Астрология - 8 тема

• 27 813
  • 537
  •   1
Отговори
# 330
  • Варна
Е, нямате изчитане ... а времето не ми стига.
Аленка, хубавице - радвам ти се.   bouquet
Във връзка с децата има истина с отлагането
и Сатурн и при мен №2 и №3 се появиха след
34г. и двете рискови бременности, предшествани
от спонтанни аборти ... както и такива по желание
предизвикани от страх от загуба... тъпотия.  Confused

# 331
  • София
А за децата за да съм честна, аз имам една естествена бременност, която завърши с мисед аборт и след него станаха проблемите  Shocked та не знам как точно се вижда това в картата  newsm78

# 332
  • в 1001-та нощ
Ако не е неудобно, сподели кога се е случило  Rolling Eyes

# 333
Защо сте решили, че след 30-32г. е късно за деца или първо/второ/трето дете, аз го намирам за точно.
Хората преди сатурново завръщане, обикновено не се чувстват готови, или работят по други теми, или просто не се появил бащата. По-добре след 30г. когато си осъзнат и зрял, а не дете да гледа дете.
Моите деца също станаха веднага, когато решихме, още първия месец, интересното е, че са правени по едно и също време на годината, на морето. Два пъти сме били точно в този период на море, на това място/ е, ние си ходим на едно и също/, и двата пъти забременях. ММ се шегува, че в този период повече няма да ходим, че трето дете ще ни е сложно, нищо, че баткото си иска брат. Аборти не съм имала.
У 5 дом е в плодовит знак, Луната също, нямам планети в 5 дом. У5 е в 10 дом, изгорената Венерка, която е в съвпад с цялото кралско войнство. Асц. Плодовит знак, Упр. на Асц също в плодовит знак.

Алена 34 си е било точна възраст за дете или обвързване, чисто номерлогично, а сега трябва да изкарваш пари. След 43г. може да имаш повече време за семейството.

Адриана, аз така написано от теб, разбрах, че Оксана ти е казала, че ще трупаш опит в различни сфери, докато откриеш своето призвание, т.е. тя не ти е посочила, къде да търсиш, а да опитваш, докато намериш. Наистина в картата може да се види, кога ще намериш и ще се почувстваш ок, но си е друго да знаеш, къде би било ок за теб и поне докато дойде времето да трупаш опит в подходящата сфера.

Елч,
Скрит текст:
Румяна е със Слънце в рак, както казах си имам особено отношение към тях. За теб и мен може да няма харизма, но я виж какъв бизнес е завъртяла и колко жени я следват, т.е. за тях е пример. До колкото ми е известно са и открили заболяване на щитовидната жлеза, и от там е променила начинът си на живот, започнала е спорт, и режим на хранене. Как негативно събитие, може да преобърне животът ти в положителна посока. Имаше тя скоро РД, май на 16.07 и имам спомен, но не съм сигурна дали не беше 75 или 76

Последна редакция: вт, 21 юли 2015, 09:10 от aniram*

# 334
Момичета,
моля за съдействие, ако ви се занимава. Пристрастна съм (към себе си Simple Smile) и не мога да преценя какво събитие да очаквам. Актуални са ми темите работа и емиграция. Прогресивната Луна ми е на куспида на 12 дом, но ме притеснява вместо изолация в чужбина, да не се изолирам с някоя болест примерно. За транзита на Юпитер през 1-ви дом прочетох, че на повечето от вас им е донесъл прилично напълняване Wink. Какво друго би могло да се случи?
Данните са 18.03.1977 - 15:45 - София

Shmorci чак пък напълняване не ми е донесъл Юпитер в 1-ви дом - даже отслабнах страшно много зимата пореди боледуване  3 поредни пъти от грип - брояха ми се ребрата чак, та се наложи яко ядене да кача някой килограм. Аз лично се харесвам с около 50 килограма, но смъкнах на 47 кг, което грам не ме кефеше. Сега съм ок. Но излъчването ми се промени - станах много по- комуникативна, а аз по принцип съм си такава - еми с този Юпитер в 1-ви дом просто страшно много хора се завъртяха около мен - всеки ден с различни компании, та чак имаше моменти от пролетта насам не можех да смогна с кой по напред да се видя. Весело е. Някакво кой знае какво разширение друго не съм забелязала, но да ставаш така да се каже по - известна сред приятели и познати - нови познати и така. Хората търсят компанията ти без ти да трябва да ги търсиш. То добре че Юпитер ми е в 1-ви дом, че иначе Сатурн ми транзитира 5-ти - имаше една изолация и депресия, но дано не се повтаря, макар че като гледам зимата пак няма да ми е много весело с разните там транзити над Луната ми която е принципно в Рибки - ще има пак депресия, мъка, оле майко. дано го мина леко, дано не е няква болест пак че аман. По - скоро се надявам на бременност - от това да дойде изолацията ако ще има такава.

# 335
  • в 1001-та нощ
aniram*  Peace аз мисля точно,като теб  Peace Децата не са самоцел,те са й отговорност и човек е хубаво да е готов да я поеме  Peace

Лично за мен тази възраст беше напълно подходяща и уместна, но има едни общоприети, макар и малко поостарели очаквания - тези работи да се свършат по-рано  Blush  В тази посока ми беше и коментара - че се случиха по-късно от общоприетото  Peace

При всеки е различно, не правя матрица за всички - коментирам за себе си персонално  Blush

Благодаря, че погледна и нумерологично   bouquet Затруднявам се да намеря време лично да се задълбоча, но ще му дойде времето Wink   Blush  Надявам се и пари да изкарам Simple Smile Щом и вибрациите на символите - цифри и букви са на това мнение - ще влезем в съзвучие  bowuu

Исках да коментирам, т.е. допълня по поста на evil, но от телефона не ми се пишеше много Simple Smile

При мен Сатурн в 5 дом имаше още едно проявление - преди да имам аз деца - не мога да кажа, че се прехласвах по деца - да ми тичат, крещят, фучат, да вдигат врява и правят бели, а не  Stop Stop Stop Например, ако обмислях да прекарам деня в СПА център или на басейн - предпочитах да е такъв, в който няма практика да се ходи семейно с малки деца и цялата тази врява и глъч да ме затиска.

Сега пък този шум изобщо не ми пречи,радва ме и виждам живот в него, растеж ...

# 336
По тия показатели за стерилитет, и аз имам доста Sad Медицински все още нищо не е доказано, но засега отказвам да приема това. Grinning Аз също не обичам много чужди деца, но съм сигурна, че моето ще си го обичам много.  Laughing Понякога предпочитам животни пред хора, но аз съм си интровертна. Та така, надявам се медицината да успее да преодолее кофти аспектите в картата ми.  Praynig

# 337
  • в 1001-та нощ
Не се настройвай така....едва ли в картата виждаме всичко  Peace

# 338
Четох някъде, че сатурн в 5 дом може да се прояви, като строг родител. Тези остарели разбирания за децата рано, не ги разбирам. Аз също преди да узрея за деца не съм си падала по чуждите, но сега последните много обичат да си говорят с мен. 42г. Би трябвало да е успешна материално, повече от предишните, това за Алена. Пиша от телефона.

# 339
  • Сф
Който е със Слънце в Овен, как усещате транзита на Уран по Слънцето, някакви отзиви?

Имам позната, на която съвсем скоро й предстои.

# 340
  • в 1001-та нощ
ММ е така. Има стелиум Слънце и Венера в наталната карта, а сега отгоре е Слънцето. При аспект на Плутон напусна сигурна работа. Сега ....прави му се нещо различно, прогресивно. Има бизнес, но му е някак банално и затъпяващо.

Например искаше да се заемат със станции за зареждане на електромобили. Не, че няма такива съоръжения ...и не че има много такива возила - но прави му се нещо, което да го развива, провокира, да е различно и нетипично ...

# 341
И аз точно вчера го гледах този транзит ( на мен и Меркурий и Венера са ми в Овен ). Бих казала, че се чувствам много заредена, правят ми се нови неща, искам да се развивам. Имам повече самочувствие от обикновено, дори за нещо да се чувствам плаха, желанието да го направя е по-силно от мен. Търся адреналинови изживявания. По-социална съм, отворена към хората, виждам хубавото във всичко и всички. По-балансирана съм, а по принцип съм човек на крайностите. Общо взето го отчитам за себе си като благоприятно влияние, но може и да е от нещо друго, не от този транзит.  Peace

Сега прочетох: http://astromatrix.org/Horoscopes/Transit-Aspects/Transit-Uranus … onjunct-Natal-Sun
И се съгласявам на сто процента, точно така е при мен.  Peace

Последна редакция: вт, 21 юли 2015, 11:55 от Lightworker

# 342
  • Sofia
Нямате изчитане, момичета  Heart Eyes  Flutter   bouquet

Но все пак ви изчетох де. С огромно удоволствие. И благодарност.   bouquet

Тема, пусната в 29 лунен ден. Мисля, че е първата, в която се разрази по-разгорещен спор. Сега е моментът да благодаря на Грийн и Анирам, че заровиха томахавките и спряха с караницата. Тук сме всички общо взето доста добродушни, доброжелателни и мили жени. И всяко съскане не ни е привично. Затова от сърце се радвам, че темата отново е такава, каквато трябва да бъде - изпълнена с хармония и приятелски чувства  Hug

Прочетох с особено внимание статията за това какви са самите астролози съгласно рождените си карти  Peace  Тъй като от 2010 година насам работя реално с клиенти, които ме посещават, и се приемам за съвсем начинаещ астролог, който има още много да учи, видях точно къде попадам спрямо тази статия и си взех необходимата информация.

За всеки, който би се обърнал към мен за консултация, било то психологическа, астрологическа или и двете, давам спокойно личните си натални данни, не се срамувам от тях, нито ме е страх от това, че ги изнасям публично /във форума/: родена съм на 1 март 1978, в София, в 23.45 часа.  Sunglasses

Аленка, красива си!  Heart Eyes  И аз смятам, че по-скоро си слабичка!  Flutter Категорично нямаш нужда от отслабване!  Flutter  В сравнение с теб аз съм бъчва. Да не казвам при ръст 149 см колко килограма съм  Whistling

# 343
  • София
Вихрогонче где е тази статия нещо съю я пропуснала   Embarassed един тъп въпрос да работиш случайно във фитолек  Embarassed
Аленка, разбира се че ще кажа кога е било събитието - октовмри -ноември 2008. Някъде края на септември разбрах че съм бременна  Rolling Eyes
Трябва да вляза през компа, че да изровя това за децата  Rolling Eyes аз пък все от тел пиша, на работа ми е кофти да ползвам служрбния компютър за лични неща, в къщи не искам да виждам компютър та все през телефона  Rolling Eyes

# 344
  • София
А спомням си някой навремето беше пускал една статия за фазите на луната и това какъв си в зависимост от това какъв лунен цикъл е бил по време на раждането. Имаше за кървава луна за нестардантните цикли от 29 и 30 дни беше много интересна  Embarassed бързо да си признае кое е Joy

Общи условия

Активация на акаунт