Подсъзнанието може всичко/64 Линкове за всички техники има на 1стр.

• 73 649
  • 722
  •   1
Отговори
# 180
tobsic, благодаря за споделената техника!

Аз май мислено ще досаждам на Вселената с желания, а и те не са толкова много. Просто така го чувствам.

Успех на всички в писането на желанията!

# 181
Желания- написани.

Успех на всички в писането на желания.  Hug

# 182
Мерси Инат.

И аз ги драснах сега. Дано се сбъднат.

И дано вашите също видят реализация.

Може ли да ме светнете как точно ги пишете. Пиша в сегашно време. Четох, че ако е в бъдеще, нямало да стане.
Пример - Аз съм здрава, а не Аз искам да съм здрава, защото било състояние на искане  и нямало да стане. Тъй ли трябва да е?

# 183
  • на последния етаж
Аз с искам ги писах.

# 184
Трябва да пишем: "Аз имам...", "Аз получавам...", защото, ако напишем "Аз искам..." получаваме състояние на искане, ако напишем "Аз имам нужда от..." получаваме състояние на нужда, а не самото нещо, което искаме. Желанията се пишат в сегашно време, все едно вече имаме това, което си пожелаваме.

Последна редакция: нд, 13 сеп 2015, 15:40 от tobsic

# 185
Трябва да пишем: "Аз имам...", "Аз получавам...", защото, ако напишем "Аз искам..." получаваме състояние на искане, ако напишем "Аз имам нужда от..." получаваме състояние на нужда, а не самото нещо, което искаме. Желанията се пишат в сегашно време, все едно вече имаме това, което си пожелаваме.

Това си го копирам  hahaha
Едното ми желание по навик е с "искам". Задрасках го и дано Вселената не го разчете  Rolling Eyes

# 186

Това си го копирам  hahaha
Едното ми желание по навик е с "искам". Задрасках го и дано Вселената не го разчете  Rolling Eyes

Hug Успех и дано се сбъднат желанията ни  Praynig

# 187
Здравейте!
Ще мога ли, благодарение на подсъзнанието си, да победя гъбичките ? Благодаря!!

# 188
  • София близо до Витоша
Тези дни прочетох книгите на Витале, и днес освен с искам в някой от желанията си на допълних и възнамерявам.

От години имам един лош навик,колкото и странен да ви се стори newsm78 когато съм притеснена или изнервена, започвам да си душа-мириша ръцете и косата.
Докато четох книгата на Витале, той беше написал,че много силно въздейства думата ВЪЗНАМЕРЯВАМ, и ето и моя резултат от 5 дни, вече не съм се сетила за този порок,които цели 15 години ме тормозеше.

Успех  bouquet

# 189
Тези дни прочетох книгите на Витале, и днес освен с искам в някой от желанията си на допълних и възнамерявам.

От години имам един лош навик,колкото и странен да ви се стори newsm78 когато съм притеснена или изнервена, започвам да си душа-мириша ръцете и косата.
Докато четох книгата на Витале, той беше написал,че много силно въздейства думата ВЪЗНАМЕРЯВАМ, и ето и моя резултат от 5 дни, вече не съм се сетила за този порок,които цели 15 години ме тормозеше.

Успех  bouquet

Какви са тези книги? Има ли ги в нета?

# 190
има ги ето тук
http://www.spiralata.net/booklist.php?LangID=0&Letter=%C2
но не всички, само някои  Hug

# 191
Благодаря за напомнянето за новолунието! За първи път написах желания Simple Smile Но не съм сигурна дали ги формулирах правилно. Както ми дойде, така ги написах.

Цвети, благодаря за конкретното описание, в кои области да поискаме от Вселената!

tobsic, добре дошла. Да си призная нищо не разбирам от метода Силва. Чела съм статии, но някак не са ми интересни и не съм вниквала. И даже не знам какво точно е това. Явно има време.

за гъбичките, намалете всякакво сладко и тестени, богати на въглехидрати също. За всякакви болести - трябва да настроите организма си на вълна, че е здрав. Има литература по върпоса.

# 192
Emia, благодаря ти.

Аз пък желанията си ги пиша почти едни и също, защото не се сбъдват.  Laughing

Пробвах с това няколко пъти и май видях, че не минава номера с желанията. За вас не знам.

# 193
  • на острова на мечтите
И аз писах,макар че от много време, по-точно от януари, не бях писала никакви желания. Сега ми дойде музата и междувременно намерих и предишният лист с желанията. Някой са се сбъднали, други все още се мъдрят, но няма накъде да ходят!
Книгите на Витале са ми много интересни. А и след средата на "Господ идва винаги инкогнито" започва да ми става интересно. Аз имам навика да чета няколко кноиги едновременно и сега чета 4 наведнъж, а и като сложа книгите,които ми трябват за работата ми... ooooh! Embarassed Но съм си такава,а и не искам да се променям!
Приятна вечер на всички! Аз тичам на фризьор! Hug

# 194
Моля ви да споделите отново книгата  "Господ идва винаги инкогнито", защото явно не съм я записала, а някой е ударил хикса на файла.  Rolling Eyes
Много благодаря!

данилу, приятен фризьор Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт