Написала съм в началото на темата за кого и за какво е, който не му харесва, съжалявам. Няма как да се отрича цял дял от астрологията-кармичната.

отбялзах коментирането на теми и положения, защото за мен това е смисълът на всяка една тема във форум. всеки който го прави допринася за нейното развитие, защото това ни стимулира, научаваме неща, не само за себе си, а за общото ни хоби - астрологията. обеняме информация, сверяваме си часовниците. и изобщо не става въпрос затова дали се заплаща или не. изглежда твоето разбиране за темета е по-различно, но то не е единственото.
апропо, да твърдиш, че един стрелец е задвижвам от финансов мотив отново показва непознаване на зодиакални хакратеристики

вихрогонче, да, ако има фертилна и нефертилна карта обикновено надделява нефертилната

между другото при мъжете се гледа само 5 дом (евентуано 11-ти ако има деца от друг брак или осиновени), управителя на асцендента и марс. луната е информативна доколкото говори за жената до него, не се гледа за раждане. не си казала на тм къде му е У5. иначе и на мен твоята карта ми изглежда екстра. казват, че Луна в 1 дом е едно от най-добрите положения за бременност и раждане.
лейди ира, може. при соларите е така.