Вредно или не?

• 12 079
  • 121
  •   1
Отговори
# 105
Наистина сте много крайни. Все пак ако една жена се чувства добре, няма противопоказания и лекарят й не й е забранил, защо да не направи това от което има нужда?
Да, риск има, но в крайна сметка всяка една жена познава тялото, организмът и състоянието в което се намира, за да прецени какви са физическите и възможности. Не говоря само за плаж. Аз примерно се разболявам много лесно и се пазя от масови мероприятия, доколкото ми е възможно. Други жени пък са с много силен организъм и това, което мен ще ме събори на тях дори не им се отразява. Не бъдете толкова крайни, а и всеки сам си решава за себе си, децата не са наши, че да решим, кое е правилно и кое не за тях.
Пожелавам леки и красиви бременности на всички мами Simple Smile   bouquet

# 106
И аз се чудя с каква компетентност се коментира тук, че бременната жена трябвало да се лишава ако иска да е добра майка, едва ли не да се лежи само на дивана 9 месеца, за да не поеме никакъв риск за бебето иначе е заклеймена, защо ще ражда ако няма да се грижи за детето.
А и е нужно да се добави от компетентните за пиенето на бира, все едно всички бременни отишли на море ще пият и бира.
Следящата ми бременността докторка не вижда проблем и риск да отида на море. Това е жена която знае състоянието ми и протичането на бременността ми. Но хора които не са запознати, знаят много по-добре Shocked
Интересно ми е компетентните по въпроса с бременността, морето и бирата, какво ще посъветват бременните които живеят на морето, те сигурно 9 месеца трябва да изнесът от домовете си за да са добри родители и да не поемат рискове по време на бременността.   

# 107
  • София
О, то пък защото 9 месеца на дивана в някакъв прашасал и смрадлив град е много полезно.
Морето си е ок, стига да не е нашето. Там и небременна не бих стъпила.

# 108
Еее да не се обиждаме Simple Smile аз варненския плаж си го обичам и догодина мисля да съм хоризонтирана там Simple Smile))

# 109
  • Варна
...какво ще посъветват бременните които живеят на морето, те сигурно 9 месеца трябва да изнесът от домовете си за да са добри родители и да не поемат рискове по време на бременността.   

Аз съм бременна, която живее на морето и не знам от къде си ги измисляш тези глуости, които си написала. Тук става въпрос за къпането в морето. Какви дивани, какви домове по морето...  ooooh!
Ами не, няма да се изнеса от дома си. Но и в морето няма да се къпя това лято. Ако изобщо сляза до плажа, ще си натопя краката най-много до коляното...
Или ти си мислиш, че хората, които живеят на морето, в действителност живеят на плажа?

# 110
Всеки да прави това, което сметне за правилно, а дали е било правилно ще си проличи после.Който има лека и безпроблемна бременност е по-смел , а който е патил ( като мен) не си и помисля да рискува с обществени места....и от цялата работа кой ще хване инфекция или гъбички- няма гаранция...

# 111
  • Варна
....и от цялата работа кой ще хване инфекция или гъбички- няма гаранция...

Много точно казано...  Peace

# 112
Ейй, голяма драма, че ЕДИН път няма да се иде на море..чудо невиждано. Рога ще им поникнат на някои, ако не отидат на море :ooooh

Цял живот можете да ходите на море, една година ако не отидете, какво...проблем ли ще е ?

# 113
Не се карайте момичета, всеки си има глава на раменете и си преценява какво е най-добре за него и за бебето

# 114
Не се карайте момичета, всеки си има глава на раменете и си преценява какво е най-добре за него и за бебето
Така е  и когато , недай Боже, преценката ти се окаже грешна или фатална, следващият път мнооого се пазиш и плаж лиии...

# 115
Що за черногледи жени сте?!?  Shocked Едно е да изкажете мнение, друго е да стигате до фаза, в която твърдите, че ще се случи нещо фатално на жена, която отиде на плаж/басейн/бар/клуб. Стига вече, всеки е свободен да прави каквото си иска, а и защо смятате, че тези жени мислят по-малко за своята бременност от вас? Просто не са се отказали от всичко. Смятам, че всяка една от нас прави достатъчно много неща, за да предпази бъдещето си дете от това да му се случи нещо лошо, но не всички стигат до крайности да не си показват носа навън. Стига вече, такива черногледи размишления и заключения са много стряскащи..

# 116
Авторката на темата пита вредно ли е или не и всеки споделя личния си опит и мнение.Аз  говоря за своя опит, ако вие искате да не мислите за лошата страна или опасната си е ваша работа.Но не бива да определяш и да даваш насоки кой как да се изказва- крайно или некрайно

# 117
Според мен, всявате паника. И мен ме е страх да ходя, но това не означава, че ще се отрази вредно на някоя друга жена, която е решила, че може и има възможност да отиде. Аз не съм медицинско лице, за да изказвам компетентно мнение, както голяма част от тук пишещите правят. И да, крайни и неуместни са голяма част от постовете. Ако трябва да съм точна, на мен всеки един лекар ми е казвал, че е полезно дори да ходя на плаж, стига да не е в най-големите жеги, което е крайно вредно не само за бременни, а за всички. Така, че не е редно веднага да има коментари от сорта "Е толкова ли не е издържала да ходи на плаж" и прочие. Ти недей да ходиш на плаж, аз като не искам няма да ходя също, обаче не натъртвай, че е супер вредно или опасно, защото не си квалифицирана да даваш такива определения.
Хубав ден

# 118
  • Варна
Що за черногледи жени сте?!?  Препатили жени... Shocked Едно е да изкажете мнение, друго е да стигате до фаза, в която твърдите, че ще се случи нещо фатално на жена, която отиде на плаж/басейн/бар/клуб.  Никой не е твърдял, че ще се случи. Стига вече, всеки е свободен да прави каквото си иска,  Именно. Включително и да пише мнението си във общодостъпен форум. и защо смятате, че тези жени мислят по-малко за своята бременност от вас? Просто не са се отказали от всичко. Смятам, че всяка една от нас прави достатъчно много неща, за да предпази бъдещето си дете от това да му се случи нещо лошо, но не всички стигат до крайности да не си показват носа навън. И кой тук е говорил за показване носа навън?  newsm78Стига вече, такива черногледи размишления и заключения са много стряскащи.. Ами не ги чети и се къпи спокойно в мизерията на така мечтаното море.

# 119
Пожелавам ти лека бременност и приятен плаж.И не го казвам със сарказъм- ще е супер всички да са здрави и да изкарат леко бременността си...

Общи условия

Активация на акаунт