Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 16 юли 2015, 11:11 ч.

Добър гинеколог в Плевен?

 • 34 103
 • 70
 •   1
Отговори
# 15
 • Мнения: 259
Здравейте! Проф. Славчо Томов работи ли със здравна каса. Трябва ми за профилактичен преглед.

# 16
 • Мнения: 871
Не работи със здравна каса. Гинекологичен преглед, ултразвуково изследване, колпоскопия и цитонамазка са 60 лв.

# 17
 • Мнения: 259
Не работи със здравна каса. Гинекологичен преглед, ултразвуково изследване, колпоскопия и цитонамазка са 60 лв.
Препоръчайте ми някой който работи със здравна каса.

# 18
 • Мнения: 4
Здравейте, може ли някой да ми даде информация за графика на д-р Славчо Томов и как да се свържа с него, за да си запиша час за профилактичен преглед.

# 19
 • Мнения: 787
Здравейте, може ли някой да ми даде информация за графика на д-р Славчо Томов и как да се свържа с него, за да си запиша час за профилактичен преглед.


Той преглежда само в новата болница" Св. Марина" ,срещу Метро. Телефоните на администраторките може да вземете от сайта, но те са същите като в старата . Звъните на някой от тези телефони и те ви казват за коя дата има свободни часове.

# 20
 • Мнения: 4
Благодаря много ще звънна за да си запиша час. Simple Smile

# 21
 • Някъде по Дунава
 • Мнения: 2 184
Много зависи за какво ви трябва гинеколог - за проследяване на бременност или някакъв гинекологичен проблем, а зависи и от проблема. За съжаление доц. Стойков вече не е в Плевен, а в Търново, иначе и аз съм доволна от него. Чувала съм добри отзиви и за Наталия Цвик и Ивайло Бързашки от Авис медика, за Антоанета Любомирова(преглежда в Екзакта медика и Св.Марина). Моя приятелка роди при Николай Славов от Авис медика и беше доволна, но аз ходих при него със специфичен гинекологичен проблем, не ми помогна и нещата се задълбочиха.

# 22
 • Мнения: 406
Здравейте!
Някой има ли отзиви за д-р Венелина Михайлова?
Занм, че до преди няколко месеца е преглеждала в Плевен, но тъй като сега е в Търново, искам да проуча мненията за нея и дали има доволни.  Peace

# 23
 • Мнения: 92
д-р Недялковски .работи във втора клинична база и частен кабинет в мц еврика

# 24
 • Мнения: 11
От самото начало на бременността ходя при д-р Наталия Цвик. След 10 дни ми предстой планувано раждане. Останах много доволна до този момент от отношението на самата лекарка, няколко пъти ми се е налагало да й звъня да я попитам нещо, никога не ми е отказала помощ или да не си е вдигнала телефона. Работи със здравната каса, единствено съм заплащала по 2лв. за вземане на кръв и урина. Избрах да раждам в Авис Медика. Надявам се всичко да е наред, а след това ще споделя мнение.

# 25
 • Мнения: 1
Здравейте на всички! Аз искам да попитам някой има ли наблюдения и мнение за Д-р Динка Димитрова , става въпрос за следене на бременост и евентуално раждане с неин екип! Благодаря предварително  Embarassed Wink baby_neutral

# 26
 • Мнения: 4 301
Добър ден на всички.
    Да се включа към запитването за добър гинеколог в Плевен, но да работи със Здравната Каса. Става на въпрос за гинекологичен преглед с нужните изследвания. Също така да открие причината за обилното ми кръвотечение всеки месец, заради което не мога да водя пълноценен живот в продължение на три дни, когато кръвотечението ми е най-непоносимо (сменям тогава превръзки на 1-2 часа плюс нощно време или когато съм навън използвам тампон, който след два-три часа вече се е напълнил) и да ми предпише някакъв медикамент за регулиране на това обилно кръвотечение, но да не са противозачатъчни хапчета, тъй като не ми понасят или всякакви хормонални медикаменти. Менструалният ми цикъл продължава 8 дни, като използват по три-четири пакетчета превръзки Libresse нощни.
   От няколко години се лутам по гинеколози и не мога да попадна на добър гинеколог. Посещавала съм един или няколко пъти следните доктори: Василева, Романов, Цвик, д-р Попов или Поповски (не си спомням точно името му, но работи в клиника "Еврика". Останах страшно недоволна от прегледа и от отношението му) и последно - Янкулов. Колебая се днес да не запиша при д-р Янкулов отново, макар че трябваше да се моля за микробиологично изследване и да го убеждавам да ми го направи. Цитонамазка въобще не ми направи. Какво оставаше за други изследвания да го помоля. Да спомена само, че при д-р Янкулов ходих на платен преглед през декември месец. Мислих си, че като си платя прегледа, ще ми обърне доктор внимание. Но не стана така. Дали ще си плащаш или не, няма разлика. А д-р Цвик, която я хвалете повечето, въобще нищо не ми помогна. Само ехограф ми направи и нищо друго. Нито цитонамазка, нито микробиологично изследване. Докато не отидох при д-р Романов, който да ми поясни, че трябва всеки път да се прави цитонамазка, ехограф,  микробиологично изследване, изследване за хламидия и ако има нужда от други изследвания по преценка на доктора вече. Но не съм доволна от него. Прави нужните изследвания, като ги занасям сама до "Екзакта Медика" (до болницата), но се вижда, че той не разбира. Или пък да запиша час при д-р Бързашки, който се хвали толкова много, макар че трябва да си плащам прегледа плюс всички изследвания, които искам да ми направи. Не знам дали ще има полза да отида при него и дали ще ми обърне внимание към проблемите ми и ще направи всички изследвания, които аз искам и които той прецени.
   Чувала съм добри отзиви за д-р Бързашки, д-р Томов, д-р Горчев. Но ме е страх, че само ще си похарча парите излишно, без да ми направят необходимите изследвания и пак ще ми останат оплакванията и съмненията ми. Трябва да съм сигурна, че в гинекологично отношение всичко е добре, за да го отметна, тъй като имам често уриниране и позиви за такива. Ходих няколко пъти на гинеколог и нищо. Откриха ми Бактериална вагиноза и се излекувах. Но сърбежът ми остана. Последно като ходих при д-р Янкулов, микробиологично изследване показа Дисбактериоза. Каза ми, че всичко е наред, но не му повярвах. Предписа ми вагинални таблетки Лактажин (само три сложих и ги спрях, тъй като не се разтваряха, имах кафяво течение. При ваденето им може да съм наранила влагалището си, тъй като трябваше да се извадят на сутринта). Занесох резултатът от микробиологичното изследване при д-р Романов и той ми каза, че ми няма нищо. Предписа ми някакъв вагинален гел с лактобацили (Санагел), но не го използвах, тъй като беше прекалено скъп. Преди един-два месеца слагах вагинален гел Лактобор заради антибиотично лечение. Три пъти го използвах и като получих нетърпим сърбеж, парене и болка при уриниране. Търсих в Интернет страничните ефекти на Лактобор, но не открих. Пишеха хора, че когато имаш гъбички, ти създаваш тази кисела среда и те се размножават. Така че стигнах до извода, че имам неоткрити гъбички и може това да е причината за честото уриниране и сърбеж.
  
  
  

Последна редакция: пт, 15 апр 2016, 09:35 от Jennifer_w

# 27
 • Мнения: 871
Проф. Томов ме успокоява след грешна диагноза ендометриоза, поставена от друг лекар. За 60 лв ми прави бимануален преглед, ултразвук, колпоскопия и цитонамазка. Микробиология не съм искала, тъй като нямам оплаквания и досега винаги е излизала чиста.

# 28
 • Мнения: 75
Записвам се и аз да след темата за водене на консултации и раждане в плевен
На всякъде ли искат да се заплаща раждането. Това не се ли поема от ЗК
Първото си дете родих в Троян и една стотинка не съм платила за раждането.
Попринцип съм от Ловеч но като се преместим в Плевен Троян ми се вижда малко
вече по далече и не знам къде ще избера да си следя бременността.

# 29
 • Мнения: 4 301
   Добър ден на всички. В Петък отидох да запиша час при д-р Янкулов, но се оказа, че има свободен час чак на 03.05. Въпреки това запазих час. Твърде късно е за мене тогава. Тогава ще дойде и менструалният ми цикъл и така направлението ми ще изтече докато мине цикъла ми. Затова няма смисъл.

   Колебая се между д-р Томов и д-р Бързашки за записване на час, но не работят със ЗК и не знам дали си струва да отида при един от тях и дали ще ми помогнат. Също да попитам за д-р Томов и д-р Бързашки дали ако ти се наложи вторичен, третичен преглед и т.н прегледи пак се плаща по 40.00 лв. на всеки преглед. Наистина желая доктор, който ще ми обърне нужното внимание, ще ми направи нужните изследвания и ще ме увери, че съм напълно здрава след излизането от кабинета му. Дори ако трябва да платя доста пари. Парите нямат такова значение. Важно е здравето ми. Но държа да е със ЗК, ако съществува изобщо такъв добър гинеколог, който ще ми обърне внимание и ще ми помогне. Наистина ми омръзнаха от доктори, които не ми обръщат никакво внимание и искат по-бързо да се отърват от мене, уверявайки ме, че са направили всичко за мене, но всъщност от кабинета им излизам недоизлекувана и болна все още. Надявам се, че можете да ме разберете, какво искам да ви кажа. Чух също така за д-р Георгиева, която работи в болница "Света Марина" и работи със ЗК. Какво е мнението ви за нея и дали извършва гинекологични прегледи на небременни жени?
    
   Желая на всички една успешна седмица.  

Общи условия

Активация на акаунт