Добър гинеколог в Плевен?

• 99 483
  • 200
  •   1
Отговори
# 165
Калинка, д-р Бодурска не работи с НЗОК. Доста се чака за час, графикът ѝ е запълнен за месец напред, но ако споменеш по телефона, че става въпрос за потвърждаване на бременност може и да намерят начин да те вместят. Честито!

# 166
  • България
Много благодаря! Чакано е с нетърпение и не можахме да повярваме. Simple Smile

# 167
  • София
Честито Калинка Purple Heart!
д-р Бодурска е страхотна, с две ръце я препоръчвам. Пуска всички изследвания и следи нещата много внимателно, да, по-скъпо е, но за Мен си заслужаваше.

# 168
  • България
Калинка, д-р Бодурска не работи с НЗОК. Доста се чака за час, графикът ѝ е запълнен за месец напред, но ако споменеш по телефона, че става въпрос за потвърждаване на бременност може и да намерят начин да те вместят. Честито!

M.Angelovaaa, благодаря за съвета! Успяха да ме вместят както предложи. Сега само се надяваме всичко да е наред.

# 169
Здравейте,
Дали има доволни от д-р Юлияна Илиева Екзакта медика? Ще водим детето на преглед в този медицински център и ми се ще да го съчетая и да ида на профилактичен преглед при АГ.

# 170
  • България
Здравейте,  някой знае ли кога излиза графика на докторите в "КИРМ"? Трябва да запиша час за началото на септември при д-р Бодурска и ме е страх да не изпусна часовете. Simple Smile

# 171
За септември ще излезе на 12 август.

# 172
  • България
M.Angelovaaa, благодаря отново! Flowers Tulip

# 173
Здравейте!
Имам загуба в 8г.с. след това установена тромбофилия PAI 4g/4g.
Бихте ли ми препоръчали добър АГ в Плевен, който да разбира от бременност с тромбофилия?
Ходила съм при д-р Бързашки, но бих желала да чуя и вашето мнение?

# 174
Здравейте! Прочетох темата, но за доц. Хинкова нямаше споделено мнение. Някоя от вас да я е посещавала? Всяка информация ще ми бъде полезна.

# 175
Здравейте, може ли да ми препоръчате добър акушер-генеколог в Плевен, става въпрос за проследяване на патологична бременност , последствие и раждане , предпочитам да е един и същ, работещ със ЗК.

# 176
Здравейте, търся гинеколог за проблем с поликистозни яйчници, може ли мнения за д-р Ивалина Хорозова от ДКЦ1 и за д-р Янина Стефанова от ДКЦ3?
Не ви препоръчвам Янина Стефанова въобще като лекар, ще ви използва като експеримент, ще ви изпише витамини или антибиотик, след което ако не ви подейства ще ви изпише противозачатъчни. Плюс, че няма да ви обърне и вниманието, което заслужавате, най- много да си докарате допълнителни проблеми както мен

# 177
Аз не живея в Плевен,но си избрах лекар за раждането от там - Наталия Цвик. Много я харесвам,внимателна и мила е ,обяснява много подробно всичко.Имам чудесни впечатления.Надявам се и раждането да мине леко и безпроблемно с нея Simple Smile
[/quote
АЗ СЪМ СТРАШНО НЕДОВОЛНА ОТ ТАЗИ НЕКАДЪРНИЦА!
ПРОПУСНА НИ МАЛФОРМАЦИЯ НА БЕБЕТО ,НЕ НИ Е КОНСУЛТИРАЛА С ДРУГ СПЕЦИАЛИСТ ПО ФЕТАЛНА МОРФОЛОГИЯ!

# 178
Аз не живея в Плевен,но си избрах лекар за раждането от там - Наталия Цвик. Много я харесвам,внимателна и мила е ,обяснява много подробно всичко.Имам чудесни впечатления.Надявам се и раждането да мине леко и безпроблемно с нея Simple Smile
[/quote
ПРОПУСНА НИ МАЛФОРМАЦИЯ НА БЕБЕТО ,НЕ НИ Е КОНСУЛТИРАЛА С ДРУГ СПЕЦИАЛИСТ ПО ФЕТАЛНА МОРФОЛОГИЯ!

Как се доверявате на всички за фетална? Цвик не фигурира никъде като сертифицирана. Бързашки от години името му работи за него, на практика - нищо не разбира!
Всички за пари се специализираха, но доколкото зная, единици са истински разбиращите и работещи в полза на пациента.

Последна редакция: вт, 11 мар 2025, 07:33 от М. К. 638929

# 179
[/quote

Как се доверявате на всички за фетална? Цвик не фигурира никъде като сертифицирана. Бързашки от години името му работи за него, на практика - нищо не разбира!
Всички за пари се специализираха, но доколкото зная, единици са истински разбиращите и работещи в полза на пациента.

За ФМ трябва да се търси сертифициран специалист с дългогодишен опит. Такива за съжаление в Плевен няма.

Общи условия

Активация на акаунт