Детски рожден ден - ВАРНА -10

• 108 369
  • 756
  •   2
Отговори
# 690
  • Варна

Ухаааа, това на място ако си поръчаш парче или ако си поръчаш цяла торта?!?  ooooh! Ако е за цяла торта, това е най-високата цена, която съм чувала за Варна.  Whistling

# 691
  • Варна
Това е при поръчка на торта. Примерно 12 парчета-72лв и не са единственото място с такива цени. Бутиковите се движат в този ценови диапазон.
Но Боланд също са 6лв парчето, Кътчето на Тони са 6.50лв.
В масовите като Крамер и Дъга също на изпипана бутикова торта са около 5лв парчето.
Доколкото знам нелегалните дами с бутикови торти са със сходни цени или поне малко по-ниски.
Парми имат цени и снимки в сайта.

# 692
Търся местенце за 2 годишната ми малка дъщеря, който е на 10 юни. Предпочитам открито място / с опция и за скриване от дъжд ще е още по-добре/, и простор за тичане на децата.
такова място за жалост няма или поне не съм чувала за него Sad

Пицария Бонели е такова място,ако вече не е променено нещо. Отдавна не сме ходили там с детето,

# 693
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Бонели е затворено и не работи.

# 694
  • Някъде там
Това е единственото заведение, което е с такъв голям затворен двор!!!Добре така ще го кажа!!!Ако се сменят собствениците и се заемат хора, които наистина разбират от това там ще стане супер!!Но....

# 695
Собственика на Парми беше съфорумец, пишеше в темата за заведения във Варна. Скоро не съм я посещавала, може все още да пише, ако съществува темата изобщо... Малко инатлив, малко особняк, не се учудвам, че поставя граници. Не ми прави лошо впечатление, не е лошо да има места, където не се правят всякакви партита.

# 696
Жалкооо.... там е удобно Wink)) тоест беше

# 697
  • Варна
Миналата година отбелязахме първия ни рожден ден в Кариби бара(Явор). Отвън имаше(казвам имаше, че беше малко преди ремонта, а сега и след зимата не съм ходила) шатра за рисуване, пързалка, къщичка, една въртележка, мисля и люлка. Ние си бяхме взели музикалната масичка, уолкър и подобни. Торта си занесохме. И кетъринг поръчахме, предлагат. Напитки и плодове от тях. Масите им отвън са под навес, в случай на дъжд няма да подгизне човек, но друг е въпроса какво правим с децата - как ги забавляваме. Все пак нашето беше по-скоро почерпка - кафе, безалкохолно, сладки, соленки, торта. Нищо помпозно.

# 698

Ами как няма да е затворено!! Прочетете назад в темата за случките от миналата година.
Жалко!! Беше хубаво като място и предишни години не е имало проблеми, но при последния собственик....
Дано да го вземе някой който знае какво иска и какво може!

# 699
По мои наблюдения в момента тук пишат потребители,които са от скоро в темата.Аз лично я следя от 4 години затова и няма как да знаят,че навремето е било читаво Бонели-то,но при последния собственник е било под всякаква критика.Затова сме тук да си помагаме.

# 700
A, и аз съм чела, макар че не съм писала тогава, и знам историята с Бонели. Явно не е печелившо заведение, иначе нямаше да се въртят собственици и накрая да стои празно. А наистина има потенциал да стане прекрасно място за детски РД, но и трябва да се вложи, макар че и без много вложения може, но ако се направят може да стане приказно. Допускам, че живущите в кооперацията отгоре не са доволни от детския шум през ден.... Кой знае какви подводни камъни крие.

# 701
A, и аз съм чела, макар че не съм писала тогава, и знам историята с Бонели. Явно не е печелившо заведение, иначе нямаше да се въртят собственици и накрая да стои празно. А наистина има потенциал да стане прекрасно място за детски РД, но и трябва да се вложи, макар че и без много вложения може, но ако се направят може да стане приказно. Допускам, че живущите в кооперацията отгоре не са доволни от детския шум през ден.... Кой знае какви подводни камъни крие.
И аз тъкмо това щях да кажа,че според мен живущите контрират нещата ама то и вътре е било същата работа.

# 702
И вътре да са, пак е сериозен шум, отгоре е апартамент, нали?Аз не помня. И като е (почти) всеки ден... Ако пишат жалби и звънят в полицията, колко ще издържи заведението.

# 703
  • Варна
Относно Бонели винаги съм се чудила как живеят хората от кооперацията или там каквото е.

# 704
По същата логика и как живеят хората над Амичи Възраждане   newsm78

Общи условия

Активация на акаунт