КВАРТАЛЪТ НА БОГАТИТЕ / MedCezir по БТВ - ТЕМА 2

• 51 389
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Коя е тази Рейхан и каква роля ще има в живота на Селим.

# 616

зависи дали искаш много напред да знаеш  Peace ако искаш ще ти кажа  Hug

# 617

Като някоя врачка звучиш hahaha hahaha hahaha hahaha

# 618

Искам Praynig

# 619
Ани,  Hug На мен не ми харесва, защото не обичам такава първосигналност. Peace Като му кажат нещо и айдеее, събира раницата. Mr. Green Joy
или раздава крошета Joy
След време по този повод ще възникне проблем между него и Мира за първи път...  
 boxОтбор "лоша Мира" срещу отбор "обиден Яман"  Wink

# 620

Искам Praynig

Скрит текст:
Рейхан иска да отмъсти на АШК. Навремето са имали връзка и имат дъщеря, която ще се появи по-късно. Селим ще приеме да е неин адвокат и ще водят голяма битка с АШК и Ендер ще ревнува, но Селим естествено няма да има нищо общо с Рейхан.  Peace

# 621
Ани,  Hug На мен не ми харесва, защото не обичам такава първосигналност. Peace Като му кажат нещо и айдеее, събира раницата. Mr. Green Joy
или раздава крошета Joy

Naughty Naughty Naughty без спойлъри, моля  Mr. Green Mr. Green адвокатке на Мира  hahaha hahaha

# 622

Искам Praynig

Скрит текст:
Рейхан иска да отмъсти на АШК. Навремето са имали връзка и имат дъщеря, която ще се появи по-късно. Селим ще приеме да е неин адвокат и ще водят голяма битка с АШК и Ендер ще ревнува, но Селим естествено няма да има нищо общо с Рейхан.  Peace

Благодаря.И тъй като ме е хванало любопитството
Скрит текст:
Разбрах че Ендер умира.Гадост.А в живота на Селим появява ли се нова любов

# 623

Искам Praynig

Скрит текст:

Благодаря.И тъй като ме е хванало любопитството
Скрит текст:
Разбрах че Ендер умира.Гадост.А в живота на Селим появява ли се нова любов

Скрит текст:
появава се една с която има връзка, но няма любов.  После се появява любов, но .. абе как ме караш още неща да казвам .. навързани са нещата. Повява се една почти невъзможна любов  Peace

# 624
или раздава крошета Joy

Naughty Naughty Naughty без спойлъри, моля  Mr. Green Mr. Green адвокатке на Мира  hahaha hahaha
  love001   newsm03
 Joy Joy Кво да правя?И аз съм като Яманко,не мога да се сдържам много.  Embarassed

# 625

Като някоя врачка звучиш hahaha hahaha hahaha hahaha

Flutter Flutter Flutter Flutter Joy Joy Joy

# 626
valia_nanaHug наистина имаш право, но силно се надявам занапред да се промени, защото по принцип образът на Яман ми харесва.  Peace Само невъздържаността не мога да приема и ме дразни, а и това му вреди, слабото му място е. ooooh!  Оркун точно за това отиде в кафенето и Яман му достави удоволствие, че постигна своето. #2gunfire

GossipGirlHug Hug

# 627
Скрит текст:
Ани,  Hug аз по друг начин усещам нещата. Peace А Мира от какво всъщност е болна, че не разбрах?

Гирай как си мисли, че е хванал богаташката щерка.  Wink Баща й щял да му предлага пари, ама друг път. Peace

Хале ли снима, или някой друг?  newsm78 Няма М/мира за Оркун. Mr. Green hahaha Joy

Не само това ще прави....ще включи и други...методи  Stop Stop Stop

Hug Ок, ще ги видим. Hug

Снежиии,  Hug да се намеся и аз, по повод твоите размисли... newsm78
 Аз мисля, че при Яман не е само заради нрава му,  Thinkingвсъщност той ще разкрие впоследствие и други страни на своя характер, доста по различни от необузданост или гняв...  Peace
Според мен той припалва така, защото е несигурен... той осъзнава, че се изправя срещу неравен враг - та Оркун е обграден с доброжелатели, подмазвачи и протежета, ... а Яман засега усеща единствено подкрепата на сем. Серез /и то не безрезервна/...  ooooh! Той е като ранено животно, което е свикнало да получава само удари от живота и винаги е в готовност да се отбранява...  smile3518 Това е типична реакция на несигурност и според мен е нормална, защото Яман още не се чувства  като в истинско семейство, той е все още работникът, протежето, но не и синът на Серез... По-нататък ще се променят нещата и тогава... жална му майка Оркунчоваааа....  smile3508
Колко хубаво си го написала, Вале  Hug Точно такъв е Яман.  Peace Свикнал е сам да се бори с живота и да се справя с проблемите както може. Все още не смее да се довери напълно, на когото и да било. Ама то не е и чудно като знаем как майка му го изоставя  Sad Sad

# 628
valia_nanaHug наистина имаш право, но силно се надявам занапред да се промени, защото по принцип образът на Яман ми харесва.  Peace Само невъздържаността не мога да приема и ме дразни, а и това му вреди, слабото му място е. ooooh!  Оркун точно за това отиде в кафенето и Яман му достави удоволствие, че постигна своето. #2gunfire

GossipGirlHug Hug
Тръгна си................ Peace и браво за което.................Крачола да има мноУ здраве да пие кафе поднесено от Яман.................. Crossing Arms  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy    Hug Hug Hug Hug Hug  

# 629

GossipGirlHug Hug
Тръгна си................ Peace и браво за което.................Крачола да има мноУ здраве да пие кафе поднесено от Яман.................. Crossing Arms  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy    Hug Hug Hug Hug Hug  

Точно така, Бойче  Party Party Party ще му сервира кафе на онзи гадняр, ама друг път  smile3534 smile3534 smile3534

Общи условия

Активация на акаунт