Класическа хомеопатия - споделяне на опит и знания - 36-та тема

• 77 878
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Ако изберете да се лекувате с хомеопатия, посетете хомеопат - той най-добре ще прецени кое лекарство е подходящо за вас. Няма такова нещо като хомеопатично лекарство за еди-какво си.  Wink

Ако решите да се лекувате при алопат, направете си изследване на щитовидната жлеза - често проблемите с нея вървят ръка за ръка с анемия.  Peace

# 106
  • Пловдив
Според вас..вадене на храчки/зелени/,без никакъв друг симптом,признак на какво може да е newsm78 Чистене  Thinking ама без давани никакви ХЛ...надали.

# 107
Здравейте!

Има ли нещо, което може да ми препоръчате при нисък хемоглобин 108.0   g/l   120-165
/преди месец беше 110, а преди бременността 144, в момента съм 33 г.с./ и
ниско желязо 5.3   µmol/l   9.0-30.4 /преди бременността 18,5/?
Мерси.

кашу, орехи и други храни, които съдържат желязо

# 108
  • Пловдив
Mystic, понякога тялото си се справя добре и без ХЛ. Аз съм имала период с такива храчки след лека сутришна кашлица (само че не бяха зелени чак). Отмина. Преди това не съм боледувала сериозно.

# 109
  • Пловдив
Mystic, понякога тялото си се справя добре и без ХЛ. Аз съм имала период с такива храчки след лека сутришна кашлица (само че не бяха зелени чак). Отмина. Преди това не съм боледувала сериозно.
То и при детето мина,ама...от къде идват Thinking

# 110
  • Edinburgh-UK
записвам се при вас

# 111
  • Пловдив
Е, Mystic, това евентуално само ти можеш да го разбереш... Wink Минало е нещо през детето (вирус, емоция, стрес...), както се казва.

# 112
За мен е симптом, че не сте чели Хронични Болести на Ханеман. Laughing Там пише за зелените сополи.

# 113
  • Пловдив
Така си е, аз лично наистина не съм. Цонна, и какво пише там по въпроса? Ще споделиш ли, моля, че ми стана интересно.

Последна редакция: чт, 30 юли 2015, 17:00 от yulinga

# 114
  • Пловдив
За мен е симптом, че не сте чели Хронични Болести на Ханеман. Laughing Там пише за зелените сополи.
Че не съм,не съм... Grinning
Ама не са сополи бе!Само храчки изкарва...Без сополи мина туй нещо.

# 115
Не ви ли се иска да откриете сами? Sunglasses Grinning Четете, четете! Книжката е преведена вече, нямате извинение сега, че не знаете език и не можете да я прочетете, виж, ако не искате да я прочетете това е друг въпрос... Линкът май е в закованата тема. В Гугъл излиза също.

# 116
  • Пловдив
Цонна, не сме ниЙ баш прости и езици знаИм, и в оригинал можем да си я прочетем. А на мен лично оправдания рядко са ми нужни, камо ли пък за подобно нещо.  Crazy
И не, не винаги искам да си откривам всичко сама, особено ако точно в момента не е сред нещата, които са ми важни. Случва се и наготово да искам да получа информация от някой, който твърди, че е запознат с темата.  Whistling Иначе и аз мога да си кажа на себе си: вземи, че прочети! Ако беше така, нямаше да се хабЯ да питам.

Последна редакция: чт, 30 юли 2015, 18:01 от yulinga

# 117
Еldass .

Само тези данни от изследванията не са достатъчни. Най - важно е лекарят да установи причината и да назначи лечение. По възможност се хранете пълноценно. Ако сте окей с млякото и овесените ядки , вечер накисвайте 2 - 3  супени лъжички овесени ядки ( аз предпочитам смлени) в кофичка кисело  мляко( разбърквайте добре). Прибавете лъжичка мед и половин нарязана ябълка.Трябва да кисне нощем, аз слагам в хладилника сместта, защото навън млякото леко се вкисва. Яжте всяка сутрин сместта.
 Хомеопатията може много да помогне, но Ви съветвам да посетите лекар хомеопат.

# 118
Фамотидин, прекрасен пример за лекар хомеопат, която не е отваряла Органона. Grinning

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=861560

Ще ни кажете ли какво е грешното в предписанието и?  Laughing Stop или всичко си е наред?!? Laughing

Томова, Томова...

# 119
Калцият възпрепятства усвояването на желязото и е добре желязосъдържащи храни да не се смесват с млечни, а със съдържащи витамин Ц.
Иначе чия, годжи бери също вдигат желязото. Месото е ясно, всякакви зелении, червено цвекло с лимон примерно.
Флорадикс Кройтерблут като добавка може, но това вече след консултация с лекар.

Общи условия

Активация на акаунт