New Horizons стигна Плутон, нас ни радва априлски бонбон-АПРИЛСКИ БЕБЕТА ТЕМА 3

• 45 890
  • 759
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Giada фейса е мега удобен през телефона.  Wink за успокояване ползвам тази песен, летното хитче

https://m.youtube.com/watch?v=BOyZ0k5SFHc

# 346
Маце , аз си чета фейса през телефона. Друго ме спира, но ми и трудно да пиша от телефона, за да обясня. Като си реша казуса, ще ти пиша на лични да ме аднеш. Твоята песничка от бебе тв ли е или на Бонбон ? Че нещо ми ридиректна линка...

# 347
  • Варна
Ици-бици по един час стоя завита с кърпа.

# 348
  • София
Маце , аз си чета фейса през телефона. Друго ме спира, но ми и трудно да пиша от телефона, за да обясня. Като си реша казуса, ще ти пиша на лични да ме аднеш. Твоята песничка от бебе тв ли е или на Бонбон ? Че нещо ми ридиректна линка...

Бейби тв. Wink  ти тях не ги ли аресваш? Че и на мен кокошката ми писна, а тази ми е по лежерна хха ой ой ой, я ман.  Wink

# 349
Гиада, много ще се радвам да те видя във ФБ!  Hug
Ейми, браво за гащите. За малкото качване не го мисли - онзи ден стана ясно, че доста бебчета качват по толкова в тези месеци.  Peace
Жасминче, и твоят казус не е лесен, направо не знам какво да те посъветвам ...  newsm78
Вкъщи са отворени всички врати /без входната  hahaha/, нямаме климатик и никой от нас не се завива.  ooooh!
Бузанчо днес одъртя - другият месец по това време ще разбере що е то човешка храна ...  Joy

# 350
  • София
И ние ще правим кръщене на 15ти, за погачата обаче нямам идея дали трябва да е сладка. Принципно свеки ще я подсигури и ще пита в църквата.

Леле ici-bici, съчувствам ти, супер гадно е това. Като прочетох за въшки и ме засърбя главата. И аз като дете бях с дълга, гъста коса и ... редовно с въшки. Последният път си ги донесох от София в Благоевград, бях тук при баба лятната ваканция и по случай първия учебен ден в гимназията се сдобих с гадини. На втория ден в училище никой не ме позна - бях с момчешка прическа вече. Направо не исксм да си спомням какъв ужас беше и получихме алергия от някакъв гаден лосион, с който се мазахме с братовчедка ми - подуха ни се главите.

Рози, спонена че си замразявала тиквички, кажи как ги прави - вари ли ги, колко време и като ги пасираш от водата ли слагаш или мляко? Имам домашни тиквички и моркови и искам и аз утре да замразя.

# 351
През уикенда бяхме на палатка без беба, тя остана при майка ми. Вчера се прибрахме и изненада - няма асансьор, а ние сме на 7  етаж! Не питайте как сме се дотътрили до вкъщи... и никаква разходка не правихме следобед 😕
Добрата новина е, че тази сутрин са го оправили.
Вчера се смях с майка ми. Каза, че с този бебок не ми трябвала никаква диета и вече разбира защо си лягам най-късно в 22ч. Обещах й, че щом се затъжи за Яна веднага ще й я дадем пак да я погледа за ден-два, ама няма да е скоро 😃😃😃

# 352
  • София
Честит пети месец на любимия ми бузан!!!

Giada - айде, жена, знаеш ли от кога те чакаме:)Simple SmileSimple Smile

Ние вчера раХодихме диването до една наша стара селска къща под Гложенския манастир и се качихме и до самия манастир. Пууу, тая ерго раничка се оказа най-добрата ми инвестиция!!! Страхотно е, мм съшо я обожава;))

Аз сега уж да се оправя за излизане, то патенцето задряма на гимнастиката пак...Simple Smile

Алвинда - тиквичките ги измих само и нарязах на кубчета. Иставих ги да се отцедят и после ги опаковах в малки пакетчета на дозички. Днес обаче ще правя моркови и имам още тиквички и мисля да ги направя на пара като плодовете и после просто да ги пасирам. Мляко ще добавям после, като стане време за ядене.

# 353
  • Бургас
033, ако знаеш препарат за профилактика можеш ли да кажеш име, че от аптеката ми дават един лосион, но на него пише, че си прилага 2-3 пъти, при наличие. Не искам да тровя детето всеки ден, нямам представа активната съставка вредна ли е.
Препаратът е Hedrin protect & go, опаковката е жълто със златисто. Трябва да наблегнете на името в аптеката, че да не ви дадат Hedrin treat & go в синя опаковка - той е вече при наличие на въшки. Вторият е изпробван от една позната и наистина действа - напръсква  се косата да престои поне 8 часа, след това се измива. След една седмица се повтаря и това е. Може да става и при кърмене и със сигурност ще е по-добре от газ, защото  и двата препарата миришат много приятно. Цената им е към 10-11 лв.

Последна редакция: пн, 10 авг 2015, 08:48 от 0033

# 354
Васе честит 5 месец на сладките бузки Simple Smile
Ау голяма съм гад аз, немога си оставя детето за повече от 1-2 часа на друг освен на баща му. Едно заради кърменето и второ така започва да ми липсва... а ми се иска от септември, октомври да почна и на лекции да се вясвам, ама хич не виждам как ще се случи, че са на 50 км от местоживеенето ми. Тези от вас, които имат смелостта да оставят бебоците за по-дълго, да не говорим с нощувка -  newsm20

Ние изоставаме с песничките, хич не се радва на бейби тв, заглежда се максимум за 5 мин и толкова, той и на играчки много много не се кефи, дай му хора, лица, откача от кеф. С огледало е най-хепи Simple Smile
Та ние имаме 2 песни, които ни спасяват "У дома часовник трака" и като ми писне тая "Прела баба".
Да не говорим,че първата песен която чу беше "Мана-мана" в изпълнение на баща му Simple Smile

Сега се връщаме от докторката, която трябваше да ни прегледа, за да каже какви процедури за рехабилитация са му нужни. Както и предполагах, нищо му няма, та само масажи 10 дни, да има майка му да се разхожда до ДКЦ-то, най-дето не обичам. Ама нали е мързелив гъзар, уреди се една червенокоса мацка да му прави густо следващите 2 седмици. Simple Smile Бащичко, като се усмихне и ги разтапя всички около себе си Simple Smile

# 355
  • София
Привет Simple Smile
Днес Ира (3 месеца и 5 дни) се обърна за първи път от гръб по корем на активната гимнастика Simple Smile За съжаление ние с баща й не я видяхме, защото го снимах с тортата, която му направих- днес ми е рожденник Simple Smile Какъв чудесен подарък му направи тя- много се изкефих Simple Smile
Вчера се сдобих с ерго раница Ergobaby и днес я пробвахме - беше супер, Ира си гледка, по едно време заспа. Около 1 час бяхме в парка и се размрънка- но не знам дали заради раницата, или защото беше гладна. Все пак още не е свикнала, но започвам активно с нея- много е удобно- пък да видим колко ще изкараме и тя, и аз Simple Smile
За завиването - тя спи само по памперс, като й мятам един тензух през гърдите и кръста- така колкото и да рита не се отвива Simple Smile
[/quote

Честита раница да си я ползвате много дали ще може да пратиш линк да я видим и от къде я взе че и аз много искам ама не мога да реша какво.
За въшките в София ги има още от зимата поне в нашата градина засега не сме хванали още Laughing

# 356
На една приятелка детето беше хванало въшки,момиченце ,с доста дълга коса,но ги изчистиха с някакъв лосион,който имал вътре гребенче.Ресали,Ресали и за един ден каза,че я е изчистила.
Хахах Маце ,пуснах от линка песничката и не мръдна през цялото време.Само се засмя на няколко пъти.Пууу каква майка съм да не пусна тази така "образователна"пеСничка до сега.Мерси!!

Последна редакция: пн, 10 авг 2015, 11:09 от cvety83

# 357
Много ви благодаря, момичета!  Hug
Алвинда, зеленчуците е най-добре да се замразяват сурови, на порцийки като изключение може да направят чушките /печени в торбички/ и спанакът и лападът, които трябва да се бланшират преди да се замразят. При готвене не се размразяват, а се готвят директно от фризера.  Peace

# 358
  • Бургас
На мен в петък ми е удобно. Остава ли така,за да пиша във ФБ?

# 359
[quote author=mary81 link=topic=858997.msg31365001#msg31365001 date=1439189133

Честита раница да си я ползвате много дали ще може да пратиш линк да я видим и от къде я взе че и аз много искам ама не мога да реша какво.
За въшките в София ги има още от зимата поне в нашата градина засега не сме хванали още Laughing
[/quote]

Раницата е от ОЛХ, има доста обяви. За това каква да избереш не мога да дам съвет. Може да погледнеш на сайта на Рошаво, но там цените поне за мен са доста солени, при все че не знам/не знаех дали малката ще иска да седи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт