Астрология - 8 тема

• 27 762
  • 537
  •   1
Отговори
# 420
  • в 1001-та нощ
Имам, да - върхът на 5 дом е на 28 градус на Телец и обхваща 20 градуса, няма планети в него  Peace

# 421
  • Sofia
Тоест по пети дом и неговата карта не сочи такава висока плодовитост.
Разбирам какво искаш да ни кажеш.
Може би, че винаги има изключения от правилото?  Hug

# 422
Имам приятелка с 4 деца, естествено заченати и родени. Върхът на 5 дом е в Овен и е празен.

До тук не виждам нещо ограничаващо. Марс в какъв знак и дом  е, и какви аспекти сключва? А Луната - дом, знак и аспекти?

# 423
  • в 1001-та нощ
Отбелязах го, понеже по-нагоре се коментираше, че Овен е стерилен знак  Peace

Марс е в 9 дом, в съвпад със слънцето. Правят тригон с Луната в 1 дом  Peace

Покрай въпрос на evil погледнах за хорарната астрология - тук http://www.astroto.com/sarticle.php?id=22  Thinking

Малко ми прозвуча, като "хвърляне на боб"  Thinking Може би аз не се задълбочих, но  newsm78 Тук някой занимавал ли се е  Hug

# 424
  • Sofia
ВИЖТЕ ТАЗИ СТАТИЯ - ОТ ЛЮБОМИР ЧЕРВЕНКОВ - ОПРЕДЕЛЯНЕ НА ВЕРОЯТНОСТТА ЗА ЗАЧАТИЕ СПОРЕД АСТРОЛОГИЯТА - има изчисляване на точки, изобщо ми се видя много добра, но си признавам, че още не съм я изчела цялата, не успях, а и ММ ме вика вече да си лягаме...

# 425
Ани, не разбра ли, че стана супер досадна!!!!!!!!!!!!!! не знам как те търпи мъжа ти, но със сигурност няма да е още дълго. Астрологията никога не греши! А ти или наистина си абсолютен профан по темата,  или просто  се опитваш изключително неумело да лъжеш, за да напишеш първо това:
Скрит текст:
сб, 14 яну 2012, 20:15
Цитат на: aniram* [i
В 6 дом ми е ЮВ, но съвсем близо до ДСЦ, на 2-3гр. Не знам, защо все се бъркам, че ЮВ ми е в 7дом( той си е в 6, а СВ в 12)  , може ви защото върхът на 7 ми е във въпросните близнаци, и Слънцата на партньорите ми все са били там........ и около този възел [/i]
, а днес това

Скрит текст:
Не си ми виждала картата, не ми знаеш личните данни и от там имаш само предположения, които за сега се разминават с реалността. Нямам изгорен управител на 7 дом.

Бъди сигурна, че знам данните ти с точност до 5 минути! Изключително  много ме подценяваш.
Другите ти бълвочи няма и да ги коментирам. Ще се придържам само към астрологични аргументи, както в случая.

Е, как ми знаеш данните до 5мин. ти наистина се мислиш за по-добра и от Вотей Laughing Joy
Досадна, за теб, до колкото разбрах ти също си досадна на другите, и ако проследят спора, ще видят, че не си права. Да, ДСЦ ми е близнаци, но Мерк не ми е изгорен, в съвпад е със слънцето и не е изгорен Wink, хайде гений на астрологията, да видим ще го разбереш ли? Наистина имам много рядка и специфична карта, за това и съм ярък и забележим човек. Никога не лъжа, дори опити не правя, това  ми е проблемът Sunglasses. Имам невероятен нюх за хората и ситуациите и почти никога не греша.
Как ме търпи ММ, той ме хареса и обича точно заради това, което съм, нищо, че му налитаха една камара жени и продължават да го обграждат. Има очи само за мен Wink. Кофти нали, да съм такава лоша и зла, а да си живея живота и да имам всичко, което искам. Заслуги от минали животи, Грийн, стара душа, дааам.....ти не ги признаваш тези работи, те не съществуват в твоята астрология, но в официалната-да.
Астрологията наистина не греши, но тази която е на Вотей, не твоята, ти имаш доста грешни тълкувания по моята карта.

Елч, аз друго принципно имах предвид за стрелците, но ...всъщност да, при тях го има материалния интерес/ визирам стрелците по принцип не в темата, някой да не го приема лично

Адриана, аз няколко пъти ти четох постовете, обичам да мисля над нещата, както за детето от отбора на Евил, и сега не ми се вадят цитати, но едно от колебанията ти за връщане беше, точно, че може да се разболееш, ако го направиш, поне така написано, оставя подобно впечатление.

Грешни диагнози, може и Лилит в 6 дом. Бялата Луна, обратно може да даде късмет с лекарите.
При жената се гледа на основно и Луната за плодовитост, не само върха на 5 дом, и 5 дом по-добре без планети отколкото със, но и един Сатурн , не винаги е драма.

Червенков пише ок принципно, ще чета

# 426
Статията на Алдебаран: Лъв и неговите декади:

http://tayni.net/?p=4711

# 427
Алена, мога да ти дам примери с поне пет карти на жени с овен на върха на 5-ти дом и липса на планети и с по 2 деца. Нещата се гледат комплексно. Извод за стерилност само от Овен на върха в никакъв случай не може да се направи. Сигурна съм, че въпросната ти позната има планети , свързващи се с темата /управител на 5, 1 или 11/ в плодовит знак. Луна също е вероятно да е в плодовит знак.
Относно хорарната астрология, същата е много интересна и забавна. Действително изглежда като хвърляне на боб, но не е така. Има си своята логика и досега много ми е помагала.

Анке,
Скрит текст:
наистина не виждам какво мога да си говоря с теб - основи принципи в астрологията не знаеш, собствения си хороскоп не познаваш, тръгнала да дава съвети и да остроумничи!
Е добре, щом си го просиш -  да сравним данните, до които стигнах само на базата на това, което ти си коментирала в темите за себе си: 27,10,74, 10:50ч. - Меркурий на 29 градуса във везни, Слънце на 3 градуса в скорпион . И не само, че самият Меркурий е изгорял, ами и диспозитора му (Венера) е изгорял и в знак на падение. Лоша новина - в джйотиш картата отново са в един знак и дом - везни, 12-ти дом.
Освен това, ти самата си разтълкува, че управителя на 6-ти ти е изгорен, обаче когато същата планета (Меркурий) ти управлява и 7-ми дом, то вече според теб не е изгорен.
Разбираш ли в какво противоречие изпадаш?!

Ето правилата, които определят какъв е съвпада на Слънцето с останалите планети. Те са взети от книгата на У. Лили:
Под лъчите на слънцето +/- 17°
Изгорена от Слънцето +/- 08°30'
Казими (в сърцето на Слънцето) +/- 0°17'
Като тези отстояния са от двете страни на Слънцето.

Скрит текст:
Меркурий ти управлява 6-ти и 7-ми (ранен от Марс/Уран в същия градус и ретрограден), Венера е естествен сигнификатор на 7-ми, имаш Сатурн в 7-ми. Не ми казвай, че професионалната астроложка Вотей не го е коментирала това. Защото то е основното, което се забелязва в хороскопа ти. Предстоят ти много сериозни изпитания - Сатурн през асцендент и Уран опозиция на стелиума. Затова недей да предизвикваш съдбата- винаги имай едно на ум, че  животът ти лесно може просто да се разпадне.
ПС. Виждам, че си ми фенка и няма да спреш да ни занимаваш с простотиите си в темата. То предвид интелекта на изгорял и ранен Меркурий е нормално състояние. Поне аз си го обясних, нека и другите, които те молиха да спреш, също си го обяснят. Престани да ми пишеш съобщения, защото съм те блокирала - няма такава досада.  ooooh!

Последна редакция: чт, 23 юли 2015, 10:03 от Greene

# 428
Честито на Лъвовете - Слънцето влезна във вашия знак....малко по-късно през деня и Меркурий ще прави компания - време за романтика,любов,развлечения,ваканция ,пътешествия .....

# 429
  • Sofia
Да им е честито, да  Heart Eyes  Мисля обаче, че на всички ще ни се отрази Слънцето в Лъв!

http://www.edna.bg/horoskopi/kak-da-se-spravim-s-deteto-spored-z … -iv-chast-4639088

Вижте и предните три части, ако искате, на мен ми се видя интересно, за широката общественост.

# 430
  • в 1001-та нощ
Охххх, значи е кацнало на моя Сатурн в 5 дом, той беше на 1гр 43 мин  Crazy

И Луната ми е в Лъв, но малко по-напред  bowuu

Greene  Hug съгласна  bowuu Точно с тази умисъл го споделих  Peace Само купсидата на 5 дом в стерилен знак не е показателен, както и празен пети дом  Peace Да нe се шашкат момичетата   Blush

Последна редакция: чт, 23 юли 2015, 11:24 от a.l.e.n.a

# 431
Ехааа, при мен Лъвчето е в 1-ви дом. Май сега трябва да поогранича яденето  newsm78

# 432
При мен Лъва е в 12-празен. Нещо да очаквам ли?  newsm78

# 433
  • София
Благодаря за статията, Вихрогонче! HugБеше ми изключително полезна.

# 434
При мен Лъва е в 12-празен. Нещо да очаквам ли?  newsm78
И моят е така. Само имам някакъв си Part of Fortune (?) в Лъв, но е в 11 дом, на 11 градуса.

Общи условия

Активация на акаунт