достатъчно напрежение имам в ежедневието си не искам и тук! И това не означава че някои заема страна просто не искам да участвам в чужди драми и битки 
За заглавие не знам
достатъчно напрежение имам в ежедневието си не искам и тук! И това не означава че някои заема страна просто не искам да участвам в чужди драми и битки 
Да, подобно на теб, съм убедена, че не е чак толкова важно какво точно ти се случва, а как го пречупваш, как го интегрираш в живота си, как го обмисляш, научаваш ли си урока. Проблемите могат да се приемат и като пречки, и като предизвикателства, аз винаги съм предпочитала да считам трудностите за предизвикателства и уроци. И все пак, някои отрицателни данни няма как да бъдат преодолени, те просто са си там. Понякога много дърпат назад и според мен трябва да го имаш предвид, а не да си заравяш главата под пясъка. Когато лично аз се върнах назад в годините на моето майчинство /2004-2005/, Алекс, толкова искано, жадувано и желано бебе... а ми докара този период възможно най-тежките и мрачни чувства... погледнах картата ми, Аленка също ми видя картата за тогава... беше ад под небето, наистина
едвам оцелях, но и аспектите си ги биваше, един до друг все негативни и негативни
А ако и Венера ми е изгорена, какво?
Обаче ако пуснеш нова тема, заглавието й много ми харесва и ще участвам активно в нея и аз - АСТРОЛОГИЯ ЗА НАЧИНАЕЩИ - там, да се надяваме, ЕГОТО и високомерието, високопарните изрази няма да имат място
Всички ще се приемаме за начинаещи, равни и ще се подкрепяме една друга, пък нищо, ако понякога бъркаме в чисто астрологическо отношение. Смирението е по-добрата позиция - "Аз знам, че нищо не знам" - ами, факт е. Колкото повече чета и научавам, толкова повече виждам колко НЕОБЯТНА НАУКА е АСТРОЛОГИЯТА 
МИР ?
). Темата, разбира се - няма да е само за начинаещи, още повече, че трудно ще се движи напред без напреднали

"Астрология за начинаещи"

но трябва да се прекъсне тази спирала, по която се завихрихме всички - къде повече, къде по-малко ...
То е ясно, че ще сме същите муцуни там и се надявам така да е