
  • Варна
Благодаря за съветите!

Ходихме до Пико на плажа /крайно време беше да му направят малко ремонт на това заведение/. Варианта ни за събота там отпада, защото всички съботи и недели от месец юни били заети, което много ме учуди, защото заведението е голямо, трябва 100 човека РД да има, че да няма място. ooooh!
Не сме решили още. Хрумна ми идея и за бар Максим, имаше и едно заведение с детски съоръжения срещу Хоризонт newsm78 Остава и варианта Амичи в Левски.

# 706
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Я сподели за Пико,как изглежда и ремонтирано ли е?

# 707
  • Варна
Я сподели за Пико,как изглежда и ремонтирано ли е?

Да, най-накрая. Фасадата е изцяло ремонтирана, вътре всичко е променено, бара е изместен, тоалетната е вече вътрешна. Явно е работило и зимата, или с такива бъдещи намарения са го правили.

# 708
  • Варна
Alokazia, твоето детенце е с 1 ден по-голямо от моето. И аз търся място за втория РД. Каза, че 1-ия РД сте го празнували във Фратели в "Чайка". Става ли за двегодишни малчовци?

# 709
  • Варна
Става, да, има си малък детски кът отвън, който е някакво решение. Като цяло сме доволни от миналия РД, освен че имаше много хора, но беше събота следобяд, няма как.

Нищо чудно и сега да запазя пак там. Управителката от Пико страшно ме изнерви вчера  #Cussing out #Cussing out #Cussing out Като са направили ремонт, да не са станали Господ все пак. Преди 3-4 дни ми каза задължителна консумация на възрастен 10 лв. Вчера стана 12, и като попитах колко капаро да оставя, тя ми иска сумата за всички куверти:17 куверта деца и възрастни, което прави 204 лв. И кое му е КАПАРОТО в такъв случай, като плащам направо 150% от сумата. Побеснях, и ММ се ядоса, тегли им една и тръгнахме.

И сега остава вариант Амичи Левски или Фратели пак  Flutter

# 710
Здравейте,
Предстои ми организирането на рождения ден на дъщеря ми, става на 9-т години на 29.06. И в ума ми препускат мисли....красиво, вълнуващо, запомнящо се....и не свръх скъпо  Embarassed
Аз си го представям, тип градинско парти с DJ. Сега говорих с Мимо Шоу и те ми предложиха, като място едно заведение в Морската градина- Caffè dei Fiori. Някой бил ли е там по такъв повод? Сега разговорях с управителката, беше изключително любезна и отзивчива, което е предпоставака за мен да се отпусна и да им повярвам. Но ме притеснява ценовия клас...Утре ще отида на място разбира се, но ми се искаше да съм подготвена. Гостите ни, ще са около 20-25 деца и като добавим и родителите.... пфффф.... А искам да се вместя в около 600лв бюджет  Rolling Eyes
Отворена съм и към други предложение  Hug
Благодаря предварително  bouquet

# 711
Момичета,днес случайно отидох до Мамс енд в занималнята Пам и Бу.ПРед мен имаше една жена,която се интересуваше от провеждането на РД.За 15 деца за час и половина е около 120лв.За родителите и децата имаш възможност да си внесеш каквото си искаш,плащаш само 10-20лв. сервиз.Може да внесеш дори и алкохол.Принципно това място става за по-малки дечица,примерно до 3 год. това е според моите виждания.Досега почти не съм чувала да има място където да можешда си внесеш каквато искаш почерпка,а това е доста по-практично според мен.

# 712
  • Варна
Масите за родителите непосредствено до ДК ли са или изнесени някъде?

# 713
Има вариант да са в голямата зала,а може и във музикалната зала.

# 714
  • Варна
Благодаря! Ще мина да огледам. Заинтригува ме.

# 715
И на мен ми допада,като идея,но не е за нашата възраст. Simple Smile

# 716
  • Варна
Кой е най-добър аниматор за 6 годишни. Тази година искам да разнообразя, писна ми с тези батути да гледам изпотени деца  Laughing

# 717
Празнувахме рожденият ден на малката в Амичи и съм много доволна. Големите се забавляваха долу в залата, а тя беше горе в детския кът. Кухнята много ни хареса, пиците, салати...но като забележка мога да отбележа детския кът горе. Има още какво да се желае.

Единият рожден ден мина, остават още 2  Crazy

# 718
Аз да споделя,че решихме нашия РД да го правим в Гранд Мола,пуснали са ваучери.Надявам се да не ни разочароват.Все още не мога да се престраша да заложа партито да е на открито и да се провали.Ще споделя,като мине,има доста време,но ще почакате за отзиви.Миналата година празнувахме в Сити Центъра пак с ваучери и останахме доволни.

# 719
  • гр.Варна
Сега говорих с Мимо Шоу и те ми предложиха, като място едно заведение в Морската градина- Caffè dei Fiori. Някой бил ли е там по такъв повод?
аз малко бях останала разочарована от един рожден ден там... Имат някакъв батут, който се заплаща допълнително на дете -нашите бяха големи имахме и аниматор...Може и някои от децата да са скокнали (не съм ги следяла) , но в никакъв случай не са били всички и постоянно- много се изненадах когато към сметката трябваше да платя и батута, въпреки че предварително бях уточнила че няма да се ползва...И в сметката имаше някои изненади...Иначе да,обстановката е о.к.

Общи условия

Активация на акаунт