New Horizons стигна Плутон, нас ни радва априлски бонбон-АПРИЛСКИ БЕБЕТА ТЕМА 3

• 45 857
  • 759
  •   1
Отговори
# 435
  • Под кленовите дървета
И около нас бебетата на по 7-8-9 месеца вече почти всички хранения са им заместени, само сутрин и вечер са на кърма, АМ. Аз лично не знам дали така че действам, освен идеята ми да пробвам модифицирано по мой вкус ЗВБ, не съм решила още за пюретата и кашите. За момента изобщо не ми тежи кърменето, да не кажа, че започва все по-прияно да ми става, май защото се случва за 7-8 мин и през 2,5 - 3 часа. Wink

Сега да питам тук, че да не пълня фейса, вашите бебоци "пълзят" ли на сън? От няколко дни вече спи само по корем и уж спи ,а вдига главата и мърда краката, чак до събуждане може да стигне. Това е първи 10 мин от съня, когато явно още не се е унесъл напълно. Та интересно ми е други бебчета правят ли го?

А защо толкова се бърза със заместване на яденето? До годинка основната храна на бебето е мляко, всичко друго е ЗАХРАНВАНЕ, какъв е този зор да се маха млякото?

Пълзи, пълзи, даже забива глава в решетките Laughing

# 436
Мами, от известно време ми хвалят кехлибарените герданчета...облекчавали проблемите с растежа на зъбите, укрепвали съня, успокоявали детето...и още куп неща... newsm78
 Вие чували ли сте такова нещо и знаете ли нищо повече...някакви отзиви?  Thinking

# 437
  • София
Обсъждахме ги да, аз взех ама не му го слагам, тук в мк всички деца имат. Хубаво им седят, дето майка ми вика, аа и той има от модерните колиета.  Wink

# 438
То да успокои детето, че  от известно време насам сме в някаква кисела фаза...пък дали му седи добре...и да не  му - ще го преживееме.
Но май повече ефекта му се дължи на внушение, че нещата са по-добре...
А може пък наистина да помага...знам ли  newsm78 Thinking

# 439
  • София
Едни казват че е чудодейно, други че не действа. Wink за това казвам че свди хубаво.  Wink

# 440
  • София
Здравейте!

Тези дни се губя, на море сме... Отново:)
Вчера Вики стана на 4 месеца и го отпразнувахме с 8 часа на бара на плажа. Бяхме с едни приятели и една двойка с бебе на годинка и беше голямо шоу.
Вики обаче беше много превъзбудена. Вярно, хубаво си поспа на сянка и на морския бриз, ама едвам ядеше. Чак вечерта като я изкъпахме и й пуснах бял шум се успокои и си хапна, заспа за нула време и ни позволи да си хапнем на спокойствие.
Забелязах вече, че започна да се наяжда само от ената гърда.... И в количката също се опитва да се завърти. Започна да спи не по корем, а настрани малко и все ме е страх да не й изтръпне ръката.

И, на всичките емоции вчера, тази сутрин към 4 я взех да хапне и то милото като се стресна - разпери ръце и ококори очи. През деня също го направи на два пъти. И после до сутринта поне няколко пъти, на сън. Остави че бълнуваше и доста нервно спа до към 8, кпгато пак цокна и се унесе за още час. Вкарала съм се в джаза днес и ще ходим чак следобеда на плаж.

Welinity - и Вики е така, откакто си откри ръцете. Разнообразие да има:)

# 441
  • София
Аз срам не срам обаче на моето човече зъби му пробиват май. Драскат вече.  Shocked, как стана така не знам.  Wink

# 442
Маце е как ще ви никнат без драми... я ги връщайте обратно .,,, хихи

Жасмин - еми и аз се чудя, ама педиатрите така съветват и явно е по-лесно за майките и затова... макар,че и двете майки край мен заместили дневните хранения на бебетата ги кърмеха, айде едната цедеше и даваше, че бебето не искаше да суче, а и разви алергия към млечните, ама другата си го кърмеше... що си усложняват живота и аз не знам.

Сега да ви се оплача от ММ, днес и утре почива и аз си викам супер, тъкмо ще ми помогне като ходим на рехабилитацията, че ми е доста трудно в едната ръка малкия, с другата да вяда от чантата, да се обувам, събувам, да разстилам и т.н.... ама той ММ не само не ми помага, ами и заради него закъсняхме, миналта седмица само 2мата винаги сме поне 10 мин по-рано, а днес с "помощта" закъсняхме с 5 мин, а аз мразя да закъснявам, съотвено и да ми закъсняват... ама после го заведохме да му извадят зъб, като не слуша и ни мота... сега е наказан хихи
Иначе малкия си свикна с рехабилитацията, да не кажа че в събота си я търсеше като й настъпи часа.

# 443
Ей,Маце,както се казва -кога се родихте,кога се озъбихте! GrinningХа,честито!

# 444
Леле хора не знам как смогвате и феъса и тука. Аз едва успявам да намеря време и тука да ви следя. Все има нещо с някой да се прави вкъщи, а и малчо последно време адски се плюнчи и мрънка вилото постоянно с тия венци. Уж не са ву червени, но адски го болят и киселее много.

# 445
Аз пиша само тук,във фейса ме няма и понеже нямам време,често успявам само да чета. Днес легнах с малкия да дремна,а то взе че се събуди на 15-та минута, тъкмо аз като заспивах. И сега съм по-кисела и от него!
Коликите на вашите мъници има ли ги още? Ние още имаме. Не реве от тях,но го будят явно. Коремчето му къркоро понякога като долепя ухо,по-скоро пука всъщност.

# 446
оф, тоя номер със заспиването точно когато диването се събуди ми е почти ежедневие, направо се специализирах в бързото наспиване Simple Smile А за коликите Самуил почти нямаше, та пропуснахме драмите там, но сега сигурно ще ми се върне тъпкано със зъбите. Sad Откакто влезе в 5-тия мес. преди 3 дни е ужасно кисел и само плаче милото. А се е научил и да наддава вой и по-силно, за по-драматичен ефект. Ужас просто, голям врякльо излезе Simple Smile

# 447
И ние така щом легна да спя или пък седна да ям момата вече е будна и ме вика Simple Smile

# 448
От няколко дни бебата я мъчат зъбките, затова и купихме гелче. Като започнах да я мажа напипах само кучешките зъби - леко бучкат и се виждат под венеца  Shocked Тези кучешките доста по-късно никнат уж и май са от най-болезнените.  ooooh!

# 449
оф, тоя номер със заспиването точно когато диването се събуди ми е почти ежедневие, направо се специализирах в бързото наспиване Simple Smile А за коликите Самуил почти нямаше, та пропуснахме драмите там, но сега сигурно ще ми се върне тъпкано със зъбите. Sad Откакто влезе в 5-тия мес. преди 3 дни е ужасно кисел и само плаче милото. А се е научил и да наддава вой и по-силно, за по-драматичен ефект. Ужас просто, голям врякльо излезе Simple Smile
Това с воя ми изкарва нервичките,не реве често,но почне ли е като сирена  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт