Детски рожден ден - ВАРНА -10

• 108 345
  • 756
  •   1
Отговори
# 735
  • Варна
Стана на 8г.
На толкова бяха и гостите му, плюс две деца на 7г.
Според мен въженият парк е от тази възраст нагоре. Не е подходящ за по-малки деца.
Струва 5лв на дете, едно преминаване.
Не е включен в куверта. А той е пица и сок за  6.50лв,като всяко дете има пица, не са парчета по средата на масата. Включена вода в куверта няма.
Въженият парк е по-голям и по-дълъг от този в морската градина.
Има още едно безплатно съоръжение - полукръг с опънати въжета, да се катерят по него. Има снимки във фейсбук.
Май месец въженият парк работеше само почивните дни, сега се сетих. Има две или три момчета, които са при него и идваха само почивните дни.
За по-малките има надуваем замък, къща,   нещо такова, малък е, не е огромен. Струва 3лв,но не знам дали е за час.
И много пространство, тревни площи много.
Но си мисля, че ако децата са малки, заради големите пространства, родителят няма да седне.
Директно може да се слезе до брега на езерото. Аз не отидох до там и не знам има ли преграда или нещо друго, ако реши някое дете да плува.
Има мост над рекичка, който свързва друго голямо тревно пространство пак неоградено, мисля.

# 736
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Днес ходихме на Тримата Мускетари до затвора и голямата надуваема пързалка отново е там. Simple SmileМИСЧЕ,благодаря за споделеното мнение. bouquet

# 737
  • Варна
И аз събирам идеи.Бяхме две поредни години на басейн, супер купон за всички беше.Госпожицата става на 7 през август и ми се ще този път да е нещо по-различно, но задължително искам да е на открито...
Следя ви за идеи  Peace

# 738
  • Варна
Някой скоро празнувал в Камелия-Мишел?

# 739
  • Варна
Какви са условията в Тримата мускетари до затвора? Какъв е куверта за дете, има ли сервиз за внесена торта?

# 740
Здравейте, на всички , моля за помощ от някой правил рожден ден на Пико заведението до басейните на плажа. Синът ми държи да е там ще бъдат 12 деца , но е категоричен че не желае аниматор . Повечето са на 5 години , синът ми сега става на 5. Някой  с опит да каже как е протекъл техният рожден ден. Притеснява ме да не хукват към морето или да се чудят какво да правят. Според вас дали ще име  интересно

# 741
  • Варна
И аз събирам идеи.Бяхме две поредни години на басейн, супер купон за всички беше.Госпожицата става на 7 през август и ми се ще този път да е нещо по-различно, но задължително искам да е на открито...
Следя ви за идеи  Peace

mmilityy бихте ли споделили на кой басейн сте правили рождените дни на дъщеря си. Моите момичета стават на 7 другият месец и досега сме празнували в Невеляшка, Пфое Мол, Гранд Мол, Фратели, Тримата мускетари... и тази година ми се иска да е нещо по-различно.

# 742
  • Варна
Следя ви за идеи  Peace

mmilityy бихте ли споделили на кой басейн сте правили рождените дни на дъщеря си. Моите момичета стават на 7 другият месец и досега сме празнували в Невеляшка, Пфое Мол, Гранд Мол, Фратели, Тримата мускетари... и тази година ми се иска да е нещо по-различно.
В Персей сме правили и мин.лято в Кални бани, но там по принцип не е за деца, басейна е дълбок.Ние бяхме с децата, винаги по няколко човека с тях.В Персей е по-подходящо.И в Корал на Св.Св.Константин и Елена мисля,че правят детски рождени дни.В Максим също има басейн към хотелската част, но нямам отзиви за там дали правят на басейна или не.

# 743
  • Варна
За рожден ден на открито сме били в Екопарка и Еко Рай.

# 744
  • Варна
Следя ви за идеи  Peace

В Персей сме правили и мин.лято в Кални бани, но там по принцип не е за деца, басейна е дълбок.Ние бяхме с децата, винаги по няколко човека с тях.В Персей е по-подходящо.И в Корал на Св.Св.Константин и Елена мисля,че правят детски рождени дни.В Максим също има басейн към хотелската част, но нямам отзиви за там дали правят на басейна или не.

Благодаря!  Peace bouquet

# 745
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
И аз съм чувала добри отзиви за басейна на Корал.Бризовете също са подходящи за рожденни дни.

# 746
  • Варна
http://m.grabo.bg/varna/detski-rd-0g8rt/ec:e1998200e2e9c8/ev:146 … tter&dc=77177

Може да е от полза, ако някой ще празнува в Тринити.

# 747
  • гр.Варна
В Тринити има прекрасна аниматорка- Зорница.Препоръчвам  Peace Peace Peace

# 748
  • Варна
От Бриз 2 съм изключително доволна от празнуване на Кръщене. Мислех, че децата няма да се забавляват, защото няма никакви съоръжения, но те се забавляваха много. На различна възраст са- от 2 до 8 години. За бебетата също има място за разходка и сън, както и за кърмене. Никакво ограничение във времето нямахме- от обяд, та чак до 18 часа. Кухнята и обслужването- перфектни. Бях много резервирана, но крайният резултат много ме удовлетвори, точно както си го представях. Гостите също бяха много доволни от обстановка, прекарване и храна/сервиз.

# 749
Имам въпрос към тези, а те са много, които са празнували в Екопарка - ако на деня се окаже, че  времето не позволява, какво правите?!

Общи условия

Активация на акаунт