Отговори
# 660
Ержебет благодаря за координатите   bouquet Сега като казваш,май и аз съм чувала за Горна Баня.Дано имат часове.
Не се филмирам,надявам се че всичко си му е наред на зверчето.Просто предпочитам доктор да го потвърди  Mr. Green
За спането и аз така мислех-ту на ляво,ту на дясно ама не!Малкият въртеливко още от първите дни си се въртеше както реши.Без значение че му подпирах гръбчето.Явно още тогава е трябвало за взема от онези специалните възглавнички,дето имат ограничител от двете страни.Въпреки че като си го знам,и от там да е намерил начин да се измъкне Crazy
Още от 2-ра седмица сам си се обръща от корем на гръб.Нали трябва да ги оставяме по коремче всеки ден по малко.Е,слагам го аз,той ритва два пъти и си се завърта по гръб.Като го сложа на ляво си се обръща на дясно за секунди и гледа невъзмутимо Joy
В общи линии,от мен не зависи как ще се изкриви...освен да го вържа... newsm78
Но ако не дай си боже има някакъв проблем,вероятно ще има и някакво решение и за по-въртеливи бебчета Whistling
Секретче в нослето има от около 3 седмици.Тогава се появиха и сълзичките като плаче.Чистя с клечка за уши,доста бързо и лесно.Помпичка имам някаква,ама нещо не е много хубава.За сега обаче не съм имала нужда от нея,с клечката става бързо.

# 661
Харесва му да го къпем, макар и по-скоро да го обливаме над ваничката почти както се къпят под чешма. Още не сме правили традиционно къпане. Показах на ММ клипче в интернет как се прави и той вика: "Ама аз си мислех, че повече им се пълни ваничката да си цапкат вътре"  Crazy Остана толкова разочарован, така че си продължаваме с къпането както досега (ура!). Вече като почне да ми тежи да го размятам с една ръка, понеже само аз го държа, а ММ полива с душчето направо, чак тогава ще го къпем традиционно.
Кристалин, ние доскоро бяхме " на чешмата ", сега ползваме корито: http://www.patilanci.bg/product/vana-lorelli-disney-100-sm със стойка: http://www.patilanci.bg/product/stoika-za-vana-lorelli  и подложка: http://www.patilanci.bg/product/havliena-podlojka-za-kypane-chipolino, малкия си лежи като пич и се кефи като го поливаме с душчето Grinning
Ох, някой като мен с дошъл обилен цикъл и наличие на кърма едновременно? #Crazy

# 662
На 28.07.2015г. се роди моят син Ерен, 3550 кг и 51 см. Нормално раждане, предизвикано със система. Доста болеше, но всичко се забравя като гушнеш малкото съкровище. Надявам се при всички всичко да е наред, тъй като нямам време да ви чета... Честито на всички родили мамчета, да са им живи и здрави бебоците...

# 663
  • срещу двата комина :)))
да се похваля и аз  - детето днес става на месец   ura  да ни е жив и здрав, много послушен и игрив  Praynig

Иначе ходихме за пръв път при личната, даде ни капки Вигантол , сутрин на гладно по 2, профилактично за рахит. Също така ни даде и направление за ортопед, препоръча детски медицински център до Пирогов, ако искате ще дам координатите, че не знам къде сложих бележката в момента  Laughing Също така ни каза да забелваме пишлето, а аз много четох за това и разбрах, че вече доста се отрича, вие какво мислите  newsm78 Също така давате ли такива капки ?

А, и е качил още , от изписването е качил кило и 5 сантиметра  Party

# 664
Мария Тереса съжалявам за случилото ти се, бързо възстановяване и Бог да е с вас.

За кърменето на обществени места, случило ми се е само веднъж до сега на първата разходка в парка на Гео Милев, като премрънка и я сложих на бързо да муцне малко да се успокой. Добре, че беше рано сутрин и нямаше много хора ... иначе е лудница и парка е фул. Вече мисля да нося изцедена кърма, да ми спокойно, че няма да ореве орталъка до вкъщи.

Моя корем си седи като в 4-5 месец, даже касиерите в магазина и аптекарката ми казваха “Айде бе ти няма ли да раждаш" , много тъпо ми ставаше.

Добре дошли на новите мами Simple Smile

# 665
  • Русе
На 28.07.2015г. се роди моят син Ерен, 3550 кг и 51 см. Нормално раждане, предизвикано със система. Доста болеше, но всичко се забравя като гушнеш малкото съкровище. Надявам се при всички всичко да е наред, тъй като нямам време да ви чета... Честито на всички родили мамчета, да са им живи и здрави бебоците...

На същата дата и със същите размери се роди и моята дъщеря.

# 666
И аз давам вигантол по една капка.
Кърменето на обществени места някак не ми е конфортно въпреки че с каката съм кърмила навсякъде.
Цикъл с каката ми дойде някъде когато беше на 5м въпреки че я кърмих. Сега ще видим кога ще е. И да първия цикъл е доста обилно като количество.
Ортопед евентуално есента и каката ще водя че не ми харесва как си криви обувките навътре.
Имам чувството че са ни тръгнали зъби ма ще видим може и да се бъркам.

# 667
stefyyyy Ехее,много рано тези зъбки.Аз преди си мислех че колики и зъби би било ужасно,ама сега ми се струва че щеше да е по-добре-с един куршум два заека  Joy
Коликите май вече почват да ни отпускат все пак.Но нищо не се знае.
Вигатнол и аз давам по една капка,въпреки че се чудех дали да давам изобщо.Ама нали първо дете,правя каквото каже педи..
За кърменето на обществени места,хич не мога да си представя как ще стане.Сега сме на шише само,и кърмата и АМ.Слагам го на гърда малко да посуква,но по-скоро да го приспя.Хич не яде по този начин.Но докато бяхме само на кърмене такава борба падаше #CrazyКакво ли не правех да успея да набутам гърда в устата му,а той-не та не!Плюва,бута ме.Голям смях.Представям си каква гледка щях да бъда в някой парк,натиснала детето"Хайде бе мамо,захапиииии!"а той реве и не ще hahahaЩяхме да сме атракция.С шишето поне е лесно.
П.П. сега ме гледа как пиша и ми се усмихва и "гали" перките на една плюшена рибка Heart Eyes

# 668
Ами долните венци са доста подути и докато я кърмя понякога пуска и юочва да пищи и да бута ръце в устата а знам че има мляко. На бибата също само натиска вместо да смуче. Ще видим де може и за нещо др да се ядосва и така да прави

# 669
  • София
Благодаря на всички за благопожеланията! Предстоят ми много изследвания и стискане на зъби и това е! Praynig baby_neutral  bouquet

# 670
Имам кървене когато ходя по голяма нужда но външно нищо не се вижда. Възможно ли е да имам вътрешни хемороиди и как да разбера, как да ги лекувам или те сами ще си минат???

# 671
На мен за хемороидите, понеже беше нещо страшно, ми изписаха доксипрокт и съм много доволна. Всичко ми мина. Апликатор има и е кремче, малко мъка слагането, ама от зор се свиква. Обезболяваше също, защото има май лидокаин  Peace

# 672
  • до едно тепе
Мария Тереса ужасно е случилото се с теб. Възстановявай се бързо, за да гушкаш много малкото си съкровище Hug
Кърменето на обществено място ни се получи тези дни. Бяхме на малка почивка в един спа хотел и докато мъжете се цопаха в басейна, аз си седях с Бубето под една асма. Като огладнееше мятам една пелена на рамо, вдигам блузата и вадя гърдата. Хората и да ме разбраха какво правя не реагираха. То общо взето на басейните имаше къде по-голи от мен мацки hahaha С баткото нямах този кураж, но и той беше много труден на кърмене и общо взето се борехме по сума време докато се нахрани. ooooh!
Посещението при ортопед според мен е задължително. А лекар да ви каже няма нужда при положение, че по здр. каса имате право на направление си е айде да не казвам за какво #2gunfire
Стефи моята го прави това, когато и се оригва-суче приплаквайки, хваща, пуска, избутва  ooooh! За зъби си мисля че им е много рано още  newsm78
Друго и да исках да пиша забравих Crazy
Ааа да Кристалин всички бебета си кривят очите като новородени. До годинката се научават да си координират движението на очите. При повечето няма проблем. Сина ми кривеше леко и с упражнения за 20 дена на 1,6 изчистихме проблема. Ако ще си спокойна обаче го заведи на очен когато решиш Peace

# 673
Е да се похваля - голям прогрес днес с кърменето! 2 пъти кърмих навън, не било страшно. Малко се заврях на доста скрито от храсти и дървета място, но все пак..  Joy Блуза с по-широко деколте, сутиен за кърмачки и тънка пеленка на рамо и всичко е на 6! Съответно стояхме навън на хлад зад блока 3 часа вместо 30 минути.  Mr. Green Много съм доволна. Утре цел- парка Заимов или Борисова с таткото, да ми пази страх понеже е центъра все пак..  Grinning Embarassed

# 674
  • София
Здравейте Simple Smile,аз не съм се включвала няколко дни и сега едва ви изчетох. За съжаление и ние имаме проблем,малчо има някаква алергия от нещо което ям явно ,има слуз и жилки кръв от вчера в акото и днес ще го водя на гастроентеролог,надявам се да не е нещо сериозно ,но съм много притеснена и тъжна. Водих го вчера при педи и тя твърди че има алергия към белтъка на кравето мляко Sad,но това което прочетох може и много други неща да са,надявам се само да мине.
На ортопед още не сме го водили, но имам вече направление и това за момченцата не го знаех и с баткото педи си ми даде и сега да ги водя,баткото г водих в една клиника Сердика май се казваше,но не помня вече,а иначе най-популярно е в Горна Баня. Къпя си го о
Мария Тереза стиснати палчета всичко да отшуми напълно,браво за куража и бързото възстановяване,радвай се на малката и всичко ще мине Hug

Общи условия

Активация на акаунт