Бременна съм, а приятеля ми си има любовница. Какво да правя?

• 9 023
  • 134
  •   1
Отговори
# 105
  • Телиш/Плевен
Аз точно това казвам - че нищо вече не може да ме учуди. Но бих искала да разбера коя е авиокомпанията, с която ще лети Пами. Simple Smile
Скрит текст:
Регистрирала съм се във форума като stewardess, нормално е да ме вълнуват такива въпроси, нали?

# 106
Между другото като си купуваш билет он лайн например никой не те пита дали си бременна и т.н. Така че е възможно закупуването. Виж ползването на билета може и да се окаже проблем.
Не те питат онлайн дали си бременна, ама жени в 9 месец с рискова бременност, лежали по болници за задържане, как точно се решават да летят? Значи 8 месеца ще лежа вкъщи и болници, няма много да мърдам, ще се лишавам от какво ли не и след това ще се кача в 9 месец на самолета с риск да се отлепи плацентата, да тръгне раждане и т.н.? А освен това ще мина през лазерния контрол на летището и ще скрия, че съм бременна. А приемащият бордните карти, ще се направи на ударен  и няма да ми поиска поне медицинско, че мога да летя без риск за бебето. Да, повярвах. И как въобще на някой му хрумна да и дадете такъв съвет, а тя веднага го изпълни? Пък досега се чудеше дали да не прости?

# 107
Pammii, в коя седмица си и кога ти е термина?

# 108
Много ми се иска и силно се надявам темата да е за уплътняване на свободно време.
В началото авторката иска съвети , два-три часа по-късно вече знае какво иска и даже има самолетен билет.
Бащата на детето предлага да подновят подготовката за сватба, а се оказва, че не се прибира вкъщи.
Дано да съм права, че е истинска пързалка тази тема.

# 109
Закупуването на билет не е проблем както вече казаха въпроса е дали ще влезе в употреба... Както вече прочетох е имало и други жени които пътуват в напреднала бременност такаче не виждам проблем в това да влезе в употреба. А това дали темата е пързалка или не си е само пробкем на хората които го мислят. Само аз си знам какво съм преживяла и продължавам да го преживявам. Просто реших да споделя за да получа съвет от странични лица и тяхното мнение за него. В действителност изглежда странно но това е не мога да го променя. Четох че човек може да забременее 1-2 менструации след  загуба е аз изчаках 1 и се пробвах какво съм виновна че се получи. Това дете беше толкова чакано и желано не само от мен но и от него но какво му стана изведнъж и така се промени не знам. Не мога да ви карам на сила да ми вярвате. Всеки сам си преценява на какво да вярва и на какво не. Що се отнася до компанията тя е Wizz air. Не ме попитаха при онлайн резервацията дали съм бременна такаче да се надявам че ще мога да кажа че съм дебела на летиището

# 110
Те тука са така пускат теми, с въпроса "Дали да не простя" и на следващия ден вече знаят какво да правят. LaughingМного ме съмнява,че тези теми ги пускат 12 годишни дечица които няма какво да правят.

# 111
Много ми се иска и силно се надявам темата да е за уплътняване на свободно време.
В началото авторката иска съвети , два-три часа по-късно вече знае какво иска и даже има самолетен билет.
Бащата на детето предлага да подновят подготовката за сватба, а се оказва, че не се прибира вкъщи.
Дано да съм права, че е истинска пързалка тази тема.

Не са два три часа тази тема съществува от вчера а аз размишлявам над това от много време. Заплашвала съм го че ще си тръгна и затова предполагам че предложи да подновим подготовката. Но защо продължава да не се прибира не знам. А всеки има право да вярва в каквото си иска аз на сила никой не карам да пише и да вярва

# 112
  • Телиш/Плевен
В такъв случай, Пами, вероятно си прочела това тук:
"Не се разрешава пътуването на бременни жени с полети на Wizz Air след 34-та седмица на бременността. В случай на бременност с близнаци съответното ограничение по време е 32-а седмица на бременността.
Жени, които са преминали 28-а седмица на бременността, могат да пътуват с полети на Wizz Air само при условие, че предоставят медицинско свидетелство, удостоверяващо тяхната годност да пътуват по въздух. В съответствие с нашите Общи условия за превоз ще носим отговорност единствено за такива здравни проблеми при бременни жени и/или техния плод, за които е възможно да са възникнали по време на или в резултат от превоз по въздух.

Моля, вземете предвид, че медицинското свидетелство трябва да бъде издадено в рамките на 6 дни преди датата на полета."

E, стига, де, пък и вие, пързалка било.
Хич не мисля, че е пързалка. Подкрепям изцяло Бърдс:
това тука не е водна пързалка, а цял аквапарк  Joy

# 113
Пами, на летището при чекиране ще ти поискат документ от лекар-гинеколог в коя седмица си и кога ти е термина; като нямаш такъв документ ще ти откажат бординг.

Пак да си повторя въпроса: в коя седмица от бременността си и кога ти е термина?

# 114
Сигурна ли си, че ще летиш с WizzAir? Доколкото знам, те нямат линия София-Цюрих. newsm78

# 115
Много съчувствам на момичето.Ако деиствително е от 14 годишна с този младеж,то тя сама си е създала проблема.Едно 14 годишно дете предполагам без опит не може да прецени един мъж.
Моят съвет е да престане да мисли за него,да си роди спокойно бебето,да замине за малко при родителите си  и да помисли на спокойствие.Създателя на деца не е техен родител,родител е този ,който гледа детето и уважава и обича майка му.Ако в последствие реши отново да е с този човек,припознаването на детето ,брака и сватбата са лесни.

# 116
Тя може и с кола да стигне до Швейцария; как мислиш да раждаш там без здравна застраховка?

# 117
Дори и да си забременяла веднага след ноември 2014-пак няма как да си в 8 месец ooooh!

# 118
И аз не бях сигурна дали имат и потърсих и  имаше до женева такаче и това устройва. В 32г.с. съм. Дабих обмислила варианта и с кола.

Последна редакция: ср, 15 юли 2015, 13:18 от pammii

# 119
Е нали имаш билет вече?  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт