Идеално, точно такива планове имам

Статията за децата е писана от астроложката, при която ходих за взаимоотношенията

За лъвовете ми стана интересно

Моят Сатурн в 5 дом е в първата декада - асимилирам го - каква съм в съзидателните дейности и творчеството - с добавена упоритост:
Първа декада на Лъв (22.07 – 02.08)
Родените в тази декада са най-сериозните и дисциплинирани Лъвове, отдадени главно на работа. Но работа, която започва с вложение и задължително дава плодове. Тези хора са заклети реалисти, не изпадат в самосъзерцания и рано или късно стават отлични специалисти в избраната област, в която е задължително да разбират и от финанси. Те са със силни характери, но лесно влизат в съдружие с други хора, особено професионално. Сигурно защото не са егоисти. Създадени са да не живеят сами, а да си имат другарчета в живота. Обикновено се хранят и живеят здравословно и ако не го правят, рискуват своето здраве. Така е и ако не обичат своята работа. Притежават и развито естетическо чувство, което изразяват главно чрез думи или чрез ръцете си.
А луната ми е във втората декада в 6 дом - свързвам го с интуитивност и грижа в ежедневните прояви:
Втора декада на Лъв (3.08 – 12.08)
Родените в тази втора декада са най-одухотворените и обичани Лъвове. Те много лесно привличат внимание върху себе си, обичат да се забавляват и да забавляват околните, може би защото са и родени артисти. В тях се долавя и усещането за нещо благородно. Повече или по-малко те стават популярни, с изявени творчески и организаторски способности. Да – това са едни от най-обичаните хора изобщо, но животът им е белязан и от драматични превратности. Последните идват най-вече в по-младите и буйни години, но не само. Притежават силни страсти и ако бъдат завладени от тях и от различни изкушения, семействата им могат да пострадат. Интересуват се и от всичко мистично и тайнствено, останало от миналото. А колкото и животът им да е на показ, в душите им се съхраняват тайни за цял живот. В тази декада е „родена“ и нашата страна България, което прави родолюбци повечето българи, родените в нея.
Виждам, че статията е за слънцата, но пречупвам инфото през личните точки в картата