Астрология - 8 тема

• 27 800
  • 537
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Вихрогонче, ако натален сатурн ти е в съвпад с МС, може да се причисли и към четвърти квадрант.

Между другото - моите адмирации към професията ти. Винаги съм се възхищавала на хора, насочени в помощ на другите - особено тези, които имат особено голяма нужда от помощ и подкрепа.

# 361
  • Sofia
Вихрогонче, ако натален сатурн ти е в съвпад с МС, може да се причисли и към четвърти квадрант.

Между другото - моите адмирации към професията ти. Винаги съм се възхищавала на хора, насочени в помощ на другите - особено тези, които имат особено голяма нужда от помощ и подкрепа.

Лейди Ира, и аз се чудех къде да причисля своя Сатурн - от една страна е в края на 9 дом, но от друга страна, наистина е в съвпад с МС. Може би има влияние и на двата квадранта /и трети, и четвърти/  Rolling Eyes

Колкото до професията ми, обожавам си работата  Heart Eyes  Преди три години най-накрая ми се усмихна щастието и късметът да заработя по специалността си  Heart Eyes  Виж, обичам тези хора в Центъра  Heart Eyes  Никак не ме товарят. Много хора ме питат не се ли сдухвам по цял ден да се занимавам с проблемите на други хора, и то такива с увреждания. Ами не, не се потискам. Аз просто ги обичам и позволявам на тази любов да струи от мен. Те явно го усещат. И така заедно постигаме резултати  bowuu  А това е най-важното: да има резултати от труда ни, нали?  bowuu  

И още нещо, не само те учат от мен  Peace  Аз много уча от тях! Уча се на търпение, смирение, на оптимизъм, храброст, на воля за живот  Peace  Повечето незрящи са уникални личности, наистина! Така че нещата в службата ми са взаимни  Peace  Чувствам се благословена, че се докосвам до толкова много човешки съдби... че хората ми доверяват проблемите си... че се съветват с мен. Чувстват ме близка. Въпреки че съм зряща. Някак бариерите между нас отдавна са паднали. Приемат ме като една от тях, като съмишленичка, като сродна душа доста често.

Отскоро освен психолог, извършвам и още една важна дейност, свързана с рехабилитацията на нашите потребители - нарича се зрителна терапия. Тя цели чрез зрителни упражнения и специални задачи да поддържа, съхранява и развива остатъчното зрение на всички онези, които не са с напълно загубено такова, а просто имат нарушено или частично изгубено зрение. Има още много да уча, чета като луда професионална литература /медицинска офталмологична основно/, ще ме пращат и в командировка в Пловдив да се усъвършенствам и образовам допълнително там от колежката-психоложка, която от години се занимава със зрителна рехабилитация в Националния център за рехабилитация на слепи в Пловдив. И така.

Така че си мисля, че не заслужавам повече адмирации от когото и да било. Просто си върша работата, нищо повече. Хубавото е, че си я обичам и работя с истинско удоволствие  Peace

П.П. А ако приемем, че моят Сатурн всъщност е в четвърти квадрант, защото наистина е в точен съвпад с МС /26 градуса в Лъв/, ето какво се получава:

Сатурн в 4-ти квадрант
«Държавата и обществото управляват живота ни и определят всичко и всички» – астролог оценяващ и даваш съвети от гледната точка на прието и неприето в обществото, в което живее. Извън това определено общество и при хора, които живеят извън обществото, тоест не съобразно всички обществени правила и приьоми, заключенията му са невалидни. Констелации, които подчертават и засилват липсата на собствена индивидуална позиция:слънце, меркурий, марс и юпитер в 10-ти дом, в козирог или в аспект със сатурн.
Поколения от астролози с вариации по темата: сатурн в козирог, водолей и риби. Тези астролози-систематици преживяват големи катаклизми, когато държавата или обществото, по което се ориентират, се трансформира в нещо ново и непознато.

# 362
  • София
Пожелавам ти успех в професията - най-важно е да се чувстваш полезен, тогава си в хармония със себе си и внасяш хармония в другите.
Относно Сатурн на МС - може и да е комбинация от трети и четвърти квадрант, но определено щом мястото му е там, означава че си изключително отговорна към работата си, влагаш много усилия и труд и въпреки бавно и с ограничения, ще бъдеш възнаградена за положените усилия.

# 363
  • в 1001-та нощ
Вихрогонче, ти в кое тълкование намираш повече себе си - за 3 или 4 квадрант?

# 364

В тази тема, няма да позволя негативизми за А. Вотей и точка.

Точка по темата няма как да сложиш. Не можеш ти самата да плюеш спокойно други астролози /визирам  Оксана/, но когато някой намери недостатъци при Вотей и то обосновани с астрологични факти и примери, вече да си с друг аршин. Така, че не си ти човекът, който ще позволява и забранява какво и как да се пише в темата.
Грийн,
Скрит текст:
Надявам се, че вчера си прочела какво ти написах преди да го изтрие мода Wink.
Както винаги не четеш с разбиране, не знам на кой аспект от картата ти се дължи, но определено доста преекспонираш нещата и драматизираш, а моята Луна беше Рибешка, сигурна ли си че твоята е водолейска?
Предизвикваш ли ме? Ако ми знаеш картата, нямаше да си толкова самоуверена. Да ти напомня ли какво пише твоята любима Гали за изгорен управител на 6 дом Wink
Мисля, че трябва да ми благодариш, дадох ти смисъл последните дни и те извадих от летаргията ти.
 За Оксана съм обяснила защо не я харесвам, както и за любимката ти Гали Wink. За Оксана мислих, може би имам повече очаквания от нея, като знам мъжът и на какво ниво беше, слаба/ безлична ми е  на неговият фон.
Грийн, ти си начинаещ астролог/ любител, може да впечатляваш девойките в темата, но определено не си на нивото на А. Вотей, самодоволната Гали също. Обикновено хората, които не разбират нещо го отричат тотално и критикуват. Астролози като Вотей са единици, това, че ти не можеш да го оцениш, и зачеркваш голяма част от астрологията-кармичната си е твой проблем, явно  духовно ти ниво на развитие ти е до там...... всъщност в началото на всяка тема, който и да я пуска, помолих да остане един надпис, да няма спорове, относно какво и защо е астрологията, както и да е за положително настроени хора. Отричането на Грийн на кармичната астрология наруши това и създаде проблема в темата.
Въпросната Гали има сайт, Вотей няма сайт, т.е. има си достатъчно клиенти и без реклама WinkВ момента А. Вотей отказва на повечето желаещи и ги прехвърля или на колеги, или да чакат за есента. Кой е по-добрият астролог? Въпросът е риторичен, разбира се.
Вихрогонче е права, и е редно да спреш, защото ти започна всичко.

Последна редакция: вт, 21 юли 2015, 23:24 от aniram*

# 365
  • Sofia
Вихрогонче, ти в кое тълкование намираш повече себе си - за 3 или 4 квадрант?

Определено за ТРЕТИ  Peace

Четвърти ми идва прекалено много догматичен, а аз бягам от догми като дявол от тамян.

# 366
  • в 1001-та нощ
 Peace И аз писах, че в него те виждам  Peace

# 367
Поздравления, Вихрогонче. Много впечатляващо е това, с което се занимаваш. Искрено се радвам, когато има хора, които така се раздават и помагат на нуждаещи се.

Анке,
Скрит текст:
съжалявам, че не съм ти прочела вчера писаниците, но щом се е намесил Мод и ти ги е затрил предполагам, че отново си се проявила в типичния си отровно скорпионски  стил.  Отново се опигваш да налагаш кой какво ще мисли и съответно пише в темата. Това какъв астролог съм, няма как да знаеш. Професионални астролози са ми казвали, че съм на тяхното ниво.  Специално ти в тази тема не допринасяш с абсолютно нищо - на всички ни омръзна да четем за хороскопите на децата ти и какво ти е казала Вотей. Е как пък за толкова години грам нещо друго не написа.

Виждам, че много си се впечатлила от думите на Гали (която преди няколко страници преди спора посочи сред добрите астролози, но след като аз изложих някои съображение против Вотей, явно Гали вече не е сред тях  Simple Smile. Това е основно правило в джйотиш - изгорен управител на дустхана дом -6-ти, 8-ми и 12-ти - действително действа благоприятно.  Виждам, че отново искаш да се занимаваме с  личния ти хороскоп - така да бъде!!! Като изтъкваш изгорения си управител на шести, недей да пренебрегваш факта, че същия ти управлява и съседния седми дом - начинът по който се свързваме с другите хора.  Съжалявам, че си толкова осакатена в това отношение - и Сатурн ти е там, и отделно, че имаш изгорен управител на седми и изгорена Венера. Дори и без хороскоп, това е видно като цяло от присъствието ти във форума - засичала съм те из разни теми и още по-рано установих, че няма такава, в която да си влезла и да не си се заяла с някой.
Не се хаби да ми отговаряш, защото през деня не влизам във форума. То със сигурност не можеш и да ми напишеш нещо смислено. Надявам се, че модераторите все пак те наблюдават като даваш нареждания кой какво може и не може да пише.

# 368
# 369
  • в 1001-та нощ
Хах .... как само ме изтрещяха тези двамата  Crossing Arms Crazy

Тази сутрин в 7ч (станала съм в 5 часа, за да отида) - бях на преглед при доц. д-р Тепавичарова на консултация за корекция на бюста. А мисля малко да коригирам и горната устна с филър, защото протезата я избутва малко не естествено  Crazy Може би не се забелязва от хората, но аз виждам друго лице в огледалото и ме дразни.

Като се има предвид, че никога не съм била отявлен фен на подобни намеси  Rolling Eyes От 15 минути се чудя какъв е този екшън, който ме обзе  Shocked Не съм си гледала картата тези дни в ЗЕТ-а  Crossing Arms Все някакви други гледам  Crazy Последно помня, че наталната венера беше аспектирана, както и транзитната правеше аспекти с натални позиции  Thinking

Сега обаче с този линк, Li13  Hug благодаря  Blush картинката се понамества Blush

# 370
Поздравления, Вихрогонче. Много впечатляващо е това, с което се занимаваш. Искрено се радвам, когато има хора, които така се раздават и помагат на нуждаещи се.

Анке,
Скрит текст:
съжалявам, че не съм ти прочела вчера писаниците, но щом се е намесил Мод и ти ги е затрил предполагам, че отново си се проявила в типичния си отровно скорпионски  стил.  Отново се опигваш да налагаш кой какво ще мисли и съответно пише в темата. Това какъв астролог съм, няма как да знаеш. Професионални астролози са ми казвали, че съм на тяхното ниво.  Специално ти в тази тема не допринасяш с абсолютно нищо - на всички ни омръзна да четем за хороскопите на децата ти и какво ти е казала Вотей. Е как пък за толкова години грам нещо друго не написа.

Виждам, че много си се впечатлила от думите на Гали (която преди няколко страници преди спора посочи сред добрите астролози, но след като аз изложих някои съображение против Вотей, явно Гали вече не е сред тях  Simple Smile. Това е основно правило в джйотиш - изгорен управител на дустхана дом -6-ти, 8-ми и 12-ти - действително действа благоприятно.  Виждам, че отново искаш да се занимаваме с  личния ти хороскоп - така да бъде!!! Като изтъкваш изгорения си управител на шести, недей да пренебрегваш факта, че същия ти управлява и съседния седми дом - начинът по който се свързваме с другите хора.  Съжалявам, че си толкова осакатена в това отношение - и Сатурн ти е там, и отделно, че имаш изгорен управител на седми и изгорена Венера. Дори и без хороскоп, това е видно като цяло от присъствието ти във форума - засичала съм те из разни теми и още по-рано установих, че няма такава, в която да си влезла и да не си се заяла с някой.
Не се хаби да ми отговаряш, защото през деня не влизам във форума. То със сигурност не можеш и да ми напишеш нещо смислено. Надявам се, че модераторите все пак те наблюдават като даваш нареждания кой какво може и не може да пише.
Грийн,
Скрит текст:
горният чаршаф, който ми написа в отговор е доказателство, че се опитваш да ми отговориш подобаващо, дали ти се е получило е друг въпрос.
Хората, които използват иронични обръщения, вербална агресия, обиди, значи се чувстват безсилни и са изчерпили аргументите си. Winkвизирам теб.
 Не си ми виждала картата, не ми знаеш личните данни и от там имаш само предположения, които за сега се разминават с реалността. Нямам изгорен управител на 7 дом. Всъщност, каквато и да ми е картата, твоето тълкуване на моята карта до сега, винаги е било в грешна посока. Не знам кои профита са ти казали, че си на тяхното ниво, но то явно не е от най-високите. Нито с изкуство се занимавам, нито имам интерес, нямам проблем нито с децата, нито с ММ, съжалявам, че ще те разочаровам. Водя точно живота, който искам, а ти явно си в труден за теб период, вината не е моя. Знам какво съм и не съм, нямам нужда нито от твоето нито от хорското одобрение. Не си писала нищо впечатляващо в темата, за да те приема за профи Wink
Тази тема в този форум е моя идея, и следващата ще я пусна отново аз Mr. Greenкато не ти харесва не я чети....... било и досадно да ме чете, с моите деца и моята карта Joyне знам някой тук, да обсъжда  нещо различно от собствената си карта и на близките си, значи въобще не трябва да четеш темата, т.е.цялата трябва да ти е досадна.  Или имаш двойни стандарти на възприемане. Май ти се опитваш да се налагаш кой какво да пише.
Никакви съображения не си изложила относно Вотей. Ти зачеркна цял дял от астрологията. Коя си ти, че да го правиш? Грийн от бгмама. С Гали си приличате точно по голямото самочувствие относно знанията ви по астрология. Както казах, няма да ти позволя да пренесеш войната на Гали тук.
Алена ти написа, чела и е статиите, отначало ок, после са и се сторили не толкова задълбочени. Гали явно има нужда да привлече масовата публика, тя има нужда от одобрение и внимание, има сайт. 

# 371
  • в 1001-та нощ
О, аз дълбоко уважавам Гали, както и Greene Simple Smile Коментарът ми по статиите беше за това, че са писани в издание, в което са насочени към масовата аудитория, а не конкретно към интересуващи се от астрология  Peace

Както има хора - влизат сутрин в нета и си "четат хороскопа за зодията", така биха прочели и такава статия.

Докато аз имам нужда от повече задълбочаване  Peace А в началото, когато аз самата навлизах - първите базови статии на Гали - за домовете, асцендента, сигнификаторите и т.н. бяха зрънцето, което покълва знания в мен. Поднесени точно по начин, който е подходящ за моя стил ан възприемане  Peace С натрупване на знания и разширяване на кръгозора - започнах да имам нужда от по-обхватна информация.

Сигурна съм, че има какво да науча от нея, не съм гледала в сайта какви публикации има  Peace

Greene има феноменални попадения при мен, дълбоко я уважавам, като астролог Peace

Не съм фен на каквито и да е спречквания. Умишлено не се намесвам, правя си изводи и се въздържам от конфронтации.

Изтрития пост беше за Стрелците, какви сме мишки, фурнаджийски лопати и прочие. Грозно беше, но просто махам с ръка и подминавам. Сама най-добре знам колко струвам и каква душа нося  Peace Това, че някой ме вижда в друга светлина, каквато му е удобно - остава в неговата глава  Blush

И по тази тема повече няма да пиша  Peace

Надявам се, по-зрелият да прекрати нишката  Peace  bowuu  bouquet С най-добри чувства към всички  Blush

# 372
Алена, много добре те разбрах какво си имала предвид с коментара си за Гали. И твоят коментар ми беше точен, че статиите на въпросната явно са с цел масовост, привличане на хората с хороскопски интерес и цел-клиенти-печалба.
Относно мишкуването, защо се припознаваш в това? Лично аз, не уважавам хора нямащи смелостта да заявят открито позицията си. И аз като теб, знам какво съм, колко струвам и мнението на непознати от форума, скрити зад никове не ме засяга.

Последна редакция: ср, 22 юли 2015, 11:56 от aniram*

# 373
Относно жените със слънце в стрелец, те могат да си променят позицията в зависимост от интереса. Пиша от телефона. Знам, че съм директна в изказа, а на хората истината не винаги им понася и обичат да си живеят в тяхната илюзия, тежко му на този, който ги изкарва от нея.
Вихрогонче Peace много е важно човек да върши работата си с удоволствие. Чрез това, което правиш, трупаш опитност и качваш нивата, духовните. Благодарността на тези хора

# 374
Се връща към теб. Мисля, че си намерила призванието си и следваш верният път.

Общи условия

Активация на акаунт