Между другото - моите адмирации към професията ти. Винаги съм се възхищавала на хора, насочени в помощ на другите - особено тези, които имат особено голяма нужда от помощ и подкрепа.
Преди три години най-накрая ми се усмихна щастието и късметът да заработя по специалността си
Виж, обичам тези хора в Центъра
Никак не ме товарят. Много хора ме питат не се ли сдухвам по цял ден да се занимавам с проблемите на други хора, и то такива с увреждания. Ами не, не се потискам. Аз просто ги обичам и позволявам на тази любов да струи от мен. Те явно го усещат. И така заедно постигаме резултати
А това е най-важното: да има резултати от труда ни, нали?
Аз много уча от тях! Уча се на търпение, смирение, на оптимизъм, храброст, на воля за живот
Повечето незрящи са уникални личности, наистина! Така че нещата в службата ми са взаимни
Чувствам се благословена, че се докосвам до толкова много човешки съдби... че хората ми доверяват проблемите си... че се съветват с мен. Чувстват ме близка. Въпреки че съм зряща. Някак бариерите между нас отдавна са паднали. Приемат ме като една от тях, като съмишленичка, като сродна душа доста често.
.
. За Оксана мислих, може би имам повече очаквания от нея, като знам мъжът и на какво ниво беше, слаба/ безлична ми е на неговият фон.
В момента А. Вотей отказва на повечето желаещи и ги прехвърля или на колеги, или да чакат за есента. Кой е по-добрият астролог? Въпросът е риторичен, разбира се.
. Това е основно правило в джйотиш - изгорен управител на дустхана дом -6-ти, 8-ми и 12-ти - действително действа благоприятно. Виждам, че отново искаш да се занимаваме с личния ти хороскоп - така да бъде!!! Като изтъкваш изгорения си управител на шести, недей да пренебрегваш факта, че същия ти управлява и съседния седми дом - начинът по който се свързваме с другите хора. Съжалявам, че си толкова осакатена в това отношение - и Сатурн ти е там, и отделно, че имаш изгорен управител на седми и изгорена Венера. Дори и без хороскоп, това е видно като цяло от присъствието ти във форума - засичала съм те из разни теми и още по-рано установих, че няма такава, в която да си влезла и да не си се заяла с някой.

Може би не се забелязва от хората, но аз виждам друго лице в огледалото и ме дразни.
Все някакви други гледам
Последно помня, че наталната венера беше аспектирана, както и транзитната правеше аспекти с натални позиции 
благодаря
картинката се понамества
. Това е основно правило в джйотиш - изгорен управител на дустхана дом -6-ти, 8-ми и 12-ти - действително действа благоприятно. Виждам, че отново искаш да се занимаваме с личния ти хороскоп - така да бъде!!! Като изтъкваш изгорения си управител на шести, недей да пренебрегваш факта, че същия ти управлява и съседния седми дом - начинът по който се свързваме с другите хора. Съжалявам, че си толкова осакатена в това отношение - и Сатурн ти е там, и отделно, че имаш изгорен управител на седми и изгорена Венера. Дори и без хороскоп, това е видно като цяло от присъствието ти във форума - засичала съм те из разни теми и още по-рано установих, че няма такава, в която да си влезла и да не си се заяла с някой.
визирам теб.
не знам някой тук, да обсъжда нещо различно от собствената си карта и на близките си, значи въобще не трябва да четеш темата, т.е.цялата трябва да ти е досадна. Или имаш двойни стандарти на възприемане. Май ти се опитваш да се налагаш кой какво да пише.
Коментарът ми по статиите беше за това, че са писани в издание, в което са насочени към масовата аудитория, а не конкретно към интересуващи се от астрология 
А в началото, когато аз самата навлизах - първите базови статии на Гали - за домовете, асцендента, сигнификаторите и т.н. бяха зрънцето, което покълва знания в мен. Поднесени точно по начин, който е подходящ за моя стил ан възприемане
С натрупване на знания и разширяване на кръгозора - започнах да имам нужда от по-обхватна информация. 

Това, че някой ме вижда в друга светлина, каквато му е удобно - остава в неговата глава 
С най-добри чувства към всички
много е важно човек да върши работата си с удоволствие. Чрез това, което правиш, трупаш опитност и качваш нивата, духовните. Благодарността на тези хора