New Horizons стигна Плутон, нас ни радва априлски бонбон-АПРИЛСКИ БЕБЕТА ТЕМА 3

• 45 785
  • 759
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Почти по същата схема захраних баткото. Само дето от кашите съм давала само елда. Жълтък вкарах на 7 навършени месеца, но май е добре и малко по-късно.

# 601
Пишете, че до годинката не трябва да се заменя изцяло нито едно хранене. Позачетох се из нета, но единственото обяснение, което срещнах е, че до 1г. поне половината от калориите трябва да се доставят от мляко. Това, обаче може да се получи и при заместване на 1-2 от храненията и в крайна сметка не можах да разбера каква е причината да няма пълно заместване. Някой ако може да обясни Rolling Eyes че се подготвям следващия месец да започваме с хапването.
Веществата от твърдата храна не се усвояват така, както тези от млякото/кърмата. Бебетата нямат още много от ензимите, нужни за разграждане на храната и както знаеш тя излиза в почти същия вид, в който е влязла. Така, че трудно може да се получи със заместени хранения преди годинката! Peace
Антошката мина шест месеца, ама още не съм го захранила. Честно, хич не ми се занимава, мързи ме даже тиквата да си обеля ...  hahaha Батко му тръгва на градина в понеделник, та мисля тогава да е денят, но ще видим.  Crossing Arms
В момента ми е повече на дневен ред именно градината на баткото. Понеже не е ходил на ясла, се притеснявам как ще се държи, дали ще го разбират, дали ще се храни, ще може ли да влезе в ритъм ... Много го мисля, дано мине добре!  Praynig

# 602
Мами влизам с питане дали при някой положението е/било същото - от няколко нощи Ира спи много неспокойно, виждам я как се мята насън, скимти, усмихва се- явно сънува. Буди се на всеки час, само с кърмене я успивам пак и след 1 час пак ..... това цяла нощ... период ли е някакъв, какво е, зъби ли? Тя е на 4 м. и 10 дни - от около месец и повече не се буди да яде нощем. Притеснява ме, че така много яде нощем и увеличаваме храненията, пък и съм доста недоспала.....  Tired

Някакви идеи?  newsm78

# 603
  • в ябълковата градина
И моето бебе от няколко нощи прави това - на 4,5 месеца е. Аз се чудя дали не са зъби.

# 604
И моето бебе от няколко нощи прави това - на 4,5 месеца е. Аз се чудя дали не са зъби.

Ами и аз това мисля, но пък денем спи сравнително спокойно.... само нощем ли да ги тормози ....

# 605
 Дани днес от следобед е неспокоен.Все мрънка, приплаква и навира в устата си всичко, което хване, включително дрехи и ръкава си. То отдавна лапа всичко, ама до ръкава не беше стигал. Почна днес даже и долната си устна да смуче. Дано през нощта да е спокоен, че и за него и за мен, по-важен е нощният сън!
А пък за зъбния тормоз нощем-то като нашите контракции - през нощта явно се обаждат повече Simple Smile

# 606
Vaseto29 мерси за отговора  Simple Smile Когато захранвах каката не ми беше попадала тази информация и по съвет на лл постепенно замених 3 от 5-те хранения с твърда храна (понякога вкл. и мляко). Не е имало проблеми с приеманет о и обработката, но пък не е лоша идея прехода да е по-плавен, не бързаме за никъде. Значи ако шефа пожелае ще има и мляко.

# 607
  • Варна
Ние се тръшкахме така една вечер и все мрънкаше такава от време на време,и сутринта като пипнах,хоп зъбче! Peace

# 608
При нас положението е същото тази нощ за пръв път от доста време се е буди и плака и то на няколко пъти, пък и през деня много кисел. Аз от няколко дни си мисля, че зъб го мъчи и явно не сме единствени. Дано по бързо и безболезнено да избиват зъбчетата.

# 609
  • Бургас
033 още веднъж благодаря за съвета за този хедрин протект - действа на 90% и с него сме мнооого по-добре   bouquet Иначе в градината още има въшки, но най-после отскоро проверяват на входната врата. Голяма тъпотия цари из тез градини еййййй  ooooh!
Радвам се, че е подействало и при вас. И аз го започвам, защото каката утре тръгва в първи клас.

Схемата за захранване на ~Дарче~ много ми допада и след всичкото ровене и четене май и аз ще се придържам към нея. Мисля към края на месеца да започвам, Алекс ще е на 6 м. и няколко дни, вече има някои признаци за готовност Simple Smile

# 610
  • София
Моята Вики вече е готова, само дето не седи, ама май ще си почака поне още 2-3 седмици... С тези съмнения за АБКМ, започвам чак след 10 дни да се захранвам:(

# 611
  • София
Ро3и а кога ще разберете за АБКМ?

Ние в събота започваме, таткото иска да присъства а и малко да се стабилизира от всичките пътувания Wink поръчах зарзаватите от био фермички и чакам петък да пристигнат.  Wink взех и две пюренца на Хип от тиква и от морков, не знам що, ей така да имам.  Подготвям се за пълен провал хахаха

# 612
  • софия
Деница бойкотира захранването.Май ще се пречупя и ще купя едно пюре.

# 613
И моето синче е киселаж и нощем ми прави тези номера от няколко дни...ама снощи го карахме само на вода и...рев. #Crazy
Той и през деня е невъзможен и не спи. Реве, тръшка се...страшно е.
Не знам от какво е, но е ужасно.
Иначе лакомника вече си хапва пюренце...колкото му дам, толкова ще поеме - няма мярка. Поне с хапването да сега нямам проблем.  baby_neutral

# 614
  • Враца
Ро3и, ти не беше ли фен на късното захранване?  Thinking
Хаха, Маце, кво говориш, таткото излезе от работа за да види как давам първите лъжички тиква  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт