Астрология - 8 тема

• 27 768
  • 537
  •   1
Отговори
# 405
Кое има да му разбирам Mr. Green, Елч го каза ясно, аз не ви коментирам картите и не ви отговарям на въпросите, Грийн го прави, за това и тя е права , не аз. Ако проследите отново историята на т.н. конфликт ясно си личи кой го подклаждаше и продължаваше.
Написала съм в началото на темата за кого и за какво е, който не му харесва, съжалявам. Няма как да се отрича цял дял от астрологията-кармичната.
ани, от темата съм останала с впечатление, че не страдаш от липса на интелект, което ме навежда на мисълта, че просто ти се спори за спорта Wink
отбялзах коментирането на теми и положения, защото за мен това е смисълът на всяка една тема във форум. всеки който го прави допринася за нейното развитие, защото това ни стимулира, научаваме неща, не само за себе си, а за общото ни хоби - астрологията. обеняме информация, сверяваме си часовниците. и изобщо не става въпрос затова дали се заплаща или не. изглежда твоето разбиране за темета е по-различно, но то не е единственото.
апропо, да твърдиш, че един стрелец е задвижвам от финансов мотив отново показва непознаване на зодиакални хакратеристики Wink

Скрит текст:
време е да спреш Wink

вихрогонче, да, ако има фертилна и нефертилна карта обикновено надделява нефертилната Sad
между другото при мъжете се гледа само 5 дом (евентуано 11-ти ако има деца от друг брак или осиновени), управителя на асцендента и марс. луната е информативна доколкото говори за жената до него, не се гледа за раждане. не си казала на тм къде му е У5. иначе и на мен твоята карта ми изглежда екстра. казват, че Луна в 1 дом е едно от най-добрите положения за бременност и раждане.

лейди ира, може. при соларите е така.

Последна редакция: ср, 22 юли 2015, 19:41 от Елч

# 406
  • София
Тогава, за предстоящата соларна година какво гледам - соларните или наталните домове?

# 407
  • в 1001-та нощ
Момичета, има ли някъде форуми по темата, които се посещават и се пише? Попадам на разни стари с гугъл, не съм търсила сериозно, но ако има - ще се радвам да споделите Simple Smile

# 408
  • Варна
Аз чета тук от време на време http://astroartis.com
Привикват ме за разговор на старата ми работа,  вътрешно
знам, че нямам какво да търся там, ама пусто любопитство.
Хорар с час на срещата ли да си пусна? Утре в 13 ч. ми е
срещата с новото им предложение, от 1 месец ме тормозят
и аз все отлагам, и отлагам...

# 409
  • Sofia
... вихрогонче , да, ако има фертилна и нефертилна карта обикновено надделява нефертилната Sad между другото при мъжете се гледа само 5 дом (евентуано 11-ти ако има деца от друг брак или осиновени), управителя на асцендента и марс. луната е информативна доколкото говори за жената до него, не се гледа за раждане. не си казала на тм къде му е У5. иначе и на мен твоята карта ми изглежда екстра. казват, че Луна в 1 дом е едно от най-добрите положения за бременност и раждане. ...

Елч, мерси за отговора ти. Ей сега ще ти кажа как стоят нещата при ММ:

Няма деца от друга жена, нито осиновени. Управителят на Асцендента му Везни, тоест Венера, му се намира в Козирог, в 3 дом  Cry . За 5 дом вече казах - празен, с куспида във Водолей  Cry . Марс му е в Близнаци, в 9 дом. У5 при него е Уран, а той се намира в Скорпион, в 1 дом. Как ти се виждат нещата сега  Rolling Eyes  Все така доста нефертилна карта за мъж, нали?

# 410
е, не е чак толкова зле. скорпион е плодороден знак. единственото тъпо е водолея, но пък наскоро бях попаднала на мнение, че и той е по-скоро като козирог - слабофертилен, но не и безплоден.

лейди ира, гледаш първо къде е асцендентът (в този дом е фокусът за годината). след това гледаш кои соларни в кои натални попадат и кои са планетите в тях.

алена, аз в астоартис срещнах само лошо отношение и безразличие. писах навремето в темата за бременностите. тъкмо бях направила спонтанен аборт и го изживявах много тежко. как пък един не намери една добра дума да мецне. писах и на лични на някои с молба да кажат 2 думи - нищо! излишно е да ти казвам колко пъти се извинявах, че ги безпокоя и т.н. не е да съм била някоя нахална напориста потребителка. накрая една мадама ми обясни, че то така не можело да се каже, не било толкова просто. толкова се разочаровах, че чак си изтрих мненията. то бива-бива незаинтересованост, ама това беше ужас.

# 411
  • София
Охх много пишете  Crazy
И аз се присъединявам към апела на Вихрогонче за прекратяване на споровете  Praynig
И аз като Ли много не съм чела защо точно се спори  Rolling Eyes разбирам реакцията на Анирам, аз също така реагирам малко по скорпионски (пренаселен 8 дом) но аз лично тази си черта не харрсвам и се опитвам да укротя  Rolling Eyes в повечето случаи спора ескалира и стига големи висоти от нищо  ooooh! (говоря за себе си, не омаловажавам никого)
Типа не се ли определя от астрологията на Пулен. В астрото на последния таб за карти избираш последното - Пулен не знам си какво и ще излезне силата на планетите, знаците, домовете, стихиите и модалността  Rolling Eyes
Елч писах ти на лични да не разводнявам с мойте фертилни приключения темата, не са тайна има ги във форума, ако на някой му е любопитно астрологично ще кажа  Rolling Eyes
Я кажете какво в картата би довело до множество неясни диагнози разнопосочни резултати от изследния и лекарско недоумение и грешки  Rolling Eyes кекавостта ми според мен е от луната в 6, слънцето в 12 квадратите им към малефиците в претоварения 8 дом. И търсих ама не намерих, кое в картата сочи към автоимунни заболявания  Embarassed

# 412
лайла, а Нептун къде е? как е? Simple Smile

# 413
  • Sofia
...Я кажете какво в картата би довело до множество неясни диагнози разнопосочни резултати от изследния и лекарско недоумение и грешки ... кекавостта ми според мен е от луната в 6, слънцето в 12 квадратите им към малефиците в претоварения 8 дом. И търсих ама не намерих, кое в картата сочи към автоимунни заболявания ...

Неясни диагнози - Нептун, транзитиращ в 12 дом?
Лекарско недоумение и грешки - Нептун и Хирон заедно в 6 или 12 домове?
Автоимунни заболявания - един вид ги приемам като агресия, насочена към самия себе си - може би положение на Марс с Луна или аспекти на Марс към 6 и 12 домове?

Ляйля, не се бях замисляла досега. Това са догадки и интерпретации от моя страна. Дано и другите дами пишат  Hug

# 414
Ани, не разбра ли, че стана супер досадна!!!!!!!!!!!!!! не знам как те търпи мъжа ти, но със сигурност няма да е още дълго. Астрологията никога не греши! А ти или наистина си абсолютен профан по темата,  или просто  се опитваш изключително неумело да лъжеш, за да напишеш първо това:
Скрит текст:
сб, 14 яну 2012, 20:15
Цитат на: aniram* [i
В 6 дом ми е ЮВ, но съвсем близо до ДСЦ, на 2-3гр. Не знам, защо все се бъркам, че ЮВ ми е в 7дом( той си е в 6, а СВ в 12)  , може ви защото върхът на 7 ми е във въпросните близнаци, и Слънцата на партньорите ми все са били там........ и около този възел [/i]
, а днес това

Скрит текст:
Не си ми виждала картата, не ми знаеш личните данни и от там имаш само предположения, които за сега се разминават с реалността. Нямам изгорен управител на 7 дом.

Бъди сигурна, че знам данните ти с точност до 5 минути! Изключително  много ме подценяваш.
Другите ти бълвочи няма и да ги коментирам. Ще се придържам само към астрологични аргументи, както в случая.

Последна редакция: ср, 22 юли 2015, 21:15 от Greene

# 415
  • София
АС по солар ми е в Лъв / 7-ми дом/
Луна в 5-ти соларен дом, иначе 11-ти натален в Стрелец
Меркуриий, Марс и Слънце в 11-ти соларен, иначе мерк в 5-ти натален, а другите две в 6-ти натален.
Моля за мнения.

# 416
aniram*, не е вярно, че ме е страх да се прибера, защото Оксана така е отсекла.  Peace
Тя каза, че за мен е по-добре да бъда в чужбина, като цяло. Консултирах се и с други хора по въпроса и те ми казаха същото. Дори някои бяха доста по-категорични.
Разбира се, че може картата да не е била разчетена правилно, винаги има варианти. На мен връщането за сега не ми е фикс идея. Но определено Оксана не е причината Simple Smile

Елч, точно така и аз съм съгласна, че човек трябва да слуша вътрешния си глас. Аз не съм решила да се връщам за постоянно. Просто казах, че искам да имам и тази опция, ако реша някога. Определено ако дойде такъв момент бих се консултирала доста по-задълбочено и с медицински астролог.

Ли, това за почивката звучи много добре, но наскоро започнах нова работа и няма как да стане за сега  Laughing

Хубаво сте подхванали темата за децата. Аз също имам Марс и Нептун в 5Д - Козирог, а днес прочетох, че Козирога бил и стерилен знак  ooooh! Принципно когато са ми правили хороскоп, са ми казвали, че много ясно се вижда, че ще имам поне 1, за повече, дай Боже.  Peace

# 417
  • Sofia
е, не е чак толкова зле. скорпион е плодороден знак. единственото тъпо е водолея, но пък наскоро бях попаднала на мнение, че и той е по-скоро като козирог - слабофертилен, но не и безплоден. ...

Елч, проверих за фертилните знаци. Това, което прочетох, е следното:

ПЛОДОВИТИ ЗНАЦИ:  Рак, Скорпион, Риби и Стрелец
СРЕДНО ПЛОДОВИТИ  ЗНАЦИ: Телец, Венера, Везни и Водолей
СТЕРИЛНИ ЗНАЦИ : Овен, Лъв и Козирог
ПЛОДОВИТИ  ПЛАНЕТИ:  Юпитер, Венера и Луна
СРЕДНО ПЛОДОВИТИ ПЛАНЕТИ – Слънце и Меркурий
СТЕРИЛНИ ПЛАНЕТИ – Сатурн,  Уран, Нептун и Марс при определени случаи, в зависимост от положението му
ПЛОДОВИТИ ПЛАНЕТИ в мъжкия хороскоп: Марс и Плутон

И честно казано, малко се обърках. Смесени са нещата някак. Виж Венера са я сложили при знаците, вместо при планетите  Rolling Eyes  Козирог го дават като стерилен знак, докато Водолей като средно плодовит знак.  Близнаците и Девата изобщо не са ги посочили къде са  newsm78

Марс - при ММ - в Близнаци, в 9 дом.
Плутон - при него - във Везни, в 12 дом, в съвпад с Асцендента му.

Така казани как ти се струват нещата? И предварително ти благодаря  Hug

Последна редакция: ср, 22 юли 2015, 22:48 от vihrogonche

# 418
  • в 1001-та нощ
Имам приятелка с 4 деца, естествено заченати и родени. Върхът на 5 дом е в Овен и е празен.

# 419
  • Sofia
Имам приятелка с 4 деца, естествено заченати и родени. Върхът на 5 дом е в Овен и е празен.

Звучи определено доста интересно!

А имаш ли представа каква е картата на нейния мъж /имам предвид бащата на децата й/? Да не би пък неговата да е подчертано фертилна и да е взела връх? Или пък в нейната карта е взел връх друг астрологически знак, подсказващ плодородие при нея? Много се озадачих. ... Къде са й Светилата? Има ли много водни и подвижни знаци в картата й?

Общи условия

Активация на акаунт