Отговори
# 615
Някой има ли мнение за капките Бонисан? Хомеопатични са и чета добри мнения за тях, но бих предпочела и вашите отзиви, ако някой ги е ползвал. Аз вчера ги взех и започнах да ги давам на бебока, но още не мога да дам коментар. Иначе си давам и Инфакол преди хранене. Давах и Колийф, но свърши аз не купих нова опаковка и вече почти седмица няма разлика с тях или без тях, така че няма да купувам нови.

Гимнастика още не правим - утре сме на ортопед и ще видим какво ще ни каже.

Иначе като отчет вече сме 54 см (+ 4 см), а като килограми 2960 гр при изписването и 3770 гр от вчера  Mr. Green, което е голяма радост за мен, защото си мислех, че не се справям с кърменето, а и много връща от това напъване и не качва достатъчно, но сега съм по спокойна  Hug

# 616
Стефи мерси за статията.Беше ми полезна,при все че съм масажист(никога не съм работила като такава обаче)Някои неща и движения ги бях забравила че са подходящи за бебе   bouquet

# 617
Здравейте момичета, аз давам биогая 5 капки около 16 ч. преди ядене, доки каза направо капвам в устата. Кърмим се на поискване и на мен ми малка лудница. Направихме и първите разходки, заспива си. От утре мм се връща на работа да видим как ще е с тях.

# 618
  • Варна, кв. Аспарухово
Стефи благодаря за статията - това имах предвид, движения на крачетата и ръчичките и други подобни Simple Smile (помня, че на брат ми правихме  и той се забавляваше, ама мама е забравила от кога).
Днес бяхме на консултация на 30 дни сме от 3 620 на 4 740 - господинчото е шишко Simple Smile
От днес се пробвам и само да кърмя, ама хич не разбирам защо плаче от глад или от обикновените си неща през деня и се чудя как да го измеря, че да се успокоя Simple Smile Вкъщи имаме механичен и електронен кантар трябва да се пробвам дали някой от тях ще отчете 90-100 гр разлика Simple Smile
Благодаря за отговорите за играчките, че нали ми е първо и нямам нищо пък не искам да пропусне някое забавление заради стиснати родители  hahaha
А за коликите един ден давахме на всяко ядене капки и си реве. Вчера пък не давахме изобщо и пак си реве и се присвива. Така че вече не давам капки.

# 619
И ние днес бяхме на консултация малката от 3100кг сега е 5400кг и 55 см

# 620
Здравейте   Hug
Не ми остава много време да пиша но пък редоно ви чета  Peace

За акото при нас май всеки път е различно и май днес като го сменях ми замириса съвсем леко на по различно от обикновенно  Rolling Eyes на вас случвало ли ви се е ????

Иначе днес правим 40 дни и ще ходим след малко до църквата Simple Smile Малкия вчера цял ден рева като магаре и цпа само два пъти по 30 мин. Днес е малко по-добре вече спипоч
ти час и половина. За кърменето още се кърмим ама все имам чувството че нещо не му достига и незнам как да разбера колко изяжда защото като цедя повече от 10гр не излиза  Crazy май ще трябва да се ходи до док да се теглим да видим какво е положението.

Иначе вчера получих най- красивата и разтапяща първа усмивка на сладкия бебок  Heart Eyes
Вече се заглежда повече. Само се моля тези колики даминат по-бързо че е голям тормоз за него за мен ужасни са

# 621
Едвам ви изчетох  ooooh!

Колики си има, капки не давам. Не е рев по цял ден, а само като се наяде докато заспи. И то е по-скоро хленч, писъци надава изключително рядко. Някак си просто като е буден обръща твърде много внимание на нещата, които се случват с коремчето. Пробвах с Еспумизан, че ММ такова купил, и нямаше никаква разлика. Даже мисля, че го запече малко.

Харесва му да го къпем, макар и по-скоро да го обливаме над ваничката почти както се къпят под чешма. Още не сме правили традиционно къпане. Показах на ММ клипче в интернет как се прави и той вика: "Ама аз си мислех, че повече им се пълни ваничката да си цапкат вътре"  Crazy Остана толкова разочарован, така че си продължаваме с къпането както досега (ура!). Вече като почне да ми тежи да го размятам с една ръка, понеже само аз го държа, а ММ полива с душчето направо, чак тогава ще го къпем традиционно.

От няколко дни аз се опитвам да се разболея от гърло, а вчера и зверчето искаше да яде през час и почти не си направи нощната пауза и в следствие бях като парцал. Само чаках ММ да се прибере, че да ме гушне, защото и аз щях да зацивря като детето  Blush

Или, да не би да имате крусти? Как така пърхут на малко дете?

Вече му омаляха няколко от бодита с дълъг ръкав, с които спи. Порастнал е, нямам търпение да видя в петък с колко точно, макар че още няма да има месец  Heart Eyes

# 622
Абе и наш Вики има нещо като пърхут. Не, не е крусти. Виждам, че започват да се заформят крустите, мисля, да почвам да ги махам, че после става по-сложно. Но крустите му са на върха на главата му и към челото, докато това като пърхут е от задната страна на главата. Струва ми се, че просто се олющва повърхностния слой кожа, както се лющеше кожата след раждането. Не е пърхут, не може да е на тази възраст. Не мисля да правя нищо по въпроса така или иначе. А може и да е реакция към лосиона, с който го мия, знам ли?
Вчера Вики все искаше да суче, все мрън, все не заспива. Много изнервящо за всички. После прочетох, трябва да е скок в растежа, той е точно на 6 седмици сега. Днес е много по-спокоен, освен когато кака му вдигне аларма и го стресне.

# 623
  • София
Привет момичета, чета ви, ама все не остава време да пиша - на два пъти почвам и така си остава..

Добре дошла Mari Mari Mari.

За биогайата моята педиатърка каза да го давам смесено с кърма. На самата опаковка пише, че съдържа сушител за увеличаване срока на годност, който е одобрен за ползване при директен контакт с храна.
Аз не я давам, де. Така съм си решила.

За момента се кърмим само и се надявам да продължи колкото се може по-дълго.
Пита не сме правили (аз не съм по тия работи).

В момента бебка спи. Трябваше да яде в 22:00. Не знам как ще я събудя. Че после ще искам и пак да заспи..

# 624
  • Пазарджик
Здравейте мамита!
След направения преглед се останови ,че всичко идва от гърдите.Прекалено много мляко което задържам.Но така е като незнаеш какво на правиш 1 казва цади,друг казва недей,пък и малката като не искаше да суче от мен,,,,,резултата е негноен мастит.Слава на Бога нищо претеснително с операцията и установихме ,че тези съсиреци за които говорех изобщо не са били такива ,а така са изглеждали в тоалетната чиния.Все още леко са ми отекли краката ,но док каза че е от бъбреците,докато си заемат отново правилната позиция и да лежа повече и да нося панталони с висока талия за  да не ми се подмятат из корема.Моя корем 15 дни след раждането още не се е прибрал и всички мислят че съм бременна.
Иначе моята бебка е много послушна само спинка и яде.пу-пу.дано да е така и занапред.Много ми е далечна темата за коликите за да се вкллючвам по-често,пък нямам и много време.Е това от мен.
Gang аз също бих се радвала да се видим на кафе.Само ни изчакай да поотраснем .Аз несмея още да я изкарвам отвън,въпреки че прозорци всичко е отворено и все едно си отвън.може би още някойпден и ще излезем на двора с количката.
Това засега от мен.Лека

# 625
Силве тъкмо влизам да питам как мина прегледа и виждам че си се отчела. Дано бързо се оправят гърдите. За корема не се впечатлявай. Днес (40 дни след операцията) ми отстъпиха ред в есграон. Вече съм се настроила че ще си стърчи още доста време. Само упражнения ще помогнат, но още ми е рано.

# 626
Все нямам време да се разпиша,а уж бебка не е толкова плачлива. Удържаме някак си положението.
На усмивки и ние се радваме вече от известно време. Не суче добре,все повече ми намалява кърмата и замествам хранение. Не знам защо,а си беше изцяло на кърма. Ше го преживеем някак си,ама се чудя защо.
Един път на ден се изхожда. Иначе е порастнала,личи си,а и скоро сме на консултация.
Силве,добре,че не е нещо с операцията. А с тия бъбреци ме шокира Shocked,че къде се намират сег Shocked и защо висока талия панталони?
Моя корем уж се прибира,пък пак си стърчи доста и от едната страна продължава да е по-голям.
Пак да попитам дали някоя има моя проблем? Също така пъпа май няма изгледи да се прибере,пигментацията също,а си имам и диастаза.
Толкова от мен,лека нощ!
Търнър, подведох те малко,но нашия татко иска да позадържим капките,което за мен е безсмислено,защото не ги ползваме. Другия месец да съм ги подарявала. Тааа...съжалявам,засега още малко остават.

# 627
Здравейте, не съм писала скоро, защото не остава време. Малкия бебун е ангелче- яде, спи или си гледка.. Другите двама бяха ужасни ревльовци като си спомня, но пу-пу.   Praynig  Изкарвам го още щом навърши седмица, не виждам смисъл да седи вкъщи на това хубаво време- надвечер или сутрин. Бяхме на консултация качил е 1 кило и 200 гр.  Crazy и с още три см. е пораснал. Заглежда се, но ми се струва, че още не ни вижда ясно, иначе примигва на въртележката над леглото му. Коремът ми се е прибрал значително, но има още, сега съм на диета..  Mr. Green кърменето се провали.. newsm78

# 628
  • Русе
Добро утро, момичета.
 Да се запиша и аз във вашата тема.
 Наистина е много цветна първата страничка.
 Виждам че обсъждате коликите. Ние все още нямаме, но в болницата сестрите казаха че се проявявали сле 18 ден.
 Надявам се да ни се разминат, но ще видим. Каката ни почти нямяше така че се надявям да ни пропуснат и сега.

# 629
  • Пазарджик
Ами това се получава защото аз наистина по цял ден почти не сядам и съм постоянно на крак и в движение.И понеже корема ми е още голям и всичко се движи като желе,док каза не да стягам,а с високата талия да придъжа корема хем да се прибере по бързо хем да не ми се подмятат вътрешностите.Но от вчера като си полежах повечко и веднага спаднах в гледените.

Общи условия

Активация на акаунт