Детски рожден ден - ВАРНА -10

• 108 372
  • 756
  •   1
Отговори
# 675
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Открит детски кът  нямат,но ако детето ти е примерно на 7-8 и си го знаеш,че е разумно има детска площадка.Преминава се паркинга и затова не е супер безопасно според мен,а и площадката не е оградена.Но примерно юни месец има един огромен батут и бънджи и това пак е някаква алтернатива за по-малките да играят на открито,но всичко пак си е относително.

За 4г.деца става въпрос!А,за кое Амичи-ВЪзраждане или в Левски?
За Възраждане,Левски няма детски кът.Но пък Левски има игрище в непосредственна близост и площадка,но със метални люлки.Много си зависи от децата.

# 676
  • Варна
Търся местенце за 2 годишната ми малка дъщеря, който е на 10 юни. Предпочитам открито място / с опция и за скриване от дъжд ще е още по-добре/, и простор за тичане на децата. Гостите ще са все деца на близки приятели, по-големи от нея. За аниматор мисля е малка още, въпреки че се радва на балони, сапунени мехури и тем подобни.

Сещам се за Пико, Парми /проучвам в момента/, и Амичи в Левски. С външен детски кът не се сещам нещо подходящо  newsm78

# 677
В Парми не позволяват да се празнуват детски рожденни дни,бях питала още миналата година.

# 678
  • Варна
В Парми не позволяват да се празнуват детски рожденни дни,бях питала още миналата година.

Много странно  Thinking Каква е разликата между това да празнуваме РД и да сме просто клиенти че да не дават. Да не говорим че фейсбук страницата им е пълна с детски торти, те ли ги правят?!?

# 679
Да,те ги правят.Според мен се притесняват да не им изпотъпчат тревата,аз така си го обяснявам.Пробвай,звънни по телефона и сподели тук.Аз бях ги питала даже във фейса и бързо ми отговориха.

# 680
  • Варна
Миналата година на мен също ми отговориха, че не правят вече детски РД, а ставаше въпрос за едногодишно дете, което едва ли се очаква да сътвори големи поразии, ако тоеа им е притеснението,  както и приятелчетата му.
Иначе торти правят както и кетъринг предлагат(ако е нужно за някъде другаде също), които наистина са на много добро ниво.
Ако просто отидете и седнете с децата никой няма да ви изгони, но явно украсата и приготовленията за РД им тежат. Аз лично след такава реакция не стъпвам вече там. Щом нямат нужда от работа и децата им пречат не са ми по вкуса....

# 681
Напълно подкрепям,че не трябва да се толерира такова поведение спрямо малките клиенти.Аз също не съм стъпвала сама там,а и няма да го направя.

# 682
  • Варна
Почитател съм на Парми (Дружба) и бяхме набелязали този в Морската за празнуване. Явно обаче е по-тежкарска клиентелата им и коктейлни тържества не правят. Техен кетъринг на място там- също. Т.е. доста солен би излязъл един рожден ден там, ако поръчате тристепенно меню за всички. Друга е таргет групата им. Ако искате градина без детски кът обаче- вижте Бриз 2, стига да няма сватби. Там имате и навес в случай на дъжд. В Парми ангажирате или вън, или вътре.

# 683
  • Някъде там
Търся местенце за 2 годишната ми малка дъщеря, който е на 10 юни. Предпочитам открито място / с опция и за скриване от дъжд ще е още по-добре/, и простор за тичане на децата. Гостите ще са все деца на близки приятели, по-големи от нея. За аниматор мисля е малка още, въпреки че се радва на балони, сапунени мехури и тем подобни.

Сещам се за Пико, Парми /проучвам в момента/, и Амичи в Левски. С външен детски кът не се сещам нещо подходящо  newsm78

За съжаление във Варна поне за мен единственото място с хубав външен детски кът, т.е. говорим за голям затворен двор с пясъчник, карат колички разни из двора има и аниматор е Панамера!!Казвам за съжаление защото кухнята им е под всякаква критика!!!

# 684
  • Варна
На Панамера според мен и "детския кът" и вън, и вътре е под всякаква критика. Веднъж сме били на тържество там, килимът навън беше целият в пясък, а стаята за игра миришеше на спарено и застояло. Пясък съответно имаше и вътре.

# 685
Според мен Панамера,нямат външен детски кът,то един пясъчник и една къща ако го имат за такова ОК.Единственното хубаво нещо на Панамера беше поляната,която е огромна.Казвам беше защото не сме посещавали повече от две години.Спасението е да си поканиш там аниматор,който да забавлява децата и ако не дай си боже ливне дъжд има къде да се подслонят гостите.Но за парите,които искаха навремето не си заслужава компромиса,тогава храната беше добре.

# 686
  • Варна
Търся местенце за 2 годишната ми малка дъщеря, който е на 10 юни. Предпочитам открито място / с опция и за скриване от дъжд ще е още по-добре/, и простор за тичане на децата.
такова място за жалост няма или поне не съм чувала за него Sad

# 687
  • Варна
Всички търсим нещо такова, но тц....няма го. Ще чакаме някой освен със средства разполагащ и с въображение и практичност да направи Simple Smile

# 688
  • Варна
Търся местенце за 2 годишната ми малка дъщеря, който е на 10 юни. Предпочитам открито място / с опция и за скриване от дъжд ще е още по-добре/, и простор за тичане на децата.
такова място за жалост няма или поне не съм чувала за него Sad

Ами тогава явно ми остава да реша между Пико на плажа и пицария Амичи в Левски.Поне простор има за тичане newsm78 newsm78 newsm78 Първия РД празнувахме във Фратели, Чайка и като цяло останахме доволни, но ми се иска да е на друго място сега.
 А тортите на Парми на каква цена са?

# 689
  • Варна
3.80лв парчето за стандартните торти.
Бутиковите-6лв парчето

Общи условия

Активация на акаунт