Бременна съм, а приятеля ми си има любовница. Какво да правя?

• 9 027
  • 134
  •   1
Отговори
# 90
Най-добрия вариант в случая е кажеш на родителите си в каква ситуация си,също така и на неговите макар,че ще е излишно те какво могат да направят,но поне да знаят защо се разделяте.

# 91
Принципно мисля че може да се пътува въпреки че съм бременна тъй като една позната летя за Лондон в 9 месец, за да роди там. Благодаря Ви много за съветите. Закупих си билет за Цюрих. Надявам се да няма проблем с пътуването, а що се отнася до него ще се опитам да поговоря с него преди да замина.

# 92
  • Бургас
Няма нужда да казва на неговите родители. Те няма да му опънат ушите, но ще настояват да припознае детето и не се знае дали няма да си създаде още проблеми.

Според мен - не настоявай да припознава детето. Моля те! Това, че имате дете заедно не означава, че ще бъдете семейство за беда. Вие и сега не сте.
Имаш време. Изчезвай при вашите, ако има начин. Ако няма, поне се махни от тоя апартамент.

Ти обичаш ли себе си поне малко? Как ти трае сърце да живееш в тая гадост?
На това ли ще учиш един ден сина си?
Ако имахте брак щях да те посъветвам друго, но не защото съм гадна, ами защото тоя си го заслужава...

Стига бе: прибрал се да се преоблече  Joy Joy Joy Бахти фена. Чие е жилището?

# 93
И на двамата е

# 94
Не те съветвам да му казваш преди да си там. Или ако го направиш го направи с човек до себе си - брат, братовчед, приятел.

# 95
  • Бургас
Общо закупен. Не става значи. Аз бих му събрала парцалите в торби и да си заминава.
Ако бяхте женени пак можеше да му набиеш шута. Но сега мисля, че не става.
Моля те, иди при вашите. Може да е за месец, два, три. После пак се прибери и му дай шанс ако искаш, но сега се махни. Имаш нужда да се отпуснеш.

ПС: Абе тия мъже стават все по - зле. Започвам да се чудя какво им става. Или не стават са секс и семейство или по 1-2 любовници.
И най - грозното да изневерява при рискова бременност.
Карах една такава. Бях хлапе още. БНДто се сдоби с херпес тогава, но не го мислих много. Затворих си очите. Е разведохме се заради друга след 7 години. Имам си прекрасен син.
Карам втора такава, сега. Този път съм с широко отворени очи. Няма повече да бъда маймуна. Надявам се ММ да е човек на място. Че този път ще мина жестоко по трасето.

Някой писа по - напред, че мъжа имал нужда от секс. Абе вие знаете ли какъв стрес и ужас е да си рискова и да лежиш по болници? Най - малкото сексуалните нужди на благоверния са важни. Той следва да го е грижа, че живота на детето му и този на жена му са в риск, а не че го сърби пени...са.

# 96
Много съм Ви благодарна за подкрепата и съветите

# 97
Закупих си билет за Цюрих.
Искрено се надявам това да е вярно.
А да не си поредната, която чака и се надява, че господина като види бебето, изведнъж ще му прещрака нещо и от безгръбначно ще се превърне в отговорен, любящ, всеотдаен баща и съпруг.
Ами не, няма да стане.Той щом сега не си е на мястото, когато жена му има нужда от цялата му безрезервна подкрепа и обич, няма да е до нея и когато бебето плаче, мрънка, реве, не спи и т.н.
Мъжете дават толкова ясни и точни сигнали какви съпрузи и бащи ще бъдат, улавяйте ги бе, момичета....не се надявайте на чудо, защото то обикновено не става.

# 98
Темата е толкова измислена, че изобщо не ми е ясно защо се хабите да отговаряте... То вярно, че е лято, но това тука не е водна пързалка, а цял аквапарк  Joy
Вижте малко хронологията на постовете, става въпрос за много объркан човек с някакви отклонения, то не са бремености, не е чудо...  Stop

# 99
  • Телиш/Плевен
Хм, коя авиокомпания се съгласи да качи на борда си жена в напреднала рискова бременност?  newsm78 И лекарят ти какво мисли по въпроса? Макар че щом си забременяла веднага след спонтанен аборт в 4-ти месец (newsm78), май вече нищо не може да ме учуди...

# 100
Пами,радвам се че си взела билет!Не разговаряй с него преди заминаване,дори и той да иска.Няма да можеш да обърнеш палачинката,не си причинявай този стрес.Осигури си спокойствие и подкрепа ,след няколко месеца ще се избистрят нещата.
Ако се разделите ,апартамента може да бъде продаден,не е незрешим проблемът.Измисли стратегия и кой да ти помогне ,ако най-случайно Ромео си е вкъщи ,когато ти заминаваш.

# 101

Вижте малко хронологията на постовете, става въпрос за много объркан човек с някакви отклонения, то не са бремености, не е чудо...  Stop

Но пък винаги ще се намерят милозливи души да нахранят трола...

# 102
  • София
Скрит текст:
Принципно мисля че може да се пътува въпреки че съм бременна тъй като една позната летя за Лондон в 9 месец, за да роди там. Благодаря Ви много за съветите.
Закупих си билет за Цюрих.
Скрит текст:
Надявам се да няма проблем с пътуването, а що се отнася до него ще се опитам да поговоря с него преди да замина.

Хм  Thinking С коя компания ще летиш в 8-ми месец?

# 103
Хм, коя авиокомпания се съгласи да качи на борда си жена в напреднала рискова бременност?  newsm78

Моя колежка летя Канада-България 2 седмици преди раждането, за да си роди тук. На никого не е обяснявала. Винаги можеш да каже, че просто е дебела, ако реши  Laughing

Но най-вероятно се пускаме по пързалката, нищо де, да се разхладим малко Simple Smile

# 104
Между другото като си купуваш билет он лайн например никой не те пита дали си бременна и т.н. Така че е възможно закупуването. Виж ползването на билета може и да се окаже проблем.

Общи условия

Активация на акаунт