New Horizons стигна Плутон, нас ни радва априлски бонбон-АПРИЛСКИ БЕБЕТА ТЕМА 3

• 45 805
  • 759
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Маце,и аз щях да те питам откъде поръчваш зеленчуците,но са ме изпреварили.Много ме беше яд,че  исках поне при захранването да правя аз пюренцата,но не намерих никъде био зеленчуци с ГАРАНТИРАН произход,та този сайт който даваш ми е последната надежда  bouquet

Казваш,може да им се разчита,така ли?Щото аз като почна,само от там и по много ще поръчвам...

Гарантирам, само чети таговете, не всички ферми са сертифицирани био, някои чакат сертификат. А иначе доставят бързо и в ден по твой избор  Wink иначе най вкусни са нещата на Медень къща, майкоо курабийките им! Мляс!.

# 631
благодаря ти много,ама много,маце!Оооо,курабиите ще бъдат пробвани,няма да им простя newsm74
Почвам да гледам подробно за био сертификати там,ох,ако знаеш как ми олекна,сега само ще подбирам зеленчуците и ще правя примерен план за кои дни какъв зеленчук ще се муА Mr. Green

# 632
  • София
Аз си поръчах вчера от тях разни неща ще ги взема на 24.09 че сега не съм в София и после ще пиша . Grinning

# 633
  • София
Да ви кажа и аз се замислям за farmhopping. Сега купувам от Семка, ама мнооооого ми идват като количество и понякога се чудя какво да правя всички зеленчуци.
Е, друг е въпросът? Че така се насилваме да ядем по-здравословно....Simple Smile

# 634
  • София
Сега farmhopping имат код за отстъпка от първа поръчка но аз за съжаление вече си поръчах той после излезе.Но мисля да поръчам от името на ММ

# 635
  • София
Моите пристигнаха, малко се престарах с поръчването доста съм взела, ама ще ги делим с shmatkofel, и аз изпуснах кода. Вижте също за пунктовете за взимане, доставката там е 1лв.  Wink

# 636
  • Под кленовите дървета
Ехеей, не сте ме забравили, нали Simple Smile

Катерина си изповръща червата от най-баналната круша и спрях да захранвам, ще продължа следващата седмица. Дотогава на ориз и вече познатото.

Току-що успя да се измъкне от шезлонга и да тупне напред по чело на плочките в кухнята Cry Аз направо се побърках, бях сама с двете деца и не знаех как да видя симптомите. Тя беше полузаспала, после я ръчкахме да й гледаме зениците, не ни слуша главата и нас. Инсталирахме бънджи и я слагам за 5-10 минути дневно, голяяям кеф й е Joy

Ние зъби нямаме, но пък баткото компенсира, че пак го боли зъб и то преден, под корона Shocked Разгледах коронката, не е счупена, подозирам, че или стиска зъби насън или много хапе капачките на бутилките (доби този гаден навик).

# 637
Ехее може ли вече бънджи? С нетърпение го чакам този момент, че имам едно от каката, което си остана неизползвано, въобще не му обърна внимание и се надявам поне беба да му се изкефи.
Не се шашкай много за удара, моята лл казва, че са с гумени глави и ми се чуди защо съм била толкова път да я водя на преглед, заради едно падане  newsm78  То ако е нещо сериозно симптомите със сигурност ще ти направят впечатление.

# 638
Оооо,не сте сами,падналите от шезлонг... Sad
И аз бях сама,побърках се,и аз като я хванах малката почнах да я оглеждам за нещо #Crazy CrazyТо как да не се притесниш и да не минат всякакви ужасии през и без това уморената и недоспала глава ooooh!

Сега и аз ще направя заявка във farmhopping-a

# 639
Аааам,въпрос:
Само в рамките на София ли доставят farmhopping?

# 640
 Калина падна преди морето точно, и то от леглото. Много беше гадно, но нищо обезпокоително не последва. Но си е страшничко, де!

Аз още не съм се наканила да поръчвам продукти, че сме на гости на бабите. Тук в мазата имало една домашна тиква, та може да почна с нея. Теглим засега едни сополи с помпа, но температура вече няма, та утре-вдругиден може да дам някоя лъжичка първа храна. Преди няколко дни й дадох да ми оближе пръста с картофена следа, голямо негодувание предизвика, така че това не го броя.

# 641
  • София
Аааам,въпрос:
Само в рамките на София ли доставят farmhopping?

За София да. Ти къде си?

Калоян е захранен. Със смесени чувства сме и двамата хахаа, после като го гледах на клипчето ми яде, не е като да не яде. Днес ще се постаря повече с картофа че вчера беше пълен провал. Като го намачках с вилица стана като лепило и като добавих млякото беше бучки и го пуснах в пасатора и стана горе долу.

# 642
  • Враца
Ами той картофа май си е гаден, така без овкусяване и подправки. На мен ми се повръщаше като го гледах - лепкав, гъст, блудкав, абе ужас. Ивайла си го хапва де, но не със същата охота като тиквата  Laughing

# 643
  • София
Хаха мани аз даже не се осмелих да го пробвам. С нетърпение чакам морковите.

# 644
  • Под кленовите дървета
Категоричен бойкот на тиквятя. Царевицата я обожава. Направо ме е страх от броколито...така без подправка ще е гадост неземна

Общи условия

Активация на акаунт