Астрология - 8 тема

• 27 754
  • 537
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Да питам  Embarassed озарени от слънцето пише че е ако са в един и същи знак, ако растоянието е по-малко от 17 градуса но в различен знак  newsm78 предполагам влиянието отслабва още   Rolling Eyes а този принцип за точки като Асцендент и МЦ например важи ли  Rolling Eyes
На мен милата ми ретроградна водолейска развратна венера за някакви минути се разминава от 17-те градуса   Whistling
Иначе в "изгорените градуси" имам омразните ми Сатурн и Плутон, а първия ми управлява АСЦ и юпитер  Crazy

Моя интерес към астрологията възникна след развода, такъв карък (писала съм) ме беше затресъл при сатурновия възврат че търсих логика за нещата астрологията ми помогна, за мен познанията ми са много бейсик. Желание бол, последователност нула, синтеза ми го няма. Мисля че с уроци ще се оправя обаче, аз като цяло съм много разхвърляна и мислите си дори, та имам нужда някой да ми структурира нещата  Rolling Eyes

# 481
Моят Локус Фортуна е в 11 дом/ Водолей. След малко ще прочета статията и ще споделя дали има попадения относно мен.

Интуицията ми нещо спи дълбооок зимен сън Mr. Green   Това пусто шесто чувство или го няма, или ме подвежда и греша  Crazy  Whistling  Crossing Arms

Ще се радвам да споделите - как възникна интереса Ви към астрологията, къде сте се учили и т.н. Simple Smile Нападат ли Ви близки и познати - виж ми това, виж ми онова?

От дете винаги съм била любопитна относно зодии, хороскопи, съвместимости  Crazy  Тази зима заради един човек Crazy  прочетох по-задълбочено описанието на зодията, характерни черти, особености. И малко по малко ми стана интересно и за другите неща свързани с астрологията. Радвам се, че открих тази тема, защото от нея и по-конкретно от Вас Момичета се уча!   bouquet  Пълен лаик съм и си го признавам.
Колкото до приятели и роднини - повечето не ме вземат насериозно, дори и се шегуват с мен - "Планетите ти това, планетите ти онова. Кажи какво ти казаха звездите за днес?" и т.н. Mr. Green   но хич не ми пука Laughing Малко са приятелите, които ме слушат с интерес и се захласват по това, което им споделям.

# 482
Здравейте,

Прочетох, че венера е ретрогрдна от събота. Според вас фатално ли е, ако подпиша договор за работно взаимоотношеение в този период? Трудно ще ми е да го отложа до 07.08  Thinking

# 483
  • в 1001-та нощ
Бих искала да се включа с две теми Wink

Тази карта, ако я гледате - какво бихте си помислили за тригона Венера-Слънце?

1. Любовен трепет - още повече, че преди дни и транзитното слънце тригонираше наталната Венера, а сега - Слънцето и меркурий са над Сатурн в 5 дом.

2. Финансов тласък - Венера управлява 2 дом и  прави тригон със Слънцето в 10 дом

3. Естетична радост за аз-а

Днес уточнихме и датата за операцията на бюста - трябваше да съобразя куп детайли - не съм проверявала нищо предварително. Виждам, че венера тогава е точно над Луната в 6 дом. Била е ретроградна, очевидно вече напред.

Как Ви се струва положението по двете теми?

# 484
Прочетох, че венера е ретрогрдна от събота. Според вас фатално ли е, ако подпиша договор за работно взаимоотношеение в този период? Трудно ще ми е да го отложа до 07.08  Thinking
Няма проблеми. Венера е добре да не е ретроградна само при сключване на брак. За друг вид договори - Меркурий.

Lilah, не знам дали правилно те разбирам, но ако питаш за нещо от рода  на изгорен асцендент или изгорено МС - не, няма такива понятия. Става дума за обикновен съвпад и пак зависи колко градуса е орбисата.

# 485
Бих искала да се включа с две теми Wink

Тази карта, ако я гледате - какво бихте си помислили за тригона Венера-Слънце?

1. Любовен трепет - още повече, че преди дни и транзитното слънце тригонираше наталната Венера, а сега - Слънцето и меркурий са над Сатурн в 5 дом.

2. Финансов тласък - Венера управлява 2 дом и  прави тригон със Слънцето в 10 дом

3. Естетична радост за аз-а

Тригона Венера/Слънце - финансов успех,материална задоволеност.Намери повод да празнуваш,да бъдете заедно с партньора,направи нещо,за което след време да си спомняш с удоволствие.Занимания с творчество,слушане на музика,кратко пътуване.....,ще ти доставят радост.

Днес уточнихме и датата за операцията на бюста - трябваше да съобразя куп детайли - не съм проверявала нищо предварително. Виждам, че венера тогава е точно над Луната в 6 дом. Била е ретроградна, очевидно вече напред.

Как Ви се струва положението по двете теми?

# 486
Алена,изчакай да премине ретроградността на Венера и тогава прибягвай до корекция на бюста.
Има инфо във интернет,ако имаш желание можеш да прочетеш. Успех!

# 487
  • в 1001-та нощ
Благодаря за информацията по двете теми    bouquet  bouquet  bouquet  bouquet При операцията (23.09.2015) - Венера ще е вече директна - ретроградието е до 6 септември Wink

# 488
Мацки, убих се да търся, но не мога да открия тази статия за Фортуните. Къде е тя?
При мен попада в 3 дом, дева, а аз не съм чак толкова пък щастлива на път, знам ли.

# 489
  • в 1001-та нощ
Заповядай  Hughttps://dhadjiiski.wordpress.com/2014/12/03/%D0%BB%D0%BE%D0%BA%D … BE%D0%BC%D0%BE-2/

...
Тригона Венера/Слънце - финансов успех,материална задоволеност.Намери повод да празнуваш,да бъдете заедно с партньора,направи нещо,за което след време да си спомняш с удоволствие.Занимания с творчество,слушане на музика,кратко пътуване.....,ще ти доставят радост.
...

Ха, дано, че заминаваме на море днес и поне там да не се караме за глупости Simple Smile

# 490
алена, мерси! има нещо вярно като че ли.
весело и безскандално море с много страхотни сини вълнисти безбрежно щастливи емоции! Sunglasses

# 491
На мен текущите транзити ми носят само печални новини  Cry а все още венера не е ретроградна. Не знам какво ще става като стане ретро.

# 492
  • в 1001-та нощ
Ооооо, ама тя от утре се обръща  Crazy Готина беше статията за Р. Уран и Венера - трябва да я потърся и препрочета  Peace

# 493
  • в 1001-та нощ

Търсех за Уран и Венера - попаднах на поста с Фортуната Simple Smile Дадох вече линк, но ето го и с публикацията Simple Smile

# 494
Аз нещо не мога да се справя с Локус Фортуна.
Как се изчислява?

Общи условия

Активация на акаунт