Добър гинеколог в Плевен?

• 102 727
  • 208
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, спешно се нуждая от информация относно цените за вторичен преглед в Екзакта Медика при д-р Василева. Моля ако някой има информация да сподели Simple Smile

# 121
Момичета, някоя от вас попадала ли е на гинеколог, който има микроскоп в кабинета си и поглежда секрета веднага? Не искам обикновена микробиология, а ако е възножно да се погледне на момента. Или пък може би дерматолог- венеролог ?

# 122
Здравейте  момичета. Прочетох много добри отзиви от вас за др Бодурска и Василева за следене на бременност, смятам да се насоча към една от тях двете, преди това бях в Авис медика и съм доста разочарована..
След като сте се следили при една от тях двете, къде и при кого родихте? Благодаря ви

# 123
Следих се при доктор Василева.
При нея родих, във Втора база.
Изключително бързо и лесно раждане - за около 2 часа. Тя всячески си опитва да улесни и ускори процеса.

# 124
  • Там някъде нейде !!!
От години се следя при доктор Цвик! Невероятен Човек  и лекар!

# 125
Здравейте, може ли мнение за д-р Стефка Василева или др. гинеколог с добра техника за профилактичен преглед по ЗК.
Благодаря

# 126
Не ходете при др Антоанета Любомирова

# 127
  • Някъде по Дунава
Не ходете при др Антоанета Любомирова
Защо?

# 128
Здравейте,  някой може ли да ми даде актуални координати на д-р Ангел Йорданов

# 129
Д-р Бодурска занимава ли се с гинекологични прегледи, освен за проследяване на бременност? Прочетох, че в МЦ "Света Елисавета" на бул."Скобелев" 20 е платен преглед само, не работи по НЗОК? Така ли е? И каква е цената на платения прием, ехографски преглед, вземане на цитонамазка и микробиологично изследване? Д-р Полина Василева занимава ли се с обикновени гинекологични прегледи? Благодаря предварително за помощта.

# 130
Доктор Полина Василева извършва и такива прегледи, да.
За тези неща майка ми плати 100 лв без направление, на тя работи и със НЗОК.

# 131
А д-р Полина Василева има ли вагинален ехограф?

# 132
# 133
  • Vraca
Здравейте момичета,
Препоръчате ми лекар от Плевен който да е специалист при СПКЯ +ИР. Напоследък цикъла ми го няма, само леко и продължително зацапване + болка в ляво, та чак крака ме боли. Някоя от вас да е имала такъв проблем и как се е справила.

# 134
  • Русе
Здравейте, мацки,
Моля да ми препоръчате добър гинеколог в Плевен, става въпрос за голяма  киста на яйчника.
Благодаря! 🙃

Общи условия

Активация на акаунт