Добър гинеколог в Плевен?

• 99 490
  • 200
  •   1
Отговори
# 195
Списъкът е същият, само къде термометър не ви трябва, те си дават оттам. С къпането е абсолютно същото. Взимат бебето за преглед и за баня, събличаш го в стаята и приготвяш памперс и хавлия и отиваш заедно с тях, пред теб го преглеждат и къпят. И после пак по пампрес ти го връщат. Като шампоана беше от тях, аз само крем за подсичане си носех.
Аз с първото раждане бях във ВИП стая, но също като Вас родих 2021 и беше забранено свиждането, та беше много неудобно, защото трябваше да оставя съвсем само детето и да слизам чак до долу на оградата при мъжът ми като нещо трябваше да ми донесе. Сега със второто дете нямаше свободна такава стая и бях в обща, имаше свиждания в определен час, след 17.00 или 18.00 беше и то във фоайето пред отделението. Доста ни дразнеше факта с другите жени, че имаше някои,които влизаха как им дойде на свиждане из цялото отделение по всяко време и забележка очевидно не се правеше. Аз родих януари и имаше някакъв режим на топлината в стаята,която беше изключително глупаво,защото през деня имаше отопление, през нощта си беше студено. По някое време го пускаха и през нощта ,така и не разбрах на какъв принцип го пускат. Иначе към персонала нямам забележки, бяха мили, отзивчиви, и с двете раждания.
От д-р Василева съм много доволна, някак ми беше спокойно с нея. Дойде после да ме види. По време на проследяването на бременността винаги е била на разположение, в петия месец някъде имах едно кървене, нямах час записан, веднага ми каза да дойда. Един път бяхме закъсали с колата и съответно нямаше как да ида на часа, веднага влезе в положение. То общо взето нямам забележки към нея, и на двете раждания е била с мен.
С първото раждане и аз преносих, терминът ми беше на 25-ти август, но родих на 31-ви, бяхме се разбрали на 1-ви септември да отида,но ми звънна,че нямат работа на 31-ви и ако искам направо да ходя. Второто го родих за норматив Grinning Не знам дали беше от онзи чай с малиновите листа, но отидох на преглед на 18-ти януари и бях с 6 см разкритие без дори да усетя, каза ми да се разходя малко и 18.30 като и почне смяната в болницата да ида, вече бях със седем см и така докато ме приеха и 21 бях родила изключително бързо.
За плащането имайте предвид,че дори да е на смяна, както при мен и в двата случая, отново се заплаща избор на екип от 900 лв.
Иначе при първата бременност не ме задължаваше да ходя точно при д-р Галева за фетална, просто ми беше дала координатите й като вариант, за втората бременност си бях решила,че там ще ходя отново, защото бях доволна. Иначе и с двете бременности не съм ходила на трета морфология, а и не са ме й карали, даже аз си мислех, че заради кръвното ще ме накарат, но не.
А и забравих, хубаво е да си вземете нещо за хапване, защото ако ви приемат по обяд или по-късно не ви се полага вечеря. А и е добре да имате нещо, че не всеки път беше хубаво.

Последна редакция: ср, 27 авг 2025, 18:01 от did07

# 196
Жалко, че така си е останало и след ковид периода.
През 2019 идваха в стаята и на място къпеха бебетата, теглеха ги и ги преглеждаха, но явно гледат да им е по-лесно. А по коридорите е студено, а често и течение става. Направо е ужасно да се разкарват така голи и къпани бебета.

Надявам се, че във вип стаите пускат таткото, поне 2019 знам, че пускаха, въпреки че аз тогава не успях да се вредя за такава стая.

И аз трябва да раждам януари и се притеснявах за температурата в стаята. През март беше ужасно студено в стаята, в което бях, парното едва се усещаше през деня, а беше студено и валеше сняг тогава.
Ще трябва да си подготвя явно дебели дрехи.

Благодаря за информацията!

# 197
Да, освен дебели дрехи е хубаво и нещо по-дебело за завиване. Аз нищо не си бях взела за мен само чаршафа и умрях от студ. Добре,че там имаше едно одеяло, с което бяха покрили леглото.
Леко раждане пожелавам и на двете и бързо да след това!

# 198
Много благодаря за информацията, определено ще си подготвя от сега нещо пакетирано в багажа. Знам, че все още се разнасят къпани и голи бебета от приятелка, но ще видя и ще ви споделя като родя Simple Smile
Започвам и аз чай от малинови листа, щом помага 😅

# 199
Ооо чаят от малинови листа седмица -две преди термин. Да не е от по- рано Grinning

# 200
Оо, вече съм в 38 г.с., чакам го всеки момент без чай 😅

Общи условия

Активация на акаунт