Астрология - 8 тема

• 27 740
  • 537
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Алена аз съм за  Peace достатъчно напрежение имам в ежедневието си не искам и тук! И това не означава че някои заема страна просто не искам да участвам в чужди драми и битки  Rolling Eyes този спор продължи твърде дълго време, време е да бъдат заровени томахавките ooooh!
За заглавие не знам  Rolling Eyes искам да почнем просто друга тема в която Ани и Грийн да не спорят  Rolling Eyes

# 526
  • Sofia
... На мен т.н. негативни аспекти не ми влияят. Всичко зависи от нивото на душата и възприемането на дадена ситуация. Аз приемам трудностите, като уроци и предизвикателства. ... Вихрогонче, май ще се окажеш с изгорен Мерк и при по-широк диапазон може и Венерата да ти я бройнат за изгорена, 4 дом, направо си направи харакири по астрологията на Грийн/ шегичка

Ани, с горното искаш да кажеш, че си застрахована срещу всякакви негативни аспекти  newsm78  Да, подобно на теб, съм убедена, че не е чак толкова важно какво точно ти се случва, а как го пречупваш, как го интегрираш в живота си, как го обмисляш, научаваш ли си урока. Проблемите могат да се приемат и като пречки, и като предизвикателства, аз винаги съм предпочитала да считам трудностите за предизвикателства и уроци. И все пак, някои отрицателни данни няма как да бъдат преодолени, те просто са си там. Понякога много дърпат назад и според мен трябва да го имаш предвид, а не да си заравяш главата под пясъка. Когато лично аз се върнах назад в годините на моето майчинство /2004-2005/, Алекс, толкова искано, жадувано и желано бебе... а ми докара този период възможно най-тежките и мрачни чувства... погледнах картата ми, Аленка също ми видя картата за тогава... беше ад под небето, наистина  Cry  едвам оцелях, но и аспектите си ги биваше, един до друг все негативни и негативни  Confused ами от камък да е човек, понякога се срутва временно и му е страшно тежко да продължи напред. Тогава се молиш на Бог, на близки, на подкрепа на приятели... стискаш зъби, докато лошото отшуми...

Моля те, разкажи ми сега за този мой изгорен от Слънцето Меркурий  Peace  А ако и Венера ми е изгорена, какво?  Rolling Eyes  Също така и трите планети /Слънце, Венера, Меркурий/ са ми в Риби, в 4 дом, да, какво ще рече това според теб, Анирам? И още нещо, моля те, погледни данните около Слънцата на ММ и сина ни, на предната страница съм ги дала. Аленка изкоментира, че ММ е много разумен. Да, наистина е такъв. Но понякога, това вместо да ми помага, всъщност доста ми пречи. Дълга история. Но наистина ми се иска да чуя и твоето мнение.

П.П. Аленка, аз съм против нова тема, миличка. Ще ти кажа защо. В тази имаше доста ценна информация, като се пусне нова, някак имам чувството, че ще се разпилеят нещата и ще стане по-трудно да намираме каквото ни трябва. Освен това все още ме крепи някаква трайна оптимистична надежда, че най-накрая и Грийн, и Анирам ще СПРАТ конфликта си, защото той вече НЕ е астрологически, а ЛИЧНОСТЕН, и както каза по-горе Елч, всичко става много ГРОЗНО.  Blush Обаче ако пуснеш нова тема, заглавието й много ми харесва и ще участвам активно в нея и аз - АСТРОЛОГИЯ ЗА НАЧИНАЕЩИ - там, да се надяваме, ЕГОТО и високомерието, високопарните изрази няма да имат място  Praynig  Всички ще се приемаме за начинаещи, равни и ще се подкрепяме една друга, пък нищо, ако понякога бъркаме в чисто астрологическо отношение. Смирението е по-добрата позиция - "Аз знам, че нищо не знам" - ами, факт е. Колкото повече чета и научавам, толкова повече виждам колко НЕОБЯТНА НАУКА е АСТРОЛОГИЯТА   bouquet

П.П. Анирам, следя внимателно спора ви с Грийн. От самото начало чета всичко, включително и скритите текстове. Направих си лична оценка коя, какво, защо и как. Мнението ми е, че и двете прекалихте. Мисля, че трябваше да се разбирате на лични. А не да тровите хубавата тема. И все пак, лично мен Грийн определено ме издразни повече, едно с обръщението си към теб, едно че ти тъкмо се успокояваше някак, дори в един от последните си постове й БЛАГОДАРИ ИСКРЕНО ЗА РАЗДВИЖВАНЕТО И АКТИВНОТО Й УЧАСТИЕ, а тя сякаш с удоволствие наново подклаждаше конфликта и те разпалваше. Един вид наливаше масло в огъня. Колко пъти останалите помолихме и ДВЕТЕ ви да спрете. Не го направихте. Моля ви, продължете да си пишете на лични, ако толкова държите да се себедоказвате коя права, коя крива. Аз ценя и уважавам като разбирачки и двете ви, затова считам, че е хубаво и двете да продължите да пишете в темата Астрология, но по СЪЩЕСТВО, а не да се карате и да хвърляте кал една по друга в нея. Тук не е бойно поле, дами! И наистина, ако говорим за ВЪЗВИШЕНОСТ НА ДУШИТЕ, никоя възвисена душа не би си позволила такова вербално поведение на показ, в общодостъпна тема. Казвам го с най-приятелски чувства, наистина  Hug  МИР ?  Heart Eyes

# 527
Бихрогонче, благодаря  bouquet
За картите ще ти отговоря на ЛС

# 528
  • в 1001-та нощ
vihrogonche, не виждам как някаква информация ще се загуби, тя ще си стои, където си е била, първият пост ще е почти същия, с добавени новите интересни статии. Реално ще пишем и същите хора (надявам се  Hug ). Темата, разбира се - няма да е само за начинаещи, още повече, че трудно ще се движи напред без напреднали  Blush

# 529
аз съм ЗА нова тема, която да не е собственост на никого, макар че по принцип не харесвам отцеплението, но ако това е начинът да спре този тормоз съм ЗА.

Последна редакция: сб, 25 юли 2015, 16:31 от Елч

# 530
  • Sofia
Ако се пусне нова тема, моля за линк към нея  Peace
И за да се различава от тази, нека заглавието й наистина бъде предложеното, много ми харесва  Heart Eyes "Астрология за начинаещи"
Първият пост е супер да бъде с линковете, да!  Hug
Ани, няма за какво да ми благодариш, бях искрена  Peace
Елч, да, това имах предвид, не обичам отцепленията, и затова и все още се надявам тази тема да се върне в обичайния си ход  Hug

# 531
  • в 1001-та нощ
Никой не обича отцепленията и едва ли ще има отцепени, а и сме готина бандичка  bowuu но трябва да се прекъсне тази спирала, по която се завихрихме всички - къде повече, къде по-малко ...

Довечера на спокойствие ще я пусна  Peace То е ясно, че ще сме същите муцуни там и се надявам така да е  Blush

Моля, който пази линка с голямата статия за зачеването .... аз не съм я чела - да не я търся - да го сподели, за да го добавя  Blush

# 532
# 533
  • Sofia
ВИЖТЕ ТАЗИ СТАТИЯ - ОТ ЛЮБОМИР ЧЕРВЕНКОВ - ОПРЕДЕЛЯНЕ НА ВЕРОЯТНОСТТА ЗА ЗАЧАТИЕ СПОРЕД АСТРОЛОГИЯТА - има изчисляване на точки, изобщо ми се видя много добра, но си признавам, че още не съм я изчела цялата, не успях, а и ММ ме вика вече да си лягаме...

Аленка, ето я!  Peace

Прочетена е цялата, потвърждавам полезността й!!!

# 534
  • в 1001-та нощ
Страхотно  Hug благодаря - сложих и двете Simple Smile

# 535
Green, прочетох по-назад, че се занимаваш с ведическа астрология. Аз също съм чела някои неща и ми е много интересна. За съжаление не знам руски, иначе много харесвам Олег Торсунов и особено тази книга
 http://www.helikon.bg/books/153/-%D0%97%D0%B0%D0%BA%D0%BE%D0%BD% … D1%82_186775.html
Би ли споделила с нас откъде черпиш информация по ведическа астрология? И там някои от накшатрите и позициите на луната се считат за трудни, кои са те?

# 536
  • Варна

Мен и Грийн не познаваш, но Гали/ Галина от Варна сигурно, щом защитаваш позицията на Грийн Wink

За да те успокоя и нея не познавам . Не знаех , че Гали/ Галина е от Варна . Отново си с грешни изводи.

# 537
  • Sofia
27 юли - Новата седмица започва позитивно, с Луна в Стрелец и хубави аспекти! Денят ще е хармоничен и продуктивен. Възползвайте се максимално от добрите възможности на деня. Единствено рано сутринта до 9 часа Луната и Нептун са в напрегнат аспект и това до известна степен ще създава трудна преценка, забавяне, объркване. Но след 9.30 ч. до края на деня няма ограничаващи обстоятелства. Да си припомним хубавите страни на Луна в Стрелец:
Луната ни „поставя” високи цели.
Възможно е да проявите интерес към далечни земи, религии и култури. Идеалистичните нагласи взимат надмощие.
Огънят на ентусиазма лесно се разпалва сега.
Приключенията и авантюрите ви влекат силно.
Трудно приемате ограниченията.
Децата стават непокорни.
Ставате до болка искрени.
Реакциите са интуитивни и спонтанни.
За какво е подходящ моментът:
• За духовна и интелектуална дейност.
• За водене на съдебни процеси, решаване на юридически дела и правни въпроси, както и за подаване на жалби.
• Времето е удачно за дълги пътувания, контакти с чужденци, задгранични инвестиции и покупко-продажба на спортни стоки.
• Препоръчителни са лечение и профилактика на белите дробове.
Внимание: От 25 юли до 6 септември 2015 г. Венера е ретроградна.

28 юли - И днес продължава хармоничната вълна на Луната в Стрелец. Продуктивната част на деня е до 16.37 ч., постарайте се максимално да използвате комфортния аспект на успеха и изобилието с Юпитер до този час. Отлично време да съчетаете текущата си работа с бъдещите планове. Чудесно време за обучение, задгранични контакти, усвояване на чужди езици, обмисляне на мащабни проекти за бъдещето, но всичко това само до 16.37 ч.! След това Луната вече навлиза в своята пауза и настава време на ниска ефективност. Едва вечерта след 21.49 ч. Луната навлиза в Козирог и веднага сключва хармоничен аспект с Венера в Дева. Възможно е да се обадят приятели и познати от близкото ви минало. Утре ни очаква хубав, продуктивен ден. ЛУНА БЕЗ КУРС: 16.37 ч. – 21.49 ч. !!! Внимание: От 25 юли до 6 септември 2015 г. Венера е ретроградна.

29 юли - Очаква ни позитивен и продуктивен ден, възползвайте се максимално от него. Намираме се преди второто пълнолуние за месеца (първото беше в Козирог на 2 юли), което ще бъде на 31 юли във Водолей. Рядко се случва в един месец да имаме две пълнолуния. Това силно активизира енергиите и създава възможност за нов прилив на енергия и съзидателни сили. Днес Луната сключва хармонични аспекти с Нептун и Плутон. Чудесно съчетание, което на дава фин психологически усет, интуиция, решителност, организаторски талант и мощ. Утре аспектите ще са по-напрегнати до обяд, затова е добре днес да се опитате да свършите повечето важна работа за бъдещето. Започнатите идеи и проекти преди пълнолуние ще се развиват добре в бъдещето. Само направете справка със статията за ретроградна Венера, за да видите какви дейности е добре да избягвате в периода до 6 септември. Внимание: От 25 юли до 6 септември 2015 г. Венера е ретроградна.

30 юли - Намираме се преди пълнолуние във Водолей, което ще настъпи на 31 юли в 13.44 ч. в 7º на Водолей. До обяд имаме напрегнати аспекти. Рано сутринта Луната и Уран са в квадратура – дава сприхавост, неочаквани промени в решенията и настроенията. След това Луната застава в опозиция на Марс до 15 ч. и продължава конфликтната и напрегната линия на деня. Постарайте се да изместите важните си срещи и разговори за след 15.30 ч. до края на вечерта, когато Луната и Сатурн са в хармоничен аспект и ще дават повече стабилност, надеждност и устойчивост на събитията. Днес Луната е в Козирог. За какво е подходящ моментът :
• За всичко, свързано със земеделие.
• За покупко-продажби на недвижими имоти.
• Ако се занимавате с наука, започнете сега научна дейност.
• За сериозни и добре обмислени дейности, за общуване със специалисти.
• За излети в планината.
• Добър момент за закаляващи процедури.
ЛУНА БЕЗ КУРС: 21.50 ч. – 24.00 ч. !!!
Внимание: От 25 юли до 6 септември 2015 г. Венера е ретроградна.

Автор: Михайлина Никлева-Мишел, от нейния сайт и Дневната астропрогноза

Общи условия

Активация на акаунт