New Horizons стигна Плутон, нас ни радва априлски бонбон-АПРИЛСКИ БЕБЕТА ТЕМА 3

• 45 840
  • 759
  •   1
Отговори
# 180
Berolino,и при моето бебе го има проблемът с яденето,както и при бебчетата на amy-lee и  ici-bici. Те бяха писали за това в предната трема. Ако искаш върни се назад и прочети. Ние продължаваме на част от храненията да ядем по 80-90 мл.,на други по 100-130 мл.От една седмица съвсем ми къса нервите!

# 181
Да се похваля - тази нощ го намерих 2 пъти по корем, а днес вече активно си се върти от гръб по корем, но нещо не му се получава от корем по гръб Simple Smile Що се отнася до помагането, аз около 1 седмица сутрин го слагах на нашето легло и по няколко пъти му помагах да се обърне, не знам дали това е помогнало, ама и ръката се усеща че трябва да извади Simple Smile

Добре че кърмя и хич не се вживявам колко изяжка - колкото му се яде толкова.

# 182
Теди последните дни определено яде по-малки количества, но пък по-често. Отдавам го на жегите.
Не е важно колко яде детето. Важното е дали е жизнено и дали наддава добре.

# 183
Теди последните дни определено яде по-малки количества, но пък по-често. Отдавам го на жегите.
Не е важно колко яде детето. Важното е дали е жизнено и дали наддава добре.
Напълно съм съгласна Simple Smile

# 184
  • София
Междудругото и аз интензивно му помагах да се обърне миналата седмица и го направи сравнително бързо, въргалях го мнпого по спалнята. Много бързо се учат.  Wink

# 185
И Теди за пръв път се обърна преди няколко дни, веднага след упражняването. Но от тогава не е. Опитва се и много се ядосва като не успее, а аз упорито я въртя  Grinning

# 186
  • София
Вики вчера беше на пикник с едно дръго съфорумско бебе и и двете се завъртяха!
И като се усетиха къде трябва да им отидат ръцете се почнаха едни салта... Като агънца на чеверме бяха, само се връткаха:) Голямм купон!!!

И аз не с вживявам за яденето, макар че напоследък я виждам как прави някакви странни муцки с устата - сякаш прецоква, ама си смуче и ближе устните. Викам си "жадна е", давам й да цокне малко, ама не винаги иска. И само им се чудя сега на тия муцуни дето ги прави.

# 187
  • софия
Деница си остана с едно единствено обръщане по корем.В тези жеги и тя яде по-малко.

# 188
Здравейте,ние вчера бяхме на ортопед, който с влизането ни попита колко е голямо детето. Казвам му, че е след пет дена ще направи три месеца, а той ни обясни че сме хванали последната седмица. Каза, че на ортопед се ходи между шеста и осма седмица, най-късно до третия месец. Прегледа детето, каза че всичко е наред, и ни каза чак от три годинки и половина, до четвъртата годинка да отидем пак. Не било необходимо да се ходи в шести месец, и на годинка, при положение, че всичко е добре.

# 189
Нашата Вики уж е жизнена на 4м и 10дни и все още не се е обръщала. Ръцете са постоянно в устата и лигави много. Вече е изцяло на АМ и педиатърката ни посъветва да почнем зеленчукови пюрета. Мисля да изчакам още малко.Вие от кога мислите да захранвате.

# 190
Захранването според детето както се казва,но аз лично се надявам да устискаме поне до петия месец. С второто ми се искаше принципно да захраня на 6 месеца,та времето ще покаже. Баткото го захраних на 4 месеца,но така се наложи.

# 191
Ще захраня , когато бебето си покаже, че има нужда. Иска ми се да започне да седи, да посяга към храната, когато ядем... това са основните признаци, че е готово за захранване. Не по рано от 5 месец Simple Smile

# 192
Аз се притеснявам не толкова, че не яде, колкото че така се намалява приема на течности. Определено пишка по-малко, но засега сух памперс не е имало. Вчера вечерта и днес добре си хапна: )
За захранването и аз мисля да изчакам тя да си покаже, а сокчета хич няма да давам.
Откакто се обърна преди две седмици, все се мъчи да повтори, но не и се получаваше до онзи ден. Оттогава яко се върти. ММ каза, че тренирала, за да го изненада за рождения му ден, който беше вчера, той тогава за пръв път я видя да се обръща: ) Вчера си изкарахме много готино по семейно, той си беше взел отпуска, ходихме на заведение и насам-натам, Деа се държа много добре; )

# 193
  • Варна
Здравейте мамита, отдавна не съм писала и то е защото все не ми остава време. Имам нужда от вашата помощ. Аз постъпих в болница с чревна инфекция и не мога да кърмя. Съответно от адаптираното мляко бебето се запече. Как да спася положението? Предложения?

# 194
Здравейте мамита, отдавна не съм писала и то е защото все не ми остава време. Имам нужда от вашата помощ. Аз постъпих в болница с чревна инфекция и не мога да кърмя. Съответно от адаптираното мляко бебето се запече. Как да спася положението? Предложения?
Аз давах Линекс бейби - 5 дена по едно прахче и не сме имали повече проблеми.Наскоро смених и АМ с НАН Конфорт и даже ака по 2 пъти на ден,но смяната на АМ не е опция за теб,тъй като после ако всичко е наред ще продължиш да кърмиш.

Общи условия

Активация на акаунт