Подсъзнанието може всичко/64 Линкове за всички техники има на 1стр.

• 73 649
  • 722
  •   1
Отговори
# 165
  • Добрич
Желанията във вид на карта ли да са или само на лист? Аз до сега не съм писала, нито карта съм правила, но смятам да пробвам този път.

# 166
  • София близо до Витоша
Желанията във вид на карта ли да са или само на лист? Аз до сега не съм писала, нито карта съм правила, но смятам да пробвам този път.

Аз си ги пиша на листче

# 167
И аз, когато ги пиша са само на листче. Понякога обаче, само мислено ги наричам. Важно е вътрешното ти усещане за нещата.

# 168
  • София
Благодаря за напомнянето за Новолунието.Ето какво прочетох за Новолунието, съвпадащо със затъмнението:

В деня на затъмнението Слънцето и Луната в знака на Дева нямат напрегнати аспекти с други планети а управителя на затъмнението Меркурий е в знака на Везни и ще има негативни аспекти с Плутон и Уран което предсказва неврози и непоследователно или неадекватно поведение. Неочаквани събития могат да се очакват от тригона между Марс и Уран.

По време на затъмнението не трябва да се извършват големи покупки,да се сключват финансови сделки и да се предприемат дълги пътувания.

Слънчевото затъмнение това е новолуние и може да се заложи програма за бъдещето. Намислете желание и то ще получи звезден импулс,а резултатите ще дойдат до шест, девет или осемнадесет месеца.

За да привлечете положителната енергия на Девата може да използвате камъните ахат и нефрит.

от тук:
http://occult-times.com/astrologia/item/836-%D1%81%D0%BB%D1%8A%D … %D0%BD%D0%B0.html

# 169
Здравейте мили момичета!

Не знам как до сега не съм видяла тази тема. От снощи чета написаното от вас. Давате чрез думите си много положителна енергия  Hug Накратко да ви разкажа за моя опит в духовните практики. Преди повече от две години изкарах метода Силва, но от доста време не съм го практикувала. Ходила съм и на други семинари, чета книги на тази тематика. Обмислям от известно време да изкарам и Рейки, но все още не съм. Ето сега, когато разбрах за тази тема и започнах да чета постовете ви и ще започна отново със Силва. Предполагам някой от вас са запознати с метода, а може и да има такива, които са изкарали курса. Не съм изчела още всичко и това, което ще напиша може да го е писал някой, но ще го кажа. Прави ми впечатление, че доста хора тук, пишат страхотно, ужасно хубаво и т.н. Не трябва да употребяваме тези думи, т.к. те съдържат в себе си негативна енергия (ужас, страх, в адски хубаво - ад и т.н.). Изказаните думи са енергия, дори и когато ги казваме да не го осъзнаваме и да не влагаме нищо съществено в тях. И за да не стана досадна, само ще спомена за една техника от Силва с чашата с водата, която наистина действа, ако не е споменавана, моля кажете и ще я напиша.
И да препоръчам една книга, която също може да е споменавана и основно автора й - Сал Ракели - 2012 г. Измененията на Земята и бъдещето на човечеството - една невероятна за мен книга.
    bouquet

Последна редакция: сб, 12 сеп 2015, 14:12 от tobsic

# 170
Здравейте мили момичета!
 И за да не стана досадна, само ще спомена за една техника от Силва с чашата с водата, която наистина действа, ако не е споменавана, моля кажете и ще я напиша.
И да препоръчам една книга, която също може да е споменавана и основно автора й - Сал Ракели - 2012 г. Измененията на Земята и бъдещето на човечеството - една невероятна за мен книга.
    bouquet
Благодаря за книгата.
Може ли техниката? Май се сещам, пие се вода преди да заспиш и се казва нещо...или май сутринта беше?

# 171
  • Sofia
Здравейте мили момичета!
 И за да не стана досадна, само ще спомена за една техника от Силва с чашата с водата, която наистина действа, ако не е споменавана, моля кажете и ще я напиша.
    bouquet
Благодаря за книгата.
Може ли техниката? Май се сещам, пие се вода преди да заспиш и се казва нещо...или май сутринта беше?

И аз благодаря за препоръчаната книжка! Може ли да ни разкажеш за техниката с водата?  Hug

# 172
Добро утро на всички! Пожелавам ви днешният ден да е по-хубав, по-усмихнат и по-добър от вчерашния!

ТЕХНИКАТА НА ЧАШАТА С ВОДАТА

Техниката на чашата с вода се прилага в едно особено изме­рение и това е, което й дава толкова сила. Това е една успешна техника - някои психолози я характеризират като най-добрата техника на Метода Силва въз основа на признати принципи на психологията.

Техниката на чашата с вода се използва за получаването на информация. Когато имате нужда от информация или насочване, използвайте техниката на чашата с вода. Тя дава отлични резултати не само при получаването на информация, но и при вземането на решения, да намерите загубени предмети, да раз­бирате по-добре и много други.

ИНФОРМАЦИЯТА ПОМАГА ЗА РЕШАВАНЕ НА ПРОБЛЕМИ

Когато не знаем решението на някой проблем, това е защото нямаме информация, която е необходима, за да разберем кое е решението. Щом имаме достатъчно информация, обикновено решението става явно. Нашето незнание не ни освобождава от болката, от нея ни освобождава знанието. Затова е много важно да усъвършенствате техниките за събиране на информация.

Чрез техниката на чашата с вода се предразполагате за програмирането, което ще направите. Тя се базира на факта, че по-голямата част от тялото ни се състои от вода. Водата е вещество, което може да намерите винаги и лесно да използвате.

Когато използвате техниката на чашата с вода, за да извър­шите програмирането си, правете това със затворени очи. Създавате едно определено състояние на ума и тялото с една определена цел.

Когато пиете вода със затворени очи, тялото и умът навли­зат в състояние на тревога, защитните механизми бдят, за да определят какво става, какво влиза в тялото. Това естествено е един отличен момент, за да се програмирате и точно това правите, докато пиете вода.

Както и при всички техники на Метода Силва, щом постигнете няколко успеха и нарасне увереността ви в техниката, можете да намерите много приложения за нея. Много хора изпитват техниката на чашата с вода, когато имат някаква работа, за да им помогне да я свършат по-добре. Или когато ще правят сделки с други хора използват техниката на чашата с вода, за да си помогнат при вземането на правилни решения и така да имат по-добри отношения с другите.

МИСЛОВНА ТЕХНИКА: ЧАШАТА С ВОДА

Техниката на чашата с вода е една умствена техника, която можете да използвате за разрешаване на проблеми и постигане на цели.

Вечер преди да заспите ще напълните една чаша с вода. След като изпиете половината със затворени, вдигнете нагоре очи, кажете си наум: „Това е единственото, което трябва да направя, за да намеря разрешение за проблема, за който си мисля."

Тогава оставете чашата с останалата вода и заспете. Сутринта щом се събудите, изпийте останалата вода, като затворите очи и ги вдигнете леко нагоре и си кажете наум: „Това е единственото, което е необходимо да направя, за да намеря разрешение на проблема, за който си мисля."

Чрез тази техника можете да се събудите сутринта или през нощта с ясен спомен за някой сън, който съдържа полезна информация за проблема ви или през деня да имате внезапно вътрешен проблясък на интуиция, който съдържа информация за проблема ви.

Трябва да се научите да тълкувате отговорите, защото не идват по директен начин. Трябва да четете знаците и с всеки път ще го постигате по-добре. Давам истински пример: Жена изправена пред избора дали да замине в Германия и да остави всичко или да остане тук. Искаше да знае как да постъпи, защото това за нея беше съдбоносен избор. След прилагането на техниката, след ден-два отива на кафе с приятелка и от съседната маса дочува разговор за Германия, за това еди си кой човек, за когото хората са говорили е успял, постигнал е това за което е отишъл и т.н. и така тя заминава и взима правилното решение.
Опитайте се да разгадаете информацията, която ще достигне до вас. Аз пък съм си намирала загубени предмети по този начин, като дни наред търсех нещо, много ценно за мен и не го намирах, реших да опитам. Все едно някаква сила ме тласна да потърся на такова място, където просто нямаше как дори да се е озовало там, но точно там го намерих Simple Smile
Много дълъг стана поста ми, дано това ви е от полза.
Да кажа само и две думи за книгата, тя не учи на техники или на начин на мислене, а дава много отговори за същността на света, за израстването на душите, за това кои всъщност сме ние и с каква мисия сме тук. Изключително интересна и смея да твърдя, че това, което пише в нея, не съм го срещала никъде другаде. Сал Ракели е медиум (който се интересува, може да прочете повечко за него) и тази книга е написана от по-висш разум чрез него. Уникална книга Simple Smile

bouquet

# 173
Нещо, което пропуснах, преди да отпиете, се опитайте да се отпуснете, все едно ще заспивате и докато пиете си мислете и визуализирайте по възможност проблема си. Пазете някъде чашата си, да не я изпие някой друг като си легнете или преди да станете  Laughing

# 174
  • на последния етаж
tobsic, благодаря за подробната информация! Много полезно!   bouquet
Аз написах желанията, както винаги не знам какво да правя с листа. Вие какво правите с листовете с желания?

# 175
tobsic, благодаря за подробната информация! Много полезно!   bouquet
Аз написах желанията, както винаги не знам какво да правя с листа. Вие какво правите с листовете с желания?

Пак заповядайте  Hug

Днес ли се пишат желанията, малко съм назад с информацията. Аз съм пишела желания при пълнолуние и знам, че винаги се изгарят като се напишат. Не знам дали за това говорите  newsm78

# 176
  • София
Честито Новолуние.Сега е момента да "досаждате" на Вселената.
Сбъднати желания на всички.
Да Бъде.

P.S.Благодаря за припомнянето на техниката.В най-скоро време ще я приложа и ще споделя.
Аз листовете с желанията си ги нося в чантата и когато ми хрумне ги изгарям.

# 177
Има ли зависимост между начина на унищожаване на листите и зодията?
Четох, че водните знаци е редно да хвърлят листите в течаща вода, та съм в чуденка.  Rolling Eyes
На Новолуние ли ги *изхвърляте* или в произволно време?

# 178
  • София
В произволно време,когато ми дойде от вътре или пък когато трябва да напомня на Вселената да се погрижи за моя списък с желания.

# 179
В произволно време,когато ми дойде от вътре или пък когато трябва да напомня на Вселената да се погрижи за моя списък с желания.

Пишат се когато луната изгрее и достигне пълната си форма, нали така? Аз помня, че така съм правила, написах си на листчета желанията и ги изгорих. Още не са се сбъднали за съжаление.

Общи условия

Активация на акаунт