Отговори
# 525
Притесненията ми относно тв са заради вредни излъчвания или да не дразни очичките, а не заради шума. И аз гледам да не е пълна тишийна, за да свиква.
В повечето случаи спи по около 6 часа през нощта.
Напъва се много почти по цял ден. Но мисля, че това си е от коликите.
Ние ще правим погачата след 40 ден. Има ли още като нас, които няма да спазят традициятя?

# 526
Ама аз не виждам да е жълта или очите да са й жълти. Каката не е карала жълтеница и мислех че и сега няма да имаме. По какво да разбера дали има жълтеница? Освен че нощем спи толкова много. През деня си хленчи и будува, спи на пресекулки. Вчера даже готвих с нея. С едната ръка я държа с др бъркам манджата  Laughing
Общо взето е спокойно бебе когато няма колики , дано такова си остане.

# 527
stefyyyy Щом не сте имали жълтеница,едва ли сега има.Явно си от късметлийките и бебка си спи през нощта.И Вики понякога спи по 8-9 часа,но рядко.Най-често прави паузи от 6 часа но не са точно нощем,а от към 21,30-22,00 до 3,30-4,00.И после спи още 4 часа обикновенно и след това цял ден е буден.Дремва за по 15 мин. да събере сила за рев  Mr. Green
Но важното е че поне нощем спи.
Капки още пием,колики си има,чакаме да минат някой ден Whistling
На смесено хранене сме още Rolling Eyes

# 528
Здравейте! Минавам набързо да се похваля, че след седмица пренасяне на 29.07 в 17:35 се роди моята принцеса Георгица - 3350 гр. , 52 см Раждането започна нормално, но се появиха усложнения и се наложи спешно секцио. Вече сме си вкъщи и се радваме една на друга.Като мога ще пиша подробности

# 529
Честити рожби на обебелите се мами, живи и здрави, спокойни и щастливи   bouquet  Simple Smile

# 530
Чак помислих, че сте направили нова тема и аз не съм разбрала.

Колики и моята беба има,но някак си се изтърпяват засега. Още упорствам и освен био гая и хамомила друго не давам.
Има ли други луди като нас,които обмислят море?

# 531
Чак помислих, че сте направили нова тема и аз не съм разбрала.

Колики и моята беба има,но някак си се изтърпяват засега. Още упорствам и освен био гая и хамомила друго не давам.
Има ли други луди като нас,които обмислят море?

Мхм и ние обмисляме за края на месеца, но още не сме стигнали до крайно решение.

# 532
+1 за море

# 533
  • София
Добро утро ,сядам пак с кафенцето Coffee
 Вчера консултацията мина супер,бебчо е наддал 1150гр и 3 см. и вече тежи 3520 и 53см  Party а още няма цял месец  #Crazy,за сега си оствме на кърмене на поискване,каза да предлагам вода след хранене но той упорито я отказва,даваме и Вигантол по една капка,но аз още от 20я ден си му давам,и ми даде и направление за ортопед. Взех си прословутата бележка за ваксини и сега ще подавам документи за детски пък да видим.
Аз обаче не съм добре все някъде нещо ме боли,ту стомаха ту зъбите ( все едно не са моите изтръпнали са,не болка като развален),а сега и за къпак явно някакъв нерв ми е възпален и ми се подува по челюстта само от едната страна и умирам. Онзи ден баткото ми изчезна за 5 мин. от погледа в парка и така ми изкара акъла че на другия ден се сдобих с огромна стресница на брадичката която също ме боли Cry е пак се наоплаках.
Аз твърдо съм решила да идем на море началото на Септември ,но аз си отивам у нас в Бургас ,не е същото като на хотел,а и главно заради баткото искам ,питах педи итя каза че няма проблем бебчето да пътува щом е здраво Simple Smile

# 534
Добро утро и от мен. 
Мишонина   Hug оплаквайсе и хич не се притеснявай.  Hug дано бързо ти минат неразположенята.

Ние вчера цял ден мрънкахме направоооо психически ме измори повече отколкото физически. Нито в количката искаше нито гушкането помогна  ooooh! накрая само чаках баща й да се прибере за да я вземе и да вляза в банята и да седна след това да се наям. После и нея изкъпах дадох й да цоцка , таткото изкъпа каката и се гушнахме 3 те на спалнията и заспахме, а таткото ни цунка и отиде в хола да спинка.

# 535
Момичета, ние в края на краищата се организирахме и сега сме на море с бебка. Даже ви пиша от едно барче, под една дебела сянка. Смело мога да кажа, че се чувстваме всички чудесно. Таткото и каката ходят на плаж, ние се разхождаме или се крием някъде на сянка. Времето е чудесно, полъхва много приятно и малката само спи. Големият зор беше събирането на багажа и тъпченето на колата Simple Smile но пък веднъж като се настанихме в хотела си отдъхнах. Стискайте палци да сме здрави и да не стават грешки. Просто реших, че в София ще умра от скука сама с бебунка, а и какво да обикалям по прашните градинки в този задух... Тук е просто чудесно, а и където и да седна навън си слушам музика, гледам плажуващите и денят минава неусетно и приятно. Прибираме се да се кърмим и после веднага отново навън! Така че ако ви се ходи на море и планирате да посетите познато място, от което сте доволни, действайте смело Simple Smile

# 536
  • срещу двата комина :)))
да се отчета и аз Sunglasses прибрахме се днес в  София, жегата е нечовешка, особено в сравнение с планината  Laughing
ходихме се да си вземем  ЕГНто и да се запишем за личен лекар, оказа се че е в отпуска, та само излизахме по жегите  Crossing Arms
иначе да се похваля, вчера бяхме на контролно трглене и за една седмица е наддал 440 гр, но вече дохранвам, даже кърмата е повече допълнението  Tired успокоих се много, че бая се бях стреснала с това некачване  Tired аааа, и жълтеницата е минала почти Party

сега обаче има като гнойни пъпки по лицето, някой знае ли какво е това, като и гърдичките са му леко подути и слагам риванол  newsm78

# 537
  • до едно тепе
Търнър бебешко акне е това. Чисти с преварена водичка лицето и ако стане много зле го заведи да ви изпишат някаква козметика. А гърдичките е нормално да са подути от хормоните. С времето и това ще мине.
Нашия батко се завърна вкъщи днес. Ще е весело определено. Налита да пипа бебето като муха на мед hahaha
Беба пък се запича от глюкозата. Почна да ака на 2 дена веднъж обаче днес се пооправи може би от капките за колики(Био Амика се казват), които давам от снощи или защото вчера не иска да пие глюкозата newsm78

# 538
nlk 19,къде сте на море,сподели впечатления?

# 539
Момичета кога ви се прибра корема? Имам чусвството че моя от изписването до сега не е мръднал.

Общи условия

Активация на акаунт