Детски рожден ден - ВАРНА -10

• 108 399
  • 756
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Във Фул макс имаше мнения, че не са доволни от Рд. Ние 1 път отидохме до там и така и не влязохме. Много е малък къта и е само с една голяма катерушка и отстрани има две маси-1 за децата и 1 за родителите. Така като ви слушам и Додо ми звучи подобно. Дано не съм разбрала.
В мама и аз според мен е супер къта и удобно за родителите(Приказен свят и Мемо), но е за малки деца. В МиАз Оранжевия слон ми изглежда за големи, но какво предлагат като програма...

# 541
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
В Мамс енд Ми наистина е за по-мънички защото има две пързалки и обособени кътове,но по-големичките ползват залата за тематично парти.За две годишни става.

# 542
  • На брега на морето
В Додо не е чак толкова малко. Но зависи от възрастта на децата. 3-ят рожден ден на дъщеря ми празнувахме там, децата се забавляваха прекрасно, това беше през ноември. Но всички дечица бяха на 3 и около 3 и малко. Не са търсили никой от родителите. Забавляваха ги аниматорките.

# 543
Скоро ще празнуваме годинка, но не искам да е стандартно в детски клуб, ще събирам идеи тук.

# 544
Някой с мнение за тортите на Женя и Нина? Изглеждат много красиви, но на вкус как са?
Благодаря!

# 545
  • Варна
Наистина изглеждат супер, работят "уж" с домашно приготвени неща и без полуготови смеси, но "уж", защото нямат лиценз за производство и колко от задължителните изисквания+това което казват се спазват е на доверие. Аз не се престраших, особено за деца, да поръчам торта направена вкъщи от непознати хора. Има ли много мами тук, които се доверяват и поръчват такива торти?

# 546
Аз съм поръчвала 2 пъти, от различни сладкарки. Бяха много вкусни и красиви тортите. А момичетата - изключително коректни! Направиха точно това, което исках, дори надминаха очакванията ми. Едната се премести в Пловдив, а втората сега не се сещам как се казваше. Трябва да си видя мейла. Много мои познати също се доверяват на такива "непознати" хора.
Предните 2 години пък поръчвах от Ламор. Очарована съм от тортите им. Но сякаш ми се искаше тази година да разнообразя, знам ли? Техните са по-еднообразни като вкус.
Още не съм решила, но синът ми си хареса много една торта от въпросните момичета и затова реших да ви питам за мнение. Дискусия ЗА и ПРОТИВ "уж домашни" торти е водена много пъти и аз не бих се впуснала в такава. Всеки да си преценява сам!

# 547
  • varna
Някой с мнение за тортите на Женя и Нина? Изглеждат много красиви, но на вкус как са?
Благодаря!

Поръчвала съм веднъж, тортата беше много красива, точно копие на избраната от мен. Също така беше и чудесна на вкус. Поръчвала съм от Ламор, тази ми допадна много повече.

# 548
  • гр.Варна
Най-вкусните торти, които съм яла са именно поръчани на съфорумки Wink . Иначе съм поръчвала и от Ламор, но тези, които споменах са по-добри... По скоро мисля,че тортите от цеховете са бъкани с консерванти, оцветители и полуфабрикати... Stop Но всеки си решава. Аз държа на качеството и мисля,че една торта е гвоздея в рожденния ден , а не просто ей там да има торта по масите... На нашите рожденни дни торта по масите не остава... А и са толкова красиви и тематични..

# 549
Аз държа на качеството и мисля,че една торта е гвоздея в рожденния ден , а не просто ей там да има торта по масите...
Ей това е и моето мнение! Simple Smile

Ali, благодаря, че сподели опит!

# 550
  • Варна
Да споделя и моето мнение за новия детски кът Крамер в бившия Плаза мол  срещу Курортна поликлиника. Предната седмица празнувахме РД там и съм доста доволна и от кетъринга и от играта в детския кът. Има 2 аниматорки и за над 10деца на РД затварят детския кът за външни посещения. Кътът не изглежда голям,но и 3те деца на 6 години мн дивяха и си играха. Малките на 2-3 години също мн се забавляваха-играчките им са уникални-огромна къща,кухня,писта и т.н. Цената на 1 дете за 2 часа е 15лв. Тортата им беше доста скъпа,но ми я направиха точно по снимката и беше многоо вкусна.За храната на родителите- има меню с хапки,брускети,зеленчукови чашки и са страхотни,но малко скъпички естествено.
Мин.година празнувахме в Додо и с еднакъв брой деца ,но с 10тина възрастни повече мин. година платихме малко по-малко от в крамер сега.

# 551
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
ДОДО и КРАМЕР са на светлинни години разлика,дори и ако вземем под внимание кетъринга.КРАМЕР си заслужава и откъм детски кът и откъм храна.

# 552
Чувам добри отзиви за Тринити, както и коментари, че е "безбожно скъпо". Някой да даде повече информация?
Благодаря ви предварително Simple Smile
Два пъти сме празнували там, с разлика две години. Разликата в обслужването и най-вече в анимацията обаче, беше космическа. Първият път, преди три години, бяхме просто очаровани! Не мога да се сетя дори за дребна забележка.
Миналата година останах разочарована от момичетата, които уж организираха игрите на децата. Крайно незаинтересувани, с изключение на едно от тях.
Хапките и те не бяха същите и съвсем не толкова добри като първия път.
Но пък залата е много хубава, просторна, само за РД. За родителите също е супер. Щом никой не бърза да си тръгва, дори и след като изтече работното време на заведението  Wink
Като цена - 10 деца и около 18-20 възрастни - 600 лева. Обаче приятелите ни са такива, че не са много по алкохола. Иначе можеше и повече да излезе.

zanzilla, а ти би ли споделила за Капела Плей? Хареса ли ви?

Привет ,искам и аз да споделя мнение за тринити. От два месеца е сменен персонала и е много добре,
Има пакети за рожденните дни, кетаринга се приготвя на място и е много хубав има и малък подарък
изненада за рожденника .Съвсем различно е от преди 3 месеца.Ние празнувахме там и останахме много
доволни децата също. Simple Smile За 10 деца и 15 гости платих 250 лева

Последна редакция: нд, 28 фев 2016, 12:49 от Мама На Мая

# 553
Извинете за може би тъпия въпрос, но къде се намира Тринити, и за каква възраст е подходящо?

# 554
  • Варна
Срещу Пикадили парк, над Адидас аутлет. Според мен 2+

Общи условия

Активация на акаунт