Отговори
# 510
Здравейте момичета,малко информация и от мен понеже се поизгубих. Най- после чудото се случи и на 29.07.15 след 6 дни преносване на бял свят се появи синът ни Борислав, 3700кг, 53см, след цезарово сечение, след не настъпила родова дейност.Много съм щастлива, че дългоочакваното бебе се появи и сега вече ни изписаха и се гледаме вкъщи. Като се поосвестя малко и влезна в ритъм с малкия ще направя подробен разказ ако се интересувате, беше толкова лично и вълнуващо за мен и съпруга ми и мисля че си заслужаваше всяка една болка която изтърпях. Прегръдки на всички!

# 511
Ихаааа колко много нови бебета. Да са живи, здрави и много щастливи и игриви.

# 512
Честито на всички мами  Hug Да са живи и здрави малките съкровища Simple Smile

# 513
Честити новопоявили се бебчета  Heart Eyes

# 514
Честити бебетааааа  Hug
Пепилотааа много се радвам че и ти се обебии.   bouquet

# 515
Честити нови бебчовци, да са много здави, щастливи и игриви   bouquet
Пепилота бързо възстановяване и чакаме разказ  Hug

И сега един леко глуповат въпрос  Embarassed
Пускате ли тв, когато бебето е в стаята? Аз за сега избягвам, но си мисля, че само слушане няма да му навреди  newsm78

# 516
Пускам ТВ, много обича новини засега и Меджик ТВ: )
Честито ни новопоявили се бебета! Радвам се,че всички от темата родихме и всичко е наред!

# 517
Честити бебчета на новите мами   bouquet

И на нашият бебчо му пускаме ТВ, а като е буден дори изглежда, че му е интересно, въпреки че няма как да вижда от другия край на стаята. Даже и с прахосмукачката чистя, докато спи и хич не му пука.

А пиете ли витамини след раждането  newsm78 Аз имам още един блистер Прегнакеър за бременни и се чудя какви да си взема после. Засега си мисля за Прегнакеър за кърмачки.

shashka, на моето бебе му действа Инфакол, но други мами казват, че не им помага. Зависи какво ще му подейства на твоето бебче и трябва просто да опитваш и да видиш кое лекарство е вашето  Peace

# 518
То в нас особено в хола телевизора не спира... и на нея и харесва определено Simple Smile
Витамини си допивам и аз прегнакеър, а после мисля да си взема new mum... Мисля няколко месеца да попия витамини, защото това не спане и ядене от време на време ме скапва.. Докато не си изградим някакъв режим ще е така Simple Smile

# 519
Jasmine_ Аз лично хич не искам да уча бебо да гледа ТВ и мисля да отложа този момент колкото може по-късно.Но той не вижда ТВ от креватчето си за момента,а и не го оставяме да му е тихо постоянно и често пускаме радиото на ТВ. Rolling EyesЩе видим като порасне и почне да наднича и да иска да гледа.
Витамини пия Неоксид,не са лоши newsm78

Честито на всички обебили се мами   bouquet

# 520
Тишина и ние не пазим. Само ако е заспала трудно шептим инстинктивно. Понякога й оставям ТВ, говорим си с нормален тон. Само звънеца съм изключила(макар, че стряска повече мен отколкото нея).
Зверчето вчера рева като магаре. Като започна към един след обяд и спря в шест като я сложих в количката. А и навън помрънкваше от време на време. После като я изкъпахме, яде и като заспа към девет се събуди в четири през нощта ьа хранене. Не съм вярвала, че коликите могат да са толкова силни. Милата пищя като новодено когато го къпят. И понеже бях сама ми се наложи да я остява да реве и да отида в кухнята да й измия шише и да й направя мляко. Беше кошмарно. Днес беше по-добре, но май тази нощ няма да се спи.

# 521
  • София
Добро утро момичета,честити нови попълнения в нашата групичка,а на мамите бързо възстановяване и чакаме да разказвате Simple Smile  bouquet
Аз онзи ден писах ,но явно нещо не съм натиснала както трябва и ми го няма коментара Thinking
Тази нощ ми беше почти безсънна малкия се буди през 2 часа като суче по час и след още един хайде пак,не можах изобщо да се наспя,да видим как ще е днес. Днес е и на консултация в 13ч да видим колко е пораснал,мисля че се справям с кърменето за сега и надава,но ще видим. Вчера на обяд и ние имахме колики и така се е драл че не е за разказване,а днес пак само пъшка и се напъва ,но нищо не ака,не знам newsm78 възможно ли е да има запек като е само на кърма. И аз имах един критичен ден в който сякъш не му достигаше млякото дадох и от 2 гърди и на следващия ден всичко си беше по старо му,но усетих как кърмата стана повече. За сега няма да давам капки за колики ,а дано се гразминем и с тези няколко дни неразположения,че по спомени баткото беше чудо направо #Crazy
Тв гледаме почти постоянно и аз и баткото ни ,то няма как вече,тишина няма кой да му пази ,а и не искам да свиква да е тихо. Чудя се сега кога почваха да се заглеждат по играчки,че моя още блеее милия и мисля че не може още да вижда добре, искам да му купя нещо за количката да си се занимава че често навън не иска да лежи,ако не му се спи.

# 522
Здравейте момичета  Hug
Искам да питам вашите бебоци нощем какви паузи правят? Моята яде в 11 вечерта и се буди в 8,9 сутринта и то с моя помощ Shocked не знам нормално ли е да спи толкова много? Каката ми се будеше на 2,3 часа и ревеше като магаре.

Тв е пуснат цяла нощ и е точно над креватчето , не й пречи. Бебоците започват да се заглеждат в тв около годинка и то предимно в реклами. Нямат интерес към детски до около 2 г.

# 523
Стефи,нормално е: ) най-вероятно имате още.жълтеница за изчистване,затова е предимно успана. Чакай малко Simple Smile

# 524
Честито и на новите бебчета и мамчета! Hug

За коликите, както казва нашата педиатърка, докато родителите опитат всички илачи, детенцето порасне и му мине. Peace Затова и родителите си мислят, че последното, което са опитали най-после е дало резултат, пък то май е от възрастта. Така че, опитвайте, поне за собствено спокойствие.

ТВ работи според нашите желания, не се съобразяваме с нея, не забелязвам да й пречи. Каката си гледа Дисни чанел, ние - филми, новини и така.

Тишина не пазим, освен по инерция, ако трудно е заспала, а не искам да го правим. За щастие кака й не се съобразява и създава непрекъснат фонов шум със звънливото си гласче. Та се надявам да не я изнежим откъм шумове.

Заглежда се по играчки и още как! Една розова пепруда от Джъмбо й е любима. А онзи ден гледа съсредоточено около 5-6 минути от любимото филмче на кака й, после се размрънка и не искаше да стои вече на едно място в скута ми. На нея й го пусках от 7-8 месец и си го гледаше с голям интерес. Реагираше на различните герои и моменти, на някои се смееше, а на кончето, което изяжда цветето винаги плачеше. Така че със сигурност и доста преди годинка "схващат" нещо. Пускам ви линк, ако ви е интересно.

А от ден-два ми "говори". Няма такива сладки звуци, ще я изям!  Heart Eyes Гледа ме, усмихва ми се и "казва" ангъ, аку, еее, ааа и т.н.

Стефи, искам и аз така! Mr. Green Кръщелницата ми беше такова бебе, по 10 часа нощен сън от самото начало. Не заради жълтеница, просто и сега си е много спокойно детенце.

Общи условия

Активация на акаунт