New Horizons стигна Плутон, нас ни радва априлски бонбон-АПРИЛСКИ БЕБЕТА ТЕМА 3

• 45 897
  • 759
  •   1
Отговори
# 375
Да се оплача на вас, че няма сега на кого.... Днес ходихме за първата процедура при рахабилитаторите в ДКЦ-то. Разбира се с предварително уговорен час, беше ми казано детето да не му се спи, да не е нахранено по рано от 30 мин преди процедурата и да не е гладно... Казах няколко пъти, че е кърмаче на поискване и тези условия трудно могат да бъдат спазени до запетаята, ама явно хората не им пука, или аз не съм достатъчно строга с детето си. Мъчих го допослено да спи, ама в 9.30 се събуди, максимално изчаках и в 10 го нахраних, той си гука, игра в къщи по пътя, часа за 11. Отидохме 10.50, почакахме, колко немога да кажа и той вече се измори, почна го една мила кака ама на нашия вече му се спи, не му се правят масажи и гимнастики, изтрая не повече от 10 мин и то с няколко пъти гушкане, пеене от моя страна и други разсейвания. Момичето видимо беше шашнато и той явно и на това реагира, но нещото което най ме подразни, беше възрастаната рехабилитаторка, която явно е главна там и раздава нарежданията. Той като се разстрои тя поне 10 пъти го нарече лошо дете... еми не ми се стана хич приятно. Що да ми е лошо детето, защото му се спи и е невъзможно за 4те му месеца да спазва техните графици?  Не стига че са от 8 до два, и и повичка от 10 до 10.30 имали....Питам за утре - тя ми вика избери си по удобен час, ама казва, то не е от толкова до толкова да спи... той е на свободен режим. Еми изгледа ме лошо и да видим утре как ще е. А и той самия преди да изтрещи напълно, тя само като застане пред него и той започва да плаче, а по принцип на всички се усмихва... Не знам как ще я караме още 9 дни... накрая най-много да се разкрещя аз. И ми вика, нищо му няма на детето ти, казвам ,че това го знам, но ортопеда така прецени и даде направление за рехабилитация, аз кво да му кажа, а не, не ми се занимава....
Сори че ви се излях, ама що такова отношение грубо тия хора... поне към децата, като не могат към възрастните. Лошо ми било детето... ми тя като е такава гаднярка то какво да е?!

# 376
Welinity Недей да си мълчиш, ако утре се държи по същия начин. Овца! #2gunfire Не давам на никой да категоризира и обижда децата ми. От къде накъде ще си позволява такова нещо?! Аз ако бях щях да я поставя на мястото й. Няма от какво да се притесняваш, грешката не е във вашия телевизор Peace

# 377
Мерси Ейми Simple Smile.
И аз мисля утре когато е детето готово да им се тръсна и ако пак чуя определението "Лош" да не си замъчла, пък ако ще и повече да не стъпим там...
Само не знам какъв е реда и къде мога да кажа, че няма да се ползват оставащите процедури, за да не си вземат парите те са несвършената работа и лошото отношение.

# 378
  • София
Мерси Ейми Simple Smile.
И аз мисля утре когато е детето готово да им се тръсна и ако пак чуя определението "Лош" да не си замъчла, пък ако ще и повече да не стъпим там...
Само не знам какъв е реда и къде мога да кажа, че няма да се ползват оставащите процедури, за да не си вземат парите те са несвършената работа и лошото отношение.

В Здравната каса,ама е голяма разправия.Те все едни и същи ли са там?

# 379
Моята свекърва всеки път като идва(рядко се случва) и използва такива думи -лоша,глезла и др.,които дори не помня.Изобщо не и обръщам внимание,защото трябва да се скараме.Аз не мога да съм тактична и трябва да и кажа директно.

# 380
Ами вчера като уговаряхме какво да нося и кога да ходя пак тази възрастаната беше там и с нея се уговаряхме.

# 381
Леле Велинити, направо са за бой такива хора. Според мен сте лоши, щото нея я мързи да работи, а вие само й разваляте рахата там да си мързелува и да си взима заплата. Въобще не се отказвай от процедурите, просто й заяви, че няма право да лепи етикети (особено пък на бебе) и да не мърморясва много, а да си върши работата мълчешком и толкова. Нарочно се държи гадно, за да ви изгони. Така си мисля аз.
Иначе нашия юнак и той проявява характер тия дни, мръщи се постоянно, развали си режима тотално и за спане и за ядене, и май бабите тука го поразглезиха та иска вече да е постоянно на ръце. Тази седмица съм сама с него и вчера ми свети маслото направо Simple Smile вечерта вече нямах ръце.

# 382
 Тези дни нямам време да пиша и само ви чета. Малкият е много крив, спи по малко и трудно заспива.Научил се е да се извива на мост като не е доволен и реве.Този номер го прави и в количката, и на ръце. На всичкото отгоре баткото е с уретрит и откачам.
Велинити, на тия не им се връзвай много, но ако пак се повтори ги сложи на място.

# 383
Велинити, не си го слагай насърце. Кажи им какво мислиш. Мъжът ми имаше подобен случай с баткото. На годинка се сцепи под окото и го завел в спешното. Докторът му се скарал, че много ревяло детето докато го лепил, да го укротял. Мъжът ми беше бесен.

# 384
Мерси за всички коментари,от нои ми казаха, че ми нямало приложение 2. Не знам тази от колцентъра ли не беше компетентна, или фирмата, която ти прави трз-то е направила пропуск. Защото наистина най-горе се вижда дата на последна промяна 31.07, а документ не се вижда. А колежката, с която говорих -  HR- ката, само ми обяснява - спокойно, ама на нея ни й закъснява с двайсе дни заплатата....

И във фейса не мога да вляза, нямам мейл на пощата. Абе като не върви, не върви...май и компютърът ми е временно прецакан, та съвсем се вкиснах.

Welinity, много съм възмутена от тия лелки. Какви режими при малко бебе, то да не е машина...!!!  Аз сигурно не бих отишла там повече, ако знам че детето ми не се чувства добре. Но най-добре им направи забележка, понякога се налага човек да е по-рязък. А какво точно му има на твоя младеж, че нещо съм пропуснала?

# 385
Мерси за всички коментари,от нои ми казаха, че ми нямало приложение 2. Не знам тази от колцентъра ли не беше компетентна, или фирмата, която ти прави трз-то е направила пропуск. Защото наистина най-горе се вижда дата на последна промяна 31.07, а документ не се вижда.
Декларацията не е най-отгоре,като последен болничен, а на последно място, т.е. на предната страница, най-отдолу.

# 386
 Krem, да си жива и здрава, намерих заявлението на последната страница. Това би трябвало да значи, че всичко е ок, предполагам? Статусът е обработва се, което е нормално. Не знам защо тогава ми казаха, че липсва приложение 2...
Лека нощ от мен!

# 387
Фу, още не съм легнала, пак си "прелиствах"  пощата да намеря поканата за групата, но без успех. Маце, моля те опитай пак да ме поканиш, ако е възможно де.

Грушенка, гледам никой не ти е отговорил за раничката. Аз не съм много компетентна все още, че и ние сме отскоро с Боба. Но мисля, че не е редно да се клати главичката. Може би трябва да стегнеш повече презрамките, които минават през раменете ти?
При нас главичката все още не се подава много от ръба, а когато заспи, малката се обляга по-често на моето тяло, а не назад. Но не съм забелязала да се клатушка.
Първия път когато я носихме изобщо, спа назад. Тогава татко й я носи, и й сложи приставката за главата (като сенниче е), за да осигурява някаква опора.
Дано съм помогнала! Не се отказвай, много е удобна, напоследък почваме да я ползваме все по-активно.

# 388
  • София
Giada, щом са ти казали че липсва приложени 2 звъни пак в работа и ги натискай да оправят нещата. Обработва се може да пише когато има проблем, при мен стоя един болничен така цял месец.

Грушенка, не съм спец и аз но ако не държи стабилно главата е рано за раничка.

# 389
Момичета благодаря за подкрепата. Чак го сънувах тоя кошмар...
Гиада, нищо му няма на човека, ама ортопеда преди 3 седмици акто бяхме нещо се притесни, че като му подадем пръти той да се хване за тях и надигне, отказва. Еми сега си се надига без проблем. Честно казано хич не ми се занимава да ходя по такива места, ама няма как да се правя на по-компетентна от ортопеда, та си викам поне професионални масажчета ще му правят 10 дни... а то...
Почвам и аз да ги заглеждам тези ранички, но да си призная за разходки в градска среда ми е много удобна количката, че побира чанти, багажи, води.

Общи условия

Активация на акаунт