"Завръщане"/Sila/-С участието на Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт~Тема 30

• 52 830
  • 744
  •   1
Отговори
# 45
  • София
 Hug Heart Eyes Hug

Днес всеки един от нас ще получи точно толкова щастие, колкото вчера е подарил на света.
Илинден е!
Ако на Илинден гърми, ще настъпи суша, но виното ще е хубаво.
Безгръмотевичен имен ден днес на именниците.
Живи и здрави да са празнуващите.

Диди, на такова хубаво място цял ден може да пием кафе  yes
Селистра, мъфините ти са ммм... много апетитни  Heart Eyes
Хубав ден на всички работещи и почиващи!

# 46
Скрит текст:
Добро утро, момичета!

В добро настроение сте и дори непроменящия се вид на агата не може да ви го развали!

Благодаря за новата темичка! Отново чудесна!

Диди, страхотна снимка от любимо за мен място!

Марги, благодаря, мила, че ни държиш в течение. Появяванията му са толкова мимолетни.

Наде,
Скрит текст:
въпросче към теб, че да не ровя из темите на Чаатай. Игрален филм ли снима, как се казва и кога трябва да излезе?

Здравейте дружки-веселушки Hug...... Hug и честито на празнуващите днес.  bouquet......  bouquet
Дани, относно Чачко,
Скрит текст:
снимките, ще започнат към края на месеца, а премиерата се очаква да е на 14 Февруари догодина.
Ще играе беден барабанист и, ще му партнира много готина мацка, казва се Leyla Lydia Tuğutlu, голяма е кукла и стои прекрасно до Чаги.
Във филма, ще се казва Тарък, а тя Мерве.
Това е засега.
Съжалявам, че, ще му партнира във филм за кратко, Rolling Eyes а не в следващият му проект, защото много обичам красиви екранни двойки, Heart Eyes жените да са нежни smile3521 и женствени, smile3521 а не с груби черти като на мъж. Sick

И днес, ще е жежко, затова нека вземем превантивни мерки като Агата. Heart Eyes

# 47
Привет и от мен !  Hug Heart Eyes

Дани, относно Чачко,
Скрит текст:
снимките, ще започнат към края на месеца, а премиерата се очаква да е на 14 Февруари догодина.
Ще играе беден барабанист и, ще му партнира много готина мацка, казва се Leyla Lydia Tuğutlu, голяма е кукла и стои прекрасно до Чаги.
Във филма, ще се казва Тарък, а тя Мерве.
Това е засега.
Съжалявам, че, ще му партнира във филм за кратко, Rolling Eyes а не в следващият му проект, защото много обичам красиви екранни двойки, Heart Eyes жените да са нежни smile3521 и женствени, smile3521 а не с груби черти като на мъж. Sick

Скрит текст:
Лейля е страхотна млада актриса...Игра в Карадайъ...много я харесвам...Дано ,филмът да има успех ! Praynig

Ето един разхлаждащ се Ага ... Shocked Shocked Shocked

# 48
Марги, съгласна съм. Щом като душата младее и живей, годините нямат значение.

Цвети, на кое море отиваш?!
На Каварна,. Всъщност между  Каварна и Балчик - ИкантАлъка.

# 49
Свет, Hug бях чела, че Лейля е играла в Карадай.
Много, много, много ми е сладка. Heart Eyes
Относно филмите им и те като, че ли нямат проблем с рейтинга, гледаеми са за разлика от сериалите им.

# 50
Наде, много благодаря за изчерпателната информация за Чаатай. От няколко дена гледам игрални турски филми и много ми харесват. Дано и този с Чаатай е хубав. Но догодина!

Интересно ми беше изказването ти за жени с мъжки черти, защото преди седмица коментирах с брат ми турските актриси и той се изказа не особено ласкаво. Каза, че голяма част от тях са с мъжки черти. А аз нямам такова впечатление. Красиви са ми. Може би съм предубедена - всичко турско, свързано с филми и сериали, ми харесва.

# 51
  • near Sofia, Bulgaria
Почерпка за всички в жегата!  Hug

# 52
Наде, много благодаря за изчерпателната информация за Чаатай. От няколко дена гледам игрални турски филми и много ми харесват. Дано и този с Чаатай е хубав. Но догодина!

Интересно ми беше изказването ти за жени с мъжки черти, защото преди седмица коментирах с брат ми турските актриси и той се изказа не особено ласкаво. Каза, че голяма част от тях са с мъжки черти. А аз нямам такова впечатление. Красиви са ми. Може би съм предубедена - всичко турско, свързано с филми и сериали, ми харесва.
Прав е брат ти, а застанали до красиви мъже гледката е отблъскваща, да се чудиш Thinking и маеш #Crazy кой е мъжа, Sick и коя е жената!? Sick
Щом се интересуваш от игрални турски филми, ще те държа в течение относно филма на Чаги.

В тази фейс-страница има интересна статия за Джансу от 16 Юли, но опитвайки се да копна линка към статията и се пейства невероятна небивалица, #Crazy  затова слагам линк към страницата.

https://www.facebook.com/Zavra6tane.Series.Informal.Fan.Page

# 53
Здравейте,

Много си внимателна. Както винаги!
Ама че лъскателство и то публично.

Пак слагате разни глезотии. Аз кога ще отслабна?!!!

# 54
Време е за следобедно кафе   bouquet  bouquet  bouquet

# 55
Интересно Thinking и рускините, и хърватките за тази снимка, която публикувахте вчера тук пишат, че е нова.
Какво ли имат предвид, нова като визия, newsm78 или йени като момент на публикуване във времето? newsm78
Би ми се искало, Praynig но не вярвам Tired да се е даврандисал Rolling Eyes и да е махнал попската брада. Sick

# 56
  • София
Интересно Thinking и рускините, и хърватките за тази снимка, която публикувахте вчера тук пишат, че е нова.
Какво ли имат предвид, нова като визия, newsm78 или йени като момент на публикуване във времето? newsm78
Би ми се искало, Praynig но не вярвам Tired да се е даврандисал Rolling Eyes и да е махнал попската брада. Sick

Наде, това е от времето му, когато е бил в Лос Анджелис през 1998 на рождения му ден. Не се  newsm78Thinking и  Shocked

# 57
  • София
Здравейте,

Много си внимателна. Както винаги!
Ама че лъскателство и то публично.

Пак слагате разни глезотии. Аз кога ще отслабна?!!!

Сезонче, и аз все това се питам, ама храната ми храни душата, а тя е най-важна и все го отлагам Grinning  yes
Време е за следобедно кафе   bouquet  bouquet  bouquet

Силистра, ммм... днес само вкусотии  Heart Eyes
Почерпка за всички в жегата!  Hug

Гале, това е убийствено  Heart Eyes
Никога няма да ги сваля тези килограми  Joy doh smile3503 smile3521

# 58
Марги, мерси за уточнението относно въпросната снимка.
Значи имат предвид нова като публикуване, ясно........жалко. Confused

# 59
Здравейте Прекрасници Hug Hug Hug
Тази жега няма край!
комшиите и техните комшии на юг, най добре се справят с горещините, като пият топъл чай!
ето малко топъл чай, за разхлаждане Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт