Подсъзнанието може всичко/64 Линкове за всички техники има на 1стр.

• 73 658
  • 722
  •   1
Отговори
# 195
Данилу, и от мен приятен фризьор!

# 196
Да ме прощава Витале, но вижте разликата между "Възнамерявам да спечеля пари" и "Финансов просперитет за мене", как бихте си формулирали желанието? Защото, на мене "възнамерявам" ми е леко висящ такъв един глагол, искам или имам воля е по-добре.
Момичета, сега да споделя един личен проблем.
В чужбина съм, имам работа и дом, но са временни, до към средата на октомври.
На две места кандидатствам за работа.
Едното най-вероятно ще стане, то е в държавата, където живея, минах интервюта, документите ми и препоръките са прегледани, работата е изпечена.
Другото е в друга държава, Англия, кандидатствах по интернет, но там пък е с опция да вземат и приятеля ми, той не говори много езика, в България си е, но при евентуално интервю мога да го подготвя, да запиша мп3 с неща, които да научи наизуст, съвсем основни. Аз също започнах да се готвя за интервю, чета, специфична е материята, а съзнанието ми рисува картини, затова как се срещаме на летището в Л., как се устройваме и пр.
Минават 10 дни, никой не ми се обажда, чудя се какво става...Докато най-случайно откривам, че съм изпратила празна бланка, вместо попълнена молба. Ама че дзен съм подходила! Simple Smile А писах, писах, шест страници апликейшън...
Това вероятно е плод на вътрешните ми страхове, не знам. Страх ме е, че в Англия ще вземат само мене, а него - не! Страх ме е също, че в даден момент ще трябва да избирам между двете места, тъй като шансовете и на двете ми са големи. Вътрешно съм раздвоена, въпреки че си знам, че онова, което ще се случи, ще се случи от само себе си.
В желанията написах, че се случва най-доброто за мене.
Вие какво правите, когато сте раздвоени?

# 197
  • София
Кажете кои числа са добри (за теглене на нов заем) и кои не (след сбора от цифрите)?!   bouquet

# 198
Елизабет, а приятелят ти не може ли да дойде в първата страна, където си сега?
Обикновено и аз като теб си казвам, че всичко се случва по най-добрия начин за мен и моето семейство. Мисля си, че нещата се наредят дори и без да знам как точно.
Предполагам, че аз бих избрала мястото където имам работа и мога да бъда с приятеля ми. Успех!  Praynig

Starrydream, дали има тема за нумеролгия или нещо подобно? Може да провериш. Иначе не съм знапозната.

# 199
Страх ме е също, че в даден момент ще трябва да избирам между двете места, тъй като шансовете и на двете ми са големи. Вътрешно съм раздвоена, въпреки че си знам, че онова, което ще се случи, ще се случи от само себе си.
В желанията написах, че се случва най-доброто за мене.
Вие какво правите, когато сте раздвоени?

старая се максимално и на двата фронта, без да насилвам ситуацииите, оставям нещата да се случват плавно и да се хлъзгат към решението  Peace

# 200
Момичета, какво означава когато черна котка ти мине път на първия учебен ден  Joy

Честит празник на всички мами, дечицата им и на всички колеги, ако има такива сред нас!

# 201
  • на Мелмак
Честито и от мен !
Не съм учителка , но имам ученичка  Heart Eyes

Черната котка ми е на късмет , при положение че 15 г ми се разхождаше между краката всекидневно  bowuu

Последна редакция: вт, 15 сеп 2015, 11:38 от etty775

# 202
  • на острова на мечтите
В компи имам ангелска нумерология,но в момента не съм с компи. Следобят ще споделя. Има файл в дриймленд да сбъднем мечтите си заедно.
Черна котка за мен и в Англия е на късмет  bouquet

# 203
Момичета, какво означава когато черна котка ти мине път на първия учебен ден  Joy

Вероятно, че тогава започва и тяхната учебна година и бързат за котешко училище. Че и на нас ни мина сутринта черна котка на път за детската градина   travel   bouquet  Crazy

# 204
  • Sofia
Моля ви да споделите отново книгата  "Господ идва винаги инкогнито", защото явно не съм я записала, а някой е ударил хикса на файла.  Rolling Eyes
Много благодаря! ...

Имам същата молба!  Praynig  И аз благодаря предварително!   bouquet

Елизабет, Да ме прощава Витале, но вижте разликата между "Възнамерявам да спечеля пари" и "Финансов просперитет за мене", как бихте си формулирали желанието? Защото, на мене "възнамерявам" ми е леко висящ такъв един глагол, искам или имам воля е по-добре. - на мен ми харесва повече втората фраза  Peace

# 205
Дании, Етииии  Hug, а аз просто си помислих, че животинката ме е надушила, че съм котколюбец, защото моето зверче постоянно ми виси на врата и котките ме усещат. Прави сте, че е на късмет. Днес първият учебен ден в РИО ни мина перфектно и усмихнато. Хубаво е да започнеш работа след дълга почивка и да усетиш слънчевите обичащи погледи.  А и имахме чудесни новини за бъдещето ни. Мили момичета, желая ви много щастие и късмет и сбъдване на всички мечти. Аз не писах желания, но зелената свещ с паричките след новолуние тази вечер задължително ще си я заредя.

# 206
  • на острова на мечтите
Имам "Бог пътува винаги инкогнито" в електронен вариант, ако на някого му се чете, споделям с удоволствие. През пролетта, не помня вече коя дама оттук ми я беше дала. Simple Smile
  http://dox.bg/files/dw?a=8ad821dc22
Нещо много хубаво - Витале ми даде мотивацията - две възможности за работа ми се появиха, откакто я започнах - едното е старо, но е интервю, което все отлагам във времето, е, насрочено е за утре, другото е хубава алтернатива, само че става дума за ЮК.
Искам да споделя една моя техника - преди години, в период на ужасна безизходица, си направих месечен хороскоп. Сама си написах какво ще ми се случи за една година напред!
И всичко се сбъдна!
И мъж си намерих, по поръчка до Вселената Wink
И понеже се отварям за чудесата, сега препрочитам "Подсъзнанието може всичко".
И с Вован не съм се чувала от години, и той работеше при мене, както и десетки други най-обикновени необикновени техники.
Желая на всички ни чудеса!  bouquet
  bouquetТук е линкът за книгата!

# 207
Имам "Бог пътува винаги инкогнито" в електронен вариант, ако на някого му се чете, споделям с удоволствие. През пролетта, не помня вече коя дама оттук ми я беше дала. Simple Smile
Нещо много хубаво - Витале ми даде мотивацията - две възможности за работа ми се появиха, откакто я започнах - едното е старо, но е интервю, което все отлагам във времето, е, насрочено е за утре, другото е хубава алтернатива, само че става дума за ЮК.
Искам да споделя една моя техника - преди години, в период на ужасна безизходица, си направих месечен хороскоп. Сама си написах какво ще ми се случи за една година напред!
И всичко се сбъдна!
И с Вован не съм се чувала от години, и той работеше при мене, както и десетки други най-обикновени необикновени техники.

Несъществуващ файл / папка

# 208
  • Sofia
И всичко се сбъдна!

Несъществуващ файл / папка

И на мен ми даде същото!  Sad

# 209
И аз опитах пак от линка, но файловете стоят за определен период и после не са активни. Мой си е пропускът, че не съм запазила файла, ама...

Общи условия

Активация на акаунт