Астрология - 8 тема

• 27 811
  • 537
  •   1
Отговори
# 345
  • в 1001-та нощ
Мисля, че тя имаше предвид статията, която Greene пусна - за рождените карти на астролозите Simple Smile

Благодаря за доверието и информацията -ще погледан довечера Simple Smile

Наистина и аз имам чувството, че последните 2 теми вървят бързичко  Rolling Eyes Сякаш вчера беше пусната, а днес с преполовена Simple Smile

# 346
Може и аз да съм била, не помня, принципно се съобразявам с фазите на луната.
Най-елементарно, гледам и знам лунните дни, както и кога нарастваща, кога намаляваща и кога без курс за съответните дейности.

Имам си две деца овен, с някои приличащи си аспекти, но на прима виста изглеждат различни, не само по пол
Баткото е много спокоен,  уравновесен, търпелив/ Овен и търпение Mr. Green, но има господар на хороскопа тронова Луна/ миролюбив, благ......видях, че Уран му е много близо да наталното Слънце/ той има и Венера и Мерк в Овен/, последно време ме изненадва с увереност в себе си и отстояване на позициите, нещо, което отдавана исках и очаквах от него.
Имаше една случка с едно негово приятелче, което той много обича, като влюбен беше, но младежа няколко пъти не искаше да си играе с него и се държа некоректно. Моето овне обикновено прощава и не е злопаметно, но този път Mr. Green, реагира коренно различно, заяви на приятелчето, че щом постъпва така, повече не иска да си играе с него и не му е приятел, бях така Shockedразпитвах го, какво , защо как така е решил.....интересен период, израства. След разговора с мен, обясних му, да поговори с въпросното дете, да му обясни какво го е обидило и т.н. и ако другото дете не го разбере, има право да постъпи и се държи с него както прецени. Важното е, че първо е бил искрен и е подходил с истината, ако не го разберат, има право да си избира честно/ нечестно каквото иска поведение Mr. Green Малкият ме послуша и си оправи отношенията с младежа, но беше много самоуверен и ......изненада ме, каза, че повече няма да се оставя други деца да го командват и нараняват, 7г. ми говореше като зрял човек, направо ме разби.

# 347
Вихрогонче, аз томахавка не съм вадила Wink, ако бях щеше да е доста по-различно Laughing, мисля, че друг я извади първо.
В тази тема, няма да позволя негативизми за А. Вотей и точка. Пък вие си ме плюйте на лични и бойкотирайте темата, няма проблем Wink
Грийн да си спомни статията на любимата и Гали за изгореният управител на 6 дом, който аз имам, много ми хареса, и е точно така при мен, за други неща може да има разминаване, но това е точно Mr. Green

# 348
  • Sofia
Вихрогонче, где е тази статия нещо съю я пропуснала   Embarassed един тъп въпрос да работиш случайно във фитолек  Embarassed ...

В тази тема, № 8, някъде в началото беше  newsm78

Не работя във Фитолек. Повече от три години съм психолог в Център за незрящи в София.

# 349
# 350
# 351

В тази тема, няма да позволя негативизми за А. Вотей и точка.

Точка по темата няма как да сложиш. Не можеш ти самата да плюеш спокойно други астролози /визирам  Оксана/, но когато някой намери недостатъци при Вотей и то обосновани с астрологични факти и примери, вече да си с друг аршин. Така, че не си ти човекът, който ще позволява и забранява какво и как да се пише в темата.

# 352
  • Sofia
Ей, моля ви, спрете!
Нали знаете?
Всеки човек има своите положителни и отрицателни страни.
Интересното е, че при допира с даден друг човек, ние показваме или предимно бялата си страна, или предимно черната си... това неведнъж съм го забелязвала.
Например дадена личност е мила, нежна, добродушна и изведнъж идва някой и точно с него тя става нервна, раздразнителна, необяснимо сдържана или студена. И обратното, някой е негативен, неприятен, но внезапно идва даден човек и той става усмихнат, положително настроен, мил, бял и добър.
Защо не приемете, че е възможно да има просто различия във възприемането на енергиите? Тоест за едната от вас чисто енергийно Вотей да е подходящият избор, а за другата тя изобщо да не е правилният човек?! Логично е.
Един от нас харесва Вотей, друг - Оксана, трети - Мишел, четвърти - Алена и т.н, и т.н. За всеки човек има място под Слънцето. За всеки астролог си има хора. Последователи. Един астролог може да се окаже полезен и точният човек за един, но за друг да не бъде такъв. Точно както е с лекарите, психолозите, лечителите. Трябва да намериш твоят си човек.
Колкото и нескромно да прозвучи, имам вече няколко човека, които консултирам от 5 години насам. Те ме наричат "моят астролог" и в началото на всяка година /или астрономическа, или тяхна лична, около рождения им ден/ идват при мен на консултация. Остават доволни. Но това не означава, че ще съм подходяща за всички хора.
Някак всеки си намира точно този, от когото има нужда. Било то учител, лечител, психолог, астролог, лекар и т.н. В това съм убедена.
Моля ви, не се карайте повече. Нека всеки вярва на този, когото иска. Нека всеки е свободен сам да избира на кого да даде доверието си.

# 353
Аленка, много благодаря за всичко, което сподели и за това. което приложи като текст в темата. Беше ми много полезно и поучително четиво.  Hug Heart Eyes

# 354
  • Sofia

Какво разбирате под квадранти в тази статия? Това ли са:

КВАДРАНТИ

Първи квадрант – Овен, Телец, Близнаци

Втори квадрант – Рак, Лъв, Дева

Трети квадрант – Везни, Скорпион, Стрелец

Четвърти квадрант – Козирог, Водолей, Риби

Аз си мислех първо, че се касае за това:

Първи квадрант - домовете от 1 до 3 в картата ми
Втори квадрант - домове от 4 до 6
Трети квадрант - домове от 7 до 9
Четвърти квадрант - домове от 10 до 12

newsm78 newsm78 newsm78

Например моят Сатурн се намира в Лъв, в 9 дом /почти на МС/. Как да го разбера, че е във Втори квадрант /защото е в Лъв/ или че е в Трети квадрант /защото е в 9 дом/?

# 355
  • Sofia
Днес едно момиче става на 9 години. Родено е на 21.07.2006 год., в София. Не зная часа й на раждане, защото не съм майка й.
Тя заема специално място в сърцето ми. Винаги ще остане там  Heart Eyes  Имах щастието да живея с нея половин година и да се грижа за нея, и да я обичам като мое дете.
Може ли някоя от вас да види защо имам толкова силни чувства към нея, от чисто астрологическа гледна точка? Знам, че без час нищо няма да е точно, но поне приблизително, без домовете, само знаците и аспектите да се видят, пак е нещо. Като примерен час може да заложим например 12 по обяд. Просто за да изготвим картата и да наложим с моята.
Предварително благодаря на тези от вас, ако има такива, които ще се отзоват на молбата ми!  Hug   bouquet

# 356

Какво разбирате под квадранти в тази статия? Това ли са:

КВАДРАНТИ

Първи квадрант – Овен, Телец, Близнаци

Втори квадрант – Рак, Лъв, Дева

Трети квадрант – Везни, Скорпион, Стрелец

Четвърти квадрант – Козирог, Водолей, Риби

Аз си мислех първо, че се касае за това:

newsm78 newsm78 newsm78

Например моят Сатурн се намира в Лъв, в 9 дом /почти на МС/. Как да го разбера, че е във Втори квадрант /защото е в Лъв/ или че е в Трети квадрант /защото е в 9 дом/?

Според мен квадрантите се отнасят към домовете, а не към знаците. Т.е. твоят Сатурн в 9-ти дом е в 3-ти квадрант.
Не знам как да кача само снимката, за това давам линк http://astrologyja.ru/page/osi_kvadranty_doma_goroskopa

# 357
  • Sofia
Мерси, Шморци, и аз така си мисля. Ще чакам да видя какво ще пишат и другите момичета в темата. Хайде, девойки, къде сте?  Hug
Мен три дена ме нямаше и сте изписали сума ти страници  Crazy Едвам ви изчетох. Ама ми беше много кеф, признавам!
Аз събота и неделя бях на Събора в Рожен, а вчера служебно на Витоша /Дендрариум, Еко-пътека за незрящи и поляната пред хижа Момина скала/, изкарах си повече от великолепно, обожавам планините  Heart Eyes

# 358
  • в 1001-та нощ
...

....

За мен квадрантите са по домове  Peace Сатурн в 9 дом и 3 квадрант  Peace

Днес едно момиче става на 9 години. Родено е на 21.07.2006 год., в София. Не зная часа й на раждане, защото не съм майка й.
Тя заема специално място в сърцето ми. Винаги ще остане там  Heart Eyes  Имах щастието да живея с нея половин година и да се грижа за нея, и да я обичам като мое дете.
Може ли някоя от вас да види защо имам толкова силни чувства към нея, от чисто астрологическа гледна точка? Знам, че без час нищо няма да е точно, но поне приблизително, без домовете, само знаците и аспектите да се видят, пак е нещо. Като примерен час може да заложим например 12 по обяд. Просто за да изготвим картата и да наложим с моята.
Предварително благодаря на тези от вас, ако има такива, които ще се отзоват на молбата ми!  Hug   bouquet

Когато не зная часа и аз залагам 12 по обяд, но няма да гледам нейните домове  Peace

1. Имате ретроградни Урани в тригон, нейният съвпада с твое меркурий в 4 дом - мястото, на което се чувстваш щастлива, спокойна. Вероятно имате и добра комуникация  Peace Умовете Ви имат близка вибрация  Peace

2. Нептуните Ви правят секстил  Peace Чисто психологически се сработвате добре - в синхрон сте  Peace

3. Нейният СЛВ е на твоята Венера - вероятно има какво да научи от теб  Peace

3. Нейната Венера ляга на твоята Лилит - събужда в теб - дълбоко покрити тайни  Peace Имаш вътрешна провокация - в добрия смисъл  Peace

4. Нейният Марс ляга върху твоя сатурн на върха на 10 дом - получаваш вдъхновение и мотивация да си   волева в работата си и изобщо да държиш ниво  Peace

# 359
  • Sofia
Ей, мерси, Аленка   bouquet  И като се има предвид, че нейното Слънце е в Рак, а моето - в Риби, значи Слънцата ни са в тригон. Мдаааа, свързани сме с това дете. Много я харесвам, просто я обикнах за един миг, колкото и странно да звучи на някого... Благодаря ти още веднъж! Разбира се, ще се радвам и на други анализи.

Да, домовете се имат предвид. И аз така си мислех. Ама си викам - чакай да си сверя часовника, да не бъркам нещо случайно. И така, значи, колкото до мен, съгласно тази статия:

Сатурн в 3-ти квадрант
«Ти знаеш и определяш знанието и значението на всичко и всички» – астролог приемащ чуждия живот и чуждата ценностна система за отправна точка в търсенето на решения. Авторитетът му е винаги оспорван от клиентите и от обществото. Астролог без «авторитет» няма нужда от значимост и не налага съветите си, а информира. Валидността на съветите е подложена на изпитание в реалния живот на клиента, което може да трае 7 години докато се признаят за «добри». Професионализмът на тези астролози се дължи на дългогодишен опит с противоречащи клиенти. Констелации, които подчертават и засилват неспособността да «убеди» клиентите си: слънце, луна, меркурий, венера или марс в 3-ти квадрант, в риби или в аспект с нептун.
Поколения от астролози с вариации по темата: сатурн във везни, скорпион и стрелец. Астролози-нелюбимци на публиката винаги ще има, но те са и най-добрите професионалисти.

Уран в 1-ви квадрант
«Аз съм свободен да правя каквото си искам, когато си искам, както си искам и с когото си искам». Тази настройка и свобода на действие в един астролог привличат много клиенти, които живеят в крайно ограничаващи обстоятелства. Не всички от тях могат да си позволят всичко, което искат, когато си искат, както си искат и с когото си искат. Астрологът създава илюзията, че съдбата, астрологията и хороскопът могат да се надскочат, даже са твърдо убедени в това, но съветите им остават за повечето несбъднати и неосъществени мечти, останалите се борят с «фуриите» и последствията на освобождението от всичко и всички. Констелации, които засилват тази настройка: слънце, меркурий, марс и юпитер в 1-ви квадрант, в овен, във водолей или в аспект с уран.
Поколения от астролози с вариации по темата: уран в овен, телец, близнаци. Астролозите-революционери и освободители губят позицията си на фона на обществената «предопределеност», борбата за оцеляване и зависимостта на човека от околния свят.

Юпитер в 3-ти квадрант
“Ти знаеш” – с този зов астрологът задава безбройни въпроси на клиентите си и по този начин събира информация, нужна за да направи свои изводи и заключения и да напълни своя кладенец, който се нуждае постоянно от нови идеи за живот. Привлича клиенти, които са интелигентни, умни и знаещи, имат голям успех в професионалната си реализация и най-вече в материалната сфера. Отношенията астролог-клиент приключват в момента, в който клиентът осъзнае, че плаща за да го “четкат” или за да даде безплатна медицинска, бизнес или юридическа консултация. Констелации, които засилват тази настройка: слънце, луна и венера във 2-ри квадрант, в близнаци, в стрелец или в аспект с юпитер.
Поколения от астролози с вариации по темата: юпитер във везни, скорпион и стрелец, аспекти на юпитер с плутон. Астролози-мотиватори винаги е имало и ще има на този свят.

Плутон в 4-ти квадрант
“Ние сме всички богове” – с тази настройка астрологът привлича клиенти съмишленици, с които се борят заедно за промяна, за трансформация на държавата и обществото. Съветите и информацията, която дава астрологът са свързани с идентифициране на обществена манипулация, разкритие на лъжи, измами и умишлена дезинформация. Активират се силите и способностите на клиентите и се мотивират за обществено-важни дела, които да спрат лошите сили да се разпростират и вредят на човечеството. Констелации, които засилват тази настройка: слънце, меркурий, венера или марс в 3-ти квадрант, в скорпион или в аспект с плутон.
Поколения от астролози с вариации по темата: плутон в козирог, водолей и риби. Астролозите-богове предстоят да бъдат родени с цел да трансформират Земята.

Нептун в 1-ви квадрант
“Аз не знам кой съм, аз съм никой” – с тази пасивна настройка астрологът привлича клиенти, които имат нуждата от внимание, да са в центъра на всичко и да се чувстват, че са “някой”. Клиентите са активни, агресивни и имат нужда да докажат собствената значимост и право на свобода, но им липсва ориентация, не разбират реакциите на света, в който живеят. Съветите и помощта, която дава астрологът, са свързани с тяхната философска и религиозна настройка, с нуждата им от справедливост, спокойствие и смирение. След консултацията клиентите се чувстват като след енергиен сеянс, пияни, дрогирани или имат нуждата от дълбок сън, за да осмислят океана от всичко, което ги е заляло по време на консултацията. Констелации, които засилват тази настройка: слънце, меркурий или марс в 3-ти квадрант, в риби или в аспект с нептун.
Поколения от астролози с вариации по темата: нептун в овен, телец и близнаци. Астролозите-лечители не живеят в момента масово на този свят.

А някой знае ли защо се гледат само тези планети и то точно по отношение на това в кои квадранти се намират? Това са Сатурн, Уран, Юпитер, Нептун и Плутон. Значи тежките, колективните планети, а не личните на дадения астролог.  Rolling Eyes  Не са ли по-значими Светилата къде са, Марс и Венера, Меркурий, Асцендентът, лунните възли?  newsm78  Просто ми е интересно, затова питам.

Общи условия

Активация на акаунт